מתעניינים

דודו2013

New member
מתעניינים

אנחנו משפחה עם שלושה ילדים ביולוגיים ושוקלים לאמץ ילדה מחו"ל (מסיבות אידיאולוגיות ומהרצון לבת אחרי שלושה בנים). לפני שמתחילים רציתי לדעת- כמה זמן בממוצע התהליך נמשך? האם אפשר לעשות את התהליך בזמן שהייה בחו"ל וכמה כסף צריך לקחת בחשבון שיידרש? תודה!

אבי351

New member
כיום ההליך נמשך כשנה ועולה 22000 יורו לא

כולל ההוצאות האחרות מסביב.תחפש במשרד הרווחה את רשימת העמותות וכאן למעלה יש סרגל שאלות שתקבל מידע רב על כך בהצלחה רבה

דודו2013

New member
שתי שאלות נספות

א. כמה הוצאות מסביב אתה מעריך? בערך... ב. האם רואים את הילד לפני הטיסה הראשונה? האם יש אפשרות לבחור ילד? תודה רבה!

ילד איננו מוצר מדף

ולא בוחרים אותו.
ישנה אפשרות להגדיר תכונות רצויות -כגון מינו של הילד ,צבע שיער,צבע עיניים ,תיקרת גיל מועדפת.
ככל שרשימת הבקשות מתארכת יותר- כך צפוייה המתנה ארוכה יותר וגם ההפך נכון.

גילעד 63

New member
באמת??

שיט, לי אמרו לפני הרבה שנים שבחרו אותי
איזה באסה

KallaGLP

New member
בין אם היה או לא היה כך במקרה שלך

ברמה העקרונית זה לא מופרך. הכל תלוי זמן ומקום. פעם, למשל, ראיתי תכנית על הורים מאמצים מאנגליה שבזמנו פשוט נכנסו לבית ילדים ברומניה ובחרו שני ילדים כרצונם. ברור שכיום באימוץ לישראל זה לא המצב, אך הורים שאימצו מזמן ובמקומות אחרים ייתכן שאכן בחרו את ילדיהם.

גילעד 63

New member
קאלה, קצת הומור

מה שאמרתי נאמר בצחוק ונגיעת סרקזם
לא צריך לקחת כל דבר כל כך ברצינות.

משתפרת

New member
אבל ברצינות ולא בצחוק

הראשונים שאימצו בגוואטמלה הובאו לבית יתומים, עברו בין המיטות והיו אמורים לבחור ילד/ה. די מהר הדברים הוסדרו, היה צורך בהליך משפטי, הילדים הוכרזו כברי אימוץ ורק אז הוצעו למשפחה שמועמדת לאמץ. הבחירה באותו שלב היתה אם לקבל את ההצעה או לדחות אותה ולהמתין לילד הבא.
ובאשר לך- גם הוריך בחרו לאמץ אותך כשהציעו להם אותך אישית. הם יכלו באותו רגע לומר שהם מעדיפים להמתין עוד קצת לבת או לתינוק ארוך יותר או קצר יותר או שמנמן יותר או רזה יותר או כהה יותר. אין ספק שנבחרת
. הורים לא משקרים!

גילעד 63

New member
באשר לי

בשלב מסוים נהיה ברור שכמו רוב האימוצים לא היתה כאן בחירה אישית אלא יותר בחירה באימוץ בכלל, וזה הילד שיש ואותו מאמצים.

KallaGLP

New member
זה בכלל לא העניין.

יש אנשים שהמידע הזה לא ידוע להם, אז רציתי לספק אותו. לא הייתה לי שום בעיה עם אופי תגובתך, אם זה הרושם שנוצר.

אבי351

New member
כפי שכתבתי תלכו לעמותה ושם תקבלו את מלוא הפרט

הפרטים העדכניים

Daria34

New member
את יכול לבחור לפסול את הילד שיציעו לך!

את רוצה בת וזה לוודאי פשוט מאוד יאריך את ההמתנה שלך אם תפסול את
הראשונה שיציעו לך.
רוב המאמצים רוצים בנות.עשו על זה סטיסטיקה והיא מעל
כשישים אחוז.
ואם אפשר לשאול מה זה מסיבות אידיולוגיות?

למעלה