מתעמלת תובעת את המאמנים שלה

אמא לה3

New member
מתעמלת תובעת את המאמנים שלה

רבקה אוון, מתעמלת בריטית בכירה לשעבר, כיום בת 23, תובעת את המאמנים שלה על שלמרות פציעה בגבה המשיכה להתעמל ובעקבות כך לא תוכל להרות/ללדת באופן טבעי. בהודעה לעיתונות הבריטית, סיפרה אוון שלמרות שעברה שני ניתוחים בגבה, הכריחו אותה מאמניה להמשיך ולהתאמן למרות הכאבים ולמרות הבכי והיא אף אומרת, שלמרות שאנשים נוטים לייחס משטרי אימונים קשים בארצות מזרח אירופה, כאן (בריטניה) המצב לא שונה ומתעמלות מתאמנות קשה מעל ליכולותיהן ומוכרחות לבצע תרגילים קשים תחת לחץ וכאבים. בגיל 11 במהלך ביצוע אלמנט באויר (WHIP SALTO) היא סבלה משבר בחוליה והחלימה במשך 6 חודשים. לאחר מכן חזרה לאימונים שיגרתיים. למרות הכאבים הנוראיים בגבה, המשיכה אוון להתאמן מתוך רצון לרצות את הוריה ומאמניה (ואף זכתה פעמיים בשתי אליפויות). בדיקה רפואית נוספת שנערכה לה גילתה ממצאים חריגים ורבקה פרשה קצת לפני המבחנים לאולימפיאדת אתונה 2004. [URL]http://www.dailymail.co.uk/news/article-1282329/Training-injury-cost-chance-having-baby-claims-gymnast.html[/URL] זוהי הכתבה בשפת המקור.....

הזוי ביותר

תביעה קנטרנית וטיפשית. סתם בחורה מתוסכלת חסרת חיים שבא לה לעשות כסף קל. קראתי את הכתבה המקורית, ובעקבותה עלו לי כמה שאלות: אוון טוענת שכיום היא כמעט נכה, לא יכולה לבלות עם חברים או לעמוד או לשבת רצוף כמה דקות. אך עד הפרישה מההתעמלות היא התעמלה באופן מלא (לדבריה). אז מה קרה? האם אחרי הפרישה מההתעמלות כשהיא התחילה לנוח חלה החמרה במצבה? לפי דברי הרופאים לאוון היה/יש שבר מאמץ בגב. שבר מאמץ נגרם מעומס ממושך. למה היא משייכת את השבר בגב דווקא לאותה סלטה ארורה? כשהתגלה השבר, אוון יצאה ל-6 חודשים של מנוחה מלאה שרק אחריהם היא חזרה. אז איך אפשר לטעון שהמאמנים לא התחשבו. 6 חודשים מנוחה זה זמן רב. מי הכריח אותה לחזור לאימונים? ובכלל, בכל הסיפור הזה, איפה היו ההורים של המתעמלת עצמה. אף אחד לא באמת מכריח אף מתעמלת לעשות משהו. הרי אוון יכלה לפרוש מההתעמלות אם חפצה בכך. מעניין לקרוא גם הטוקבקים לכתבה. זה מזכיר לי סוג של בדיחה: איש אחד הולך ברחוב ומחזיק אווז ענקי. שואלים אותו: מה זה, קנית אווז? עונה האיש: אני קניתי?!?! - מכרו לי...

אמא לה3

New member
גילוי נאות....

אותי תבעה מתעמלת על שבר ביד...מיותר לציין שבכתב התביעה נכתב כי הילדה (7 שנים לאחר המקרה) כמעט נכה לחלוטין....הם רק שכחו שמעבר לזה שהיא חזרה להתעמל 6 שבועות לאחר הפציעה, היא גם צולמה והצטלמה באימונים לאחר מכן ועד היום מנהלת אורח חיים בריא ועליז ומלא. אין מה לעשות בימינו אנשים ממש מחפשים לעשות כסף קל...(לעיתים על גבנו).

chuch1

New member
איכככס

באמת תבעו אותך על שבר ביד? אנשים לא יודעים שבספורט אפשר להפצע? אפילו בטניס שולחן אפשר להפצע, או במטקות או בכל דבר!!! גועל נפש! אנשים "גרידיים" בצורה מבחילה

אמא לה3

New member
ממש ככה....

אני אישית הייתי בהלם, מה עוד שהסיפור עוד יותר הזוי, אבל זה כבר לא לפורמט הזה.

למעלה