מתעניינת ביוגה איינגר

פופינס

New member
מתעניינת ביוגה איינגר

היי, אתמול השתתפתי בשיעור ניסיון עפ"י שיטת איינגר ומאוד נהניתי. קראתי בעיון את הודעותיו/ה (?) של יוגי, המתייחסות ליוגה אשטנגה ולתרגול האיטי. ובכן, אני מעדיפה את היוגה ה´אירובית´, הדינמית, המתאימה לאופיי ולחוסר הסבלנות המערבי הטיפוסי
שאלתי: האם המרכז ברח´ הוברמן בתל אביב נחשב טוב<\? האם התרגול שם דינמי? השיעור שהשתתפתי בו במקום אחר היה נפלא-אולם החדר צר ומחניק ואני מעדיפה סטודיו מרווח יותר. נ.ב. אני בעלת מודעות גופנית גבוהה וגמישה מאוד, ולפיכך האתגר הפיזי אינו קשה. תודה.

סיגולית

New member
איינגר

המקום בהוברמן הוא באמת המרכז של איינגר יוגה בארץ, ככה שזה המקום לעשות איינגר, כנראה. אני השתתפתי בכמה שיעורים שלהם ומאוד לא נהנתי כי המדריכים היו מאוד נוקשים ונוזפים כאלה, וזה ממש לא כיף (אם כי הרמה של התרגול היא מאוד גבוהה). אז עברתי לתרגל בסטודיו של גבי דורון שהיא מורה מופלאה ומצוינת (וגם המורים האחרים שמלמדים אצלה), בנווה צדק (שלוש 2, אם אני לא טועה). ואחרי כמה שנים עברתי לתרגל בסטודיו של נועה צוויג, כי זה יותר קרוב לי לבית, ברחוב זנגביל (ליד באזל), וגם שם השיעורים נהדרים. בהצלחה.

פופינס

New member
סיגולית, תודה! התחלתי לתחקר

חברים ונאמר לי שאיינגר בהוברמן ´נוקשים´.השיטה הנזפנית לא עובדת עלי ולכן נראה לי שאבדוק את נועה בזנגביל- גם לי זה הכי נוח מבחינה גיאוגרפית. שרה טל גם מצוינת, כך שמעתי, אבל החדר שלה (חדר קטן בדירה באחד-העם) צפוף ומחניק. עוד שאלה אחת- האם גם נועה מתרגלת כשעה את האסאנות בעמידה ורק לאחר מכן יורדים למתיחות, כפי שעבדו במקום שהתנסיתי בו?

למעלה