מתעניינת בשביל חברה

babybooms

New member
מתעניינת בשביל חברה

האם קרה מקרה בו אובחן קלאב פוט בהריון והתינוק נולד בריא לגמרי? והאם במקרה שאובחן קלאב פוט יש להתכונן בתור הורים למה שיהיה?

טאניוש

New member
כן וכן

אני זוכרת זוג אחד לפחות שאצלם אובחן ק"פ בהריון והתינוק נולד בריא. אצל הבן שלי אובחן בהריון קלאב פוט דו צדדי קשה והוא נולד עם חד צדדי- ברגל אחד ק"פ התברר כתנוחתי. אז- אפשרי. אבל ברוב המקרים אין הפתעות טובות. אם אובחן ק"פ לאורך כל ההריון רוב הסיכויים שאכן יש ק"פ. כדאי מאד להיות מוכנים- לקרוא על ק"פ ועל שיטות טיפול בו, לבחור בית חולים לטיפול, להפגש עם אורטופד, לפעמים כדאי לעבור קופה כדי למנוע כאב ראש בגלל ביורוקרטיה אחר כך. וכמובן אנחנו כאן לכל שאלה

תחיצ

New member
מסכימה עם טאניוש

אני במהלך ההריון הלכתי עם המוטו של "להתכונן לרע, להתפלל / לקוות לטוב". הלוואי על כולנו להתכונן להתמודדות עם קלאבפוט ולהתאכזב (במובן החיובי של המילה).

אתם מוזמנים לבוא ולראות אותנו

ביום 07.1.06 בקניון בשעה 18:00 תבוא גם מי שבקרוב צריכה ללדת מוזמנת לבוא למפגש.

babybooms

New member
תודה רבה על המידע!

שמחה לדעת שיש פורום לבעיה הזו ושמחה לראות שיש גם המון פתרונות.

שלום שלום

יש מקרים בהם מזהים ק"פ, אפילו בשתי רגליים אך כשהתינוק ולד רואים שזה לא ק"פ "אמיתי". הטיפול נגמר -+ בגבס אחד. קרה מקרה כזה בפורום. יש יותר מקרים בהם ק"פ ברגל אחת מתברר כלא אמיתי. היו שלושה מקרים כאלו בפורום, למייטב זכרוני. ברב המקרים זה לא כך, למרות שתמיד יש תקווה קטנה בלב. יש ויש למה להתכונן להולדת ילד עם ק"פ. הדבר הכי הכי חשוב הוא למצא רופא מ נ ו ס ה ומומלץ. לבדוק איך עוברים את הבירוקרטיה של קופת חולים-אם צריך. להתחיל להשלים עם העובדה שככל שהילד יהיה יותר זמן עם נעלי הדניס בראון- רצוי עד גיל 4, יש פחות סיכוי שהק"פ יחזור. מומלץ ביותר להיפגש עם הורים וילדים עם ק"פ כדי לראות בנו עיניכם ולשאול שאלות, המון שאלו. כנסו לאתר שלנו, גם הוא יכול לעזור במידע רב. הכתובת בחתימה.
עידית

למעלה