מתעניינים בלינוקס?

מתעניינים בלינוקס?

אבל אין לכם כוח להוריד מהאינטרנט? אז ככה: התחלתי לצרוב עכשיו לינוקס במחיר סמלי של 15 ש``ח לדיסק. אין לי כרגע הרבה הפצות (אבל יש יחסית הרבה) וכל חודש אני מביא הפצות נוספות. אם אתם רוצים הפצה שאין אצלי אין לי בעיה להשיג אותה. לעוד פרטים והזמנות: http://www.geocities.com/lucifer666il/index.htm

למישהו יש חור בהשכלה?

לצרוב לינוקס זה חוקי ועוד איך.. לינוקס היא חינמית אתה גם יכול לשנות את הקוד מקור של התוכנה איך שאתה וצה ולהפיץ אותה.

alexsam

New member
בדיוק!!!!

אתה לוקח כסף על משהו שאפשר לקבל בחינם. זה לא חוקי ולא הפצה של התוכנה. אלכס, פורום ``תוכנות``.

אני לא חושב שאתה יודע על מה אתה מדב

העובדה שלינוקס ניתנת להורדה חינם היא בשביל לשימשיכו להפיץ אותה. תזכור שלינוקס במקרה הטוב היא איזה 300 מגה של הורדה ואחר כך * חייב * לצרוב אותה בשביל להתקין. המטרה של לינוקס היא שיפיצו אותה בעולם. ממנהל פורום תוכנות ציפיתי לקצת יותר ידע.

alexsam

New member
אתה לא מבין את הנקודה!!!

אתה רוצה לקחת כסף עבור משהו שהוא חינם!!! וזה אסור... נכון שאתה אומר שניתן להוריד את התוכנה בחינם ונכון שניתן להפיץ אותה אבל אסור להרוויח מההפצה של התוכנה!!! אם תכנס לאתר של התוכנה ותקרא את נוהלי השימוש אתה תבין שניתן להפיץ את התוכנה בחינם!!! ולא בתמורת 15 ש``ח.

alexsam

New member
נ.ב.

ה- RED HAT 7 שאתה מוכר דרך האתר שלך לא ניתן להפצה בחינם אלא מחירו (דיסקים וספר) עולה 29.5 $ באתר בית של התוכנה.... עכשיו מה אמרת שאתה מפיץ???? אווווווו משהו לא חוקי!!!!!

הידע שלך בלינוקס דל מאוד.

והגרסה שהחברה מוכרת היא גם בערך 7 דיסקים של תוכנות. הגרסה שאני מוכר היא הגרסא שאפשר להוריד מהאינטרנט. ושוב. אני לא אתחיל להתווכח איתך. הידע שלך נורא דל. אני לא מבין איך אתה יכול להיות מנהל של פורום תוכנות. הבנה בסיסית במהות של לינוקס תראה לך שאתה טועה. אבל אתה מנסה להתווכח בכוח. בזאת נגמר הדיון. שיהיה לך ידע בלינוקס תפנה אלי.

alexsam

New member
אבל... :)

אבל אתה רוצה להרוויח כסף!!!!!! 15 ש``ח???? למה מה קרה??? דיסק ריק עולה בימינו 2 ש``ח, (עכשיו לא קונים רק דיסק אחד נכון אלא מזמינים ממך כמה... וזה אומר שהמשלוח עולה נגיד 20 ש``ח(של כל הדיסקים)... עכשיו אולי החשבון שלי לא ממש טוב אבל יש לך רווח ולדעתי זה לא בסדר. חוץ מזה מה הרעיון בדיוק??? אני קודם שולח לך כסף ואחרי זה אתה שולח לי את הדיסקים... חחחחחחח (סליחה שאני צוחק אבל זה רעיון ממש לא חכם במיוחד). עכשיו אם יש לך בעיה עם זה שאני מנהל כאן פורום מסוים אז אתה יכול..לא יודע מה, כי לא אתה הוא זה שקובע את זה וזה ממש לא בסדר שאתה שולח לי אי-מיילים בנושא כי זה לא קשור לפורום שלי ואני יודע טוב מאוד להכנס לאינטרנט ולראות מה אתה כותב לי. אלכס.

אתה ראית מה כתבתי בהערות?

או שטרחת לראות מה שאתה רואה? דיסק עולה היום 10 ש``ח לאחד איכותי. וכל הרווחים הולכים להגדלת מאגר הלינוקס. ומה שכתבתי לך באיי מייל הוא בשבילך. ואין לי בעיה לכתוב את אותו הדבר כאן. ושוב אתה מראה חוסר ידע בכל מה שנוגע לתוכנות.

alexsam

New member
hmmmmm

דיסק איכותי??? אני מוכן לספק לך דיסקים איכותיים ( SONY, VERBATIM) שיכולים להיות צרובים במהירות עד X16 ובעלי אחריות ל100 שנים במחיר של 2.5 ש``ח לדיסק :) נ.ב.למה אתה כל הזמן אומר שאני מראה חוסר ידע בנוגע לתוכנות??? אני הבנתי את זה כבר בפעם הראשונה :). חוץ מזה אני מבין שאתה פשוט מגן על ה``ביזנס`` קטן שלך וזה בסדר לא לקחתי ללב. אלכס, מנהל פורום ``תוכנות``.

2.5???

תגיד אתה עושה צחוק? בשום מקום דיסק לא עולה 2.5. רק אם אתה חנות מחשבים אתה יכול לקנות בכזה מחיר! תגיד, אתה מכיר את האתר של ליאור קפלן? (מדריך הטרמפיסט למחשבים) תכנס לאתר שלו מידי פעם. ועצה לעתיד: לפני שאתה תוקף תלמד קודם את הנושא.

alexsam

New member
עכשיו רציני...

אני יכול בתור עסק (לא חנות מחשבים ,אבל לא רחוק) לקנות אותם ב2 ש``ח אבל אפילו בחנות כמו OFFICE DEPOT אפשר לקנות אותם בפחות מ5 ש``ח.

-wizel

New member
צעצוע נחמד אבל חסר עתיד

לדעתי שווה לנסות אותו בתור משחק אבל אל תצפו מלינוקס להחליף את חלונות . . .

למעלה