מתעניין חדש .

laoch gaidhlig

New member
מתעניין חדש .

שלום לכולם . אני תושב הדרום ("חוטף" עזה) המתעניין בלעסוק בתחביב , באין מועדון באזור , ואין באפשרותי להגיע לת"א הרבה איך ניתן ללמוד את החומר הדרוש למבחן משרד התקשורת? בנוסף על איזה משדר הייתם ממליצים למתחיל לרכוש ומה סדר גודל העלויות . וסליחה עימכם אם אני נשמע אידיוט כפי שאמרתי אני בחיתולי עדיין :)

4Z7BGG

New member
מתעניין חדש

.........רק על הניק שבחרת מגיעה לך תשובה................... אז ככה. לאט עם רכישת הציוד - זה עושים רק אחרי שתיהיה מורשה. הכנס לאתר של אגודת חובבי הרדיו - ושם יש לך את כל מה שצריך, כוללל חומר רב שנכתב ע'י משה אינגר, 4X1PF מיודעינו. www.iarc.org

4Z7CBF

New member
ועוד

בקרוב כול מצטרף חדש לאגודה יקבל גם שי וסוף שבוע בתורכיה.

4Z7BGG

New member
סוף שבוע

שמע לי laoch gaidhlig - לך על זה האגדות מספרות שסוף שבוע בטורקיה עם 4Z7CBF זה הכי קרוב לגן עדן שאפשר...............................

laoch gaidhlig

New member
חלק אחד כבר ביצעתי

וזה רכישה של הספר "יסודות החשמל והאלקטרוניקה לחובבי רדיו" (או משהו כזה הוצאת ספרים של האוניברסיטה הפתוחה) . אבל השאלה שמעסיקה את אישתי :) זו מהיא העלות של הציוד הבסיסי .

zukik

New member
לגבי מחיר

http://www.hamradio.com כאן תוכל למצוא מחירים אבל הכל תלויי מה אתה מחפש מכשיר ידני ממוצע 200 -600 דולר מכשיר רכב ממוצע ...150-500 דולר מכשיר תג (לתקשורת לחול ) ... 800-2000 דולר מניח שתצטרך אנטנה מקצועית בטח עוד 00-200 דולר

4Z7BGG

New member
עלויות

גם כאן, כמעט כמו בכל תחביב - העלות נמוכה יותר מביקור חטוף של הגברת בחנות תכשיטים............. אתה אבל קצת רותם את הרכבת לפני הסוס........תתחיל לקורא את הספר, תראה אם זה בכלל מדבר אליך ותתחיל ללמוד לקראת המבחנים. בימי שישי אפשר לבוא לאגודה ולשבת בתחנה - להתרשם ולשמוע על חי במה עסקינן. לאחר שתגיע למסקנה שזה מעניין אותך ואתה רוצה להתעסק בזה ברצינות - עניין העלויות יהיה שולי. כל דבר שקונים הוא על חשבון דבר אחר שרוצים אבל יריעת המזומנים קצרה. זה בעצם עיקרו של תחביב - זה משהו שאוהבים לעשות בלי קשר לעלויות. אז חובב עשיר קונה מכשיר ב -10.000 דולר (יש כאלה מכשירים.....) ויש חובב שכמו שמיודעינו PF אומר - טרנזיסטור מהג'נק, חוט נחושת שוייצרי בלתי מחליד ואתה מדבר עם אוזבקיסטן כאילו הדודה מצד האבא היא או-טו-טו בחדר ליד. לסוכות הזה כנראה לא תספיק - אבל תתחיל לחסוך למצה שתביא אתך לבחינות של פסח.

laoch gaidhlig

New member
מסכים שאני קצת מתלהב../images/Emo13.gif

אבל כזה אני , נכנס כל כולי לדבר שמענין אותי . מקבל את העינין שאולי צריך לראות יותר אבל הזמינות שלי לת"א היא נמוכה עד כמעט לא קיימת . יש אולי מישהו מאזור הדרום ? אני גר בקיבוץ כרם-שלום שזה בדרום "חוטף" עזה .

4z5pj

New member
מכשיר HF ב 10000$

לא יודע למה זה טוב אבל מצורפת תמונה למכשיר כזה

grish19

New member
לא מבין

מה כ"כ טוב במכשיר הזה שהוא עולה 35000 שקל,זה משהו ברמה מקמ"ש המשמש מעבורות חלל? אגב על איזה תדרים מתבצעת תקשורת בין כדור הארץ לחללית מאויישת ובאיזה שיטות?

למעלה