מתעניינת במנשא המתאים לדניס בראון

דורה23

New member
מתעניינת במנשא המתאים לדניס בראון

אני אמא ליעל-שמחה, ליעלי יש קלאב פוט ברגל שמאל, עברנו את שלב הגיבוסים (כ-8 גבסים שאת הראשון שמו לה בבוקר שלאחר הלידה - כשהגיל שלה עוד נספר בשעות.. לכן מבחינתה זאת הייתה המציאות הטבעית), גם את שלב הניתוח עברנו בשלום ואתמול בשעה טובה הורידו לה את הגבס האחרון ושמנו לה את הדניס בראון. עד לשלב הזה הייתי די קולית אבל אתמול קצת נשברתי והרגשתי שבעצם רק עכשיו אנחנו מתחילים את כל הסיפור. הנעילה של הסד מגושמת וקשה ויעלי לא הפסיקה לבכות ואני יחד איתה. היום היא כבר יותר רגועה ושמחה (כל עוד אין התעסקות עם הרגליים) .. הייתי שמחה לשמוע טיפים על ההתנהלות עם הדניס בראון, אם יש מנשא שמתאים?, איפה מוצאים גרביים ללא תפרים לתינוקות? איך יודעים אם הרגל יושבת כמו שצריך? וכו' תודה, דורה

פרלמנים

New member
ברוכה הבאה דורה, אמא של יעל שמחה../images/Emo39.gif

נעים מאוד, אני ג'סיקה, אמא של דניאל-עוז, בן שנה ושלושה חודשים. דניאל נולד עם ק"פ דו"צ חמור שאובחן בסקירה המוקדמת ומטופל בביה"ח שניידר. שמחה שהגעת אלינו, תרגישי בבית! איפה היית עד היום? האם יעל היא הבכורה? איפה אתם מטופלים? לגבי הדניס בראון-קראי כאן כמה טיפים שיעזרו בתחילת הדרך. למרות ההרגשה שרק עכשיו מתחילים-תני לי להרגיע אותך, שלב הנעלים הולך ונעשה קל יותר...אוטוטו יעל תתחיל לעמוד וההפחתה לשעות הלילה בלבד פוט "משכיחה" ממך את הקושי... בע"ה שהשלב הזה יגיע במהירות. הסתגלות לנעליים היא תהליך שלוקח כשבועיים (גם להורים וגם ליעל) ואם יש אחים גדולים כדאי לשתף אותם ושהם יעזרו ויכירו את הנעליים ולא יחששו מהן. לגבי מנשא, מקווה שיענו לך חברותי לפורום כי אני לא הסתדרתי עם מנשא בגלל הנעליים-בטוח אחרות יענו במהלך היום... גרביים-אין צורך בגרביים ללא תפרים, רצוי פשוט להפוך את הגרביים. אני הקפדתי על כותנה, דקות וללא תפירות והדפסים שמשאירים סימן. לגבי הכנסת הרגל-זה תהליך שמתמקצעים בו בהדרגה...בתחילת הדרך הייתי ממליצה לפתוח את השרוכים ולהכניס את הרגל ואז לשרוך שוב כדי ללמוד את הטכניקה. שולחת לך במסר את מספר הטלפון שלי-תתקשרי מתי שנוח לך ואנסה לעזור. ג'סיקה

אנגלה3

New member
דורה שלום וברוכה הבאה אלינו למשפחה../images/Emo140.gif

שמי אנג'לה, אמא לשחר בן 10 חודשים שנולד עם ק"פ ח"צ ברגל ימין. אנחנו היום בשלב של נעליים ל-12 שעות שינה לילה בלבד. מקווה שתקראי בקישור שג'סיקה שלחה לך - הטיפים כאן עוזרים מאוד. לגבי הנעליים (כמו שג'סיקה כבר רשמה) זהו השלב היותר קל, נכון שכרגע נראה לך שיותר קשה לך, אבל תני לזמן ולפרקטיקה לעשות את שלהם - דרך אגב, זה יקרה יותר מהר ממה שאת חושבת
. אני מתחילה קודם עם הרגל עם הק"פ, סוגרת את האבזם ושורכת את השרוכים ואח"כ ממשיכה לרגל שנייה. שחר למד להקשות עליי
כשאני נועלת את הרגל השניה - הוא מקפל את האצבעות פנימה והרגל נתקעת
, אז למדתי לא להלחם איתו, אלא למשוך לו את הבהונות עם הציפורן שלי החוצה (זה אפילו קצת מדגדג אותו. לגבי מנשא, אני השתמשתי במנשא של אינליזינה (עד 13 קילו), הוא מאוד נוח כי הוא נפתח משני הצדדים ואז אפשר להשחיל את החלק הקידמי בין הנעליים, ואין צורך כל פעם להוריד את המנשא ממך. לגבי גרביים - אני לא מחפשת גרביים מיוחדות, אני משתמשת בגרביים רגילות, דקות. בהצלחה
אנג'לה

דורה23

New member
היי אנג'לה וג'סיקה../images/Emo39.gif

מאד התרגשתי מקבלת הפנים החמה
ותודה על הטיפים. קצת עלינו: יעלי היא הבת הראשונה שלנו , את הק"פ גילו בסקירה המאוחרת והמליצו לנו בחום על ד"ר מארק אידלמן מבי"ח רמב"ם ולכן גם החלטנו ללדת שם. היום הנעילה הלכה בצ'יק צ'ק - תוך כדי הנקה בעלי נעל ליעלי שהייתה מתוקה להפליא וסבלנית את הנעליים. איזה כיף
. ועוד הספקנו לצאת למסע קניות בחיפוש אחר אוברולים ללא רגליות. לא יצאנו בשלל רב מלבד ציפור על קפיץ, פיל פילון וג'ירפה וגם כמה אוברולים - עם רגליות שאני אגזור..
לילה טוב דורה

פרלמנים

New member
שמחה לשמוע../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

לגבי הבגדים עם התיקתקים והאוברולים ללא רגליות... את תגלי בקרוב שאין בהם כ"כ צורך, עם הניסיון שתצברי בהחלפת החיתולים עם הנעליים תביני שבגדים רגילים הם ממש לא בעייה בשבילך! אנחנו קנינו בחורף שעבר "געטקסים" (מכנסיים תחתונים ללא רגלית) והלבשנו אותם כשכבה של מתחת לבגדים כדי לשמור על חום. דניאל אף פעם לא לבש baby grow כי לא היה לי נוח להלביש לו, ולגבי האוברולים ללא רגליות, היו לנו כמה כאלה שהשגתי במאמצים רבים... אגב יש אמהות שהלבישו את הדניס על הרגליות, לי זה לא היה נוח ועשה לדניאל סמנים ברגליים מהתפרים ועודפי הבד של הרגלית. רעיון נעילת הנעליים בזמן הנקה הוא מעולה, אנחנו עשינו ככה פעמים רבות...(אפשר גם לנעול כשיעל ישנה) נשמע לי שאתם שמחים ונהנים מיעל, טוב לקרוא הודעות משמחות ורגועות
תרגישי בנוח, אנחנו כאן תמיד
ג'סיקה

שלום דורה

אני אמא לתאומים אופיר ומתן. מתן נולד עם קלאב פוט חד צדדי ועומד לעבור נתוח לגיד ביום ראשון .לפי מה שבדקתי כיום אין בעיה למצוא אוברולים בלי רגליות. קניתי 3 אוברולים מפוטר ב100 שח במישמיש. אבל ראיתי שיש גם במקומות אחרים.

אירנה ק

New member
שלום, דורה!

אני אירנה , אמא של מאיה בת שנה ו5 חודשים. אנחנו גרים בקרית ים ומטופלים אצל דר' אידלמן. מרוצים מאוד. גם אני היתי מעדיפה עובולים עם טיקטקים בלי רגלית ואם לא אז פשוט גזרתי בלי רחמים. יש לי מנשא שלא השתמשתי בכלל היה לי קצת קשה בחורף עם כל הבגדים וגם הנעליים
. עם תרצי אני יכולה לתת לך. שולחת לך מסר תתקשרי

אני בדיוק מוכרת את שלנו

ב 70ש"ח. הינה דוגמא שלו. http://www.babyshop.co.il/details.asp?catid=5&id=213 אנחנו השתמשנו בו עם אושרי. הוא נח מפני שהוא נפתח לגמרי כמו הבייבי ביורן- אם את מכירה. ככה משחילים את המנשא בין הרגליים. ההתחלה עם הנעליים קשה ברב המקרים. כולם צריכים להתרגל. גרביים- אין מניעה לתפרים, צריך 100% כותנה ודקות. כדי שהתפרים לא יפריעו אנחנו גרבנו את הרגביים הפוכות. הרגל יושבת כמו שצריך?זו גם שאלה של ההתחלה. הכי טוב לקבוע תור קרוב לאורטופד ולהדגים לו. לרב הרגליים הקטנטנות לא ממש יושבת עד למטה עם העקב, זה כמעט בילתי אפשרי להשיג את זה. אפשר לעשות חור קצת מעל העקב ולראות. יש הרבה טיפים באתר שלנו שמופיע בחתימה שלי. בהצלחה
עידית

למעלה