מתעניינת

מיכל לי

New member
מתעניינת

שלום, רציתי לדעת אם מישהי כאן הולכת לחוגים/פעילויות במרכזים כמו דיאדה. תודה!

אני בחרם עליהם ../images/Emo70.gif

בכל אופן כרגע, המחירים שם גבוהים, האנשים פחות סימפטים מבעבר, ובכלל ההרגשה של בית שהייתה שם פעם איננה וחבל (הכוונה לפ"ח) וחוץ מזה חושחשה איך את מרגישה?

מיכל לי

New member
אפשר לשאול

כמה גבוהים?

אכפת לך לפרט למה../images/Emo35.gif

ולמה אני שואלת? כי אני עצמי בתהליך של פתיחת מרכז להורים ופעוטות שכולל משחקייה, סדנאות וחוגים- והדבר שהכי הכי חשוב לי זה ליצור בו אוירה של בית- חמה, נעימה ומזמינה. אני משקיעה המון מחשבה בפורמט, בעיצוב, בקוספט, בתכנים ,בבחירת הצוות וכו'.. ואשמח ללמוד ממך, כמישהי שיכולה להיות לקוחה פוטנציאלית שלי, מה בדיוק גרם לך להרגיש ככה כלפיהם. מאוד אודה לך אם תוכלי לפרט, המידע הזה יהיה שווה לי זהב..

חושחושה

New member
היי, אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב!

שאלתי על דיאדה, כי אני יודעת מאחותי, שבתל אביב התחלפו הבעלים, ואחרי הפעם האחרונה שהיא בעלה ושני הזעטוטים קיבלו שם יחס מחפיר, היא נשבעה שכף רגלה לא תדרוך במקום הזה לעולם!לעומת זאת אנחנו הינו בפרדס חנה בחוג הורים של מכון אדלר, המדריכה היתה משגעת, והם היו ממש מקסימים, אני מתכוונת לדיאדה כמובן, לגבי המחירים?... אני הגעתי מגבעתיים, אז מבחינתי פה הכל יותר זול!יום נפלא

מיכל לי

New member
לא כ"כ משנה

יש הרבה "מרכזים" כאלה, ורציתי לדעת אם יש המעדיפות להתאמן דווקא במקומות כאלה ולא בחדרי כושר, נניח. יש הבדל בין הדיאדה בפרדס חנה ותל אביב?

אנחנו בקשר קט בכפר סבא - אבל לא

הבנתי בדיוק איזה פעילות את מחפשת? לך או עם הילד?

galiaS

New member
אני היום הלכתי לחוד בדיאדה

פעם ראשונה, שיעור נסיון. היה נחמד. יש לך שאלות ספציפיות?

galiaS

New member
רגע, נדמה לי שאת מחפשת חוג לך

אני הלכתי לדיאדה בשביל חוג לנטע. בשביל עצמי לא היתי הולכת לשם לחוג. ה"חוג" שלי (החל משבוע שעבר) זה סטודיו B ואני מאד מרוצה.

מיכל לי

New member
כרגע

שואלת באמת בשבילי. אבל אם כבר, בת כמה נטע ולאיזה חוג לקחת אותה?

sharonmx

New member
אני מנסה ללכלת לדיאדה ת"א...

ולמה מנסה? כי הם עושים "over booking" נוראי על החוגים שלהם, צריך להזמין מקום שבוע מראש וזה גם לא זול, כרטיסיה ל-6 כניסות עולה 150 ש"ח לפי מיטב זכרוני. בכלל- לאמהות עובדות עם ילדים בגיל שנה אין הרבה אופציות- אז אנחנו הולכים בערך פעם בחודש ל"מוזיקה וסיפורונים" שזה נחמד, אבל זהו. באמת ראיתי שהשתנו שם הפרצופים המקוריים, מי הבעלים הנוכחים?

למעלה