מתעניינת....

מתעניינת....

שלום, אני לא מכירה אף אחד סביבי שמרגיש כמוכם וזה נורא מעניין אותי הנושא הזה..... לכן יש לי כמה שאלות אני רוצה לדעת איך מרגישים??? ז"א מה אתם מרגישים שגורם לכם לחשוב שלא נולדתם בגוף המתאים??? ואיך מקבלים החלטה כזו לשנות את המין??? אני מאוד מאוד אודה אם מישהו יענה לי ואני שואלת באמת בגלל הרצון שלי לדעת ולא בגלל שאני שופטת אתכם או משהו...

לי שני

New member
תדמיני

שמחר בבוקר תקומי עם אברי מין של גבר וכולם יצפו ממך להתנהג כמו גבר לא תרגישי שאין קשר בין מי שאת לגוף שלך תחשבי שאני חייה כך כל חיי זה קשה

נ ו ד ד ת

New member
ובכן ....

רק על עצמי לספר ידעתי: איך אני מרגישה ? בדרך כלל כמוך. מה גורם לי לחשוב שלא נולדתי בגוף מתאים ? כלום. אני פשוט יודעת. איך מקבלים החלטה לשנות מין ? אני לא משנה מין. אני מתאימה מראה למה שתמיד ידעתי [ברמות שונות] שאני. החלטה ? יום אחד את קמה בבוקר ואת פשוט יודעת שאי אפשר להמשיך בצורה אחרת. לדעת מי את מבחינת מגדר - זו אינה בחירה. לא הייתי בוחרת להיות אישה בגוף של גבר. אין כאן בחירה. אם בכל זאת את חפצה בבחירה, הרי שזו תהיה - מה אני עושה עם מה שאני יודעת שאני ? מדחיקה או מממשת. אין בחירה אחרת. יופי שאת שואלת ורוצה לדעת. זקוקה לסיוע נוסף ?

למעלה