מתפנקים בארוחה זוגית ב-

מודחות כוכב נולד ב-../images/Emo43.gif

תהל שוהם ונועה דויטש הודחו מנבחרת כוכב נולד בשבוע שעבר. היום ב-14:00 שתיהן יגיעו להתארח בפורום הרשמי בתפוז ולענות על כל שאלותיכם אליהן. אל תפספסו! לאירוח של תהל: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=836&MessageId=143573397 לאירוח של נועה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=836&MessageId=143603051
הערב ב-20:00 נועם באומץ - מנהל תחום הרפואה הסינית במחלקת השיקום בתל השומר, יתארח בפורום רפואה סינית וישיב לשאלות בנושא אורטופדיה וכאב. כולם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2183&MessageId=143578749
אנו מעניקים 5 כרטיסים זוגיים למופע המחול- "מינ-הרה" של להקת קולבן דאנס. ספרו לנו בפורום ארבעים פלוס על יצירת המופת הגדולה של חייכם ואולי תזכו! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=102&MessageId=143590203

A Kiss To Kill

New member
אני כבר לא יודעת איפה לפרוק :\

אני יודעת שפעם הייתי באה לפה לפרוק והייתן עוזרות לי.. גם אם הפעם לא, אני פשוט חייבת מקום לפרוק בו את הכאב.. יום שני, ה19.7 חזרנו ממחנה קיץ פשוט מדהים, באמת.. הגענו לשבט ואמרו לנו להישאר שם, יש הודעה להודיע לנו.. התחלנו לנחש על מה ההודעה ורק צחקנו שעומדים לסגור אותנו, עד שלאט לאט הבנו שזה משהו רציני. ראינו את אילה גל, אחת הבנות מהשכב"ג, אחת החברות שלנו עומדת בחוץ מוקפת באנשי מקצוע ובוכה. באותו בוקר, אמא שלה, בלומה נסעה הביתה מהמחנה באוטו כשאיתה נטלי ודנה... דנה נסעה לחזרות בבית צבי להופעה שלה ונטלי פשוט לא הרגישה טוב והתייבשה, אז הכרחנו אותה לעלות לאוטו ולחזור הביתה. אני התחלתי לבכות, פחדתי שקרה משהו לנטלי בזמן הנסיעה.. היא הרי לא הרגישה טובה. והיא חברה כלכך טובה שלי... מיד אחרכך, התקשרתי לדנה.. היא לא ענתה, הפלאפון שלה היה כבוי.. אחרכך הודיעו לנו שבלומה, האמא של השבט, הלב הפועם של השבט נהרגה בתאונת דרכים, ולא ידוע מה עם דנה ונטלי. דנה ונטלי בין החברות הכי טובות שלי, אני קרובה אליהן כלכך.. בקיצור, לאט לאט התחילו לטפטף שמועות, התחילו להגיע אנשים לשבט לנחם. ואז הגיעה הבשורה, דנה רייך, המלאך שלי, הילדה הרועשת והקופצנית של שכבת אופק נהרגה. דנה הייתה אחת החברות הטובות שלי.. היינו חבורה של שש בנות- עכשיו נשארנו חמש. ואני מרגישה כלכך אשמה, אני בקושי בוכה.. אני מרגישה שמחה ומרגישה שאני רק רוצה לקום מהסיוט הזה. אני יודעת שעדיין לא השלמתי עם העובדות ואני בטוחה שעוד מעט דנה תבוא ותגיד לנו "סתםםםם" אני לא מצליחה להבין ולקלוט שהבלונדה שלי נעלמה לה ולא תשוב... אני מרגישה בן אדם כלכך רע שאני לא מצליחה לבכות ולהתאבל על החברה הכי טובה שלי בדרך שבאמת מגיעה לה. הלוואי ואני אבין כבר את חומרת המצב ובאמת אכנס לדיכאון ואבכה בלי הפסקה... הלוואי. מצטערת על החפירה, הייתי חייבת :\

NoAmItA ChAn

New member
וואי..

איזה סיפור מזעזע X___X הדבר הראשון והעיקרי שאני רוצה לומר לך, זה שאת לא צריכה להרגיש אשמה. זה שאת בוכה פחות לא עושה אותך לאדם פחות טוב ולחברה פחות טובה. היית עם דנה בזמנים הטובים והפחות טובים והיא הייתה אחת החברות הקרובות שלך, ואני לא חושבת שאת חייבת להיכנס לדיכאון כדי להרגיש תחושת אבל. כל אחד מתמודד עם אובדן בדרך שונה, וזו הדרך שלך הפעם. אל תלחמי בזה. התחושה שלך שהיא חסרה לך זו הדרך הכי אמיתית ש-"מגיע לה" שתכבדי אותה עכשיו בתור חברה קרובה. את יכולה להמשיך לחיות ולהיות שמחה וגם להשלים ולקבל את המוות שלה - זה לא סותר אחד את השני. בהמשך הזמן זה יחלחל יותר ואת תרגישי את החסרון שלה, והמוות שלה יקלט בראשך - תני לזה זמן. אז באמת, חבל שתרגישי אשמה. דבר שני שאני רוצה לומר לך, ובזה אני מדברת בשם כל האנשים פה ולכל האנשים פה ושלא פה - את (וכולכם) תמיד תמיד מוזמנת לבוא ולפרוק כאן מה שאת רוצה ומתי שאת רוצה. אני מבטיחה לך שתמיד יהיו אנשים שיהיה אכפת להם, ותמיד יש לך פה מקום לבטא את עצמך. בהצלחה, ויהי זכרן ברוך

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo223.gif

הצטערתי לשמוע על זה, אמי. קארין סיפרה לי משהו על זה אבל לא ידעתי בדיוק את כל הסיפור... יהי זכרה ברוך.

NotFamous

New member
מסכימה..../images/Emo45.gif

אמי נעם צודקת לגמרי. זה מצב קשה ולעכל את זה, זה כמעט בלתי אפשרי. אני איבדתי חבר קרוב שלי בעבר במוות...ואם אני אגיד לך את האמת - זה לא שלא עיכלתי את זה כבר, אבל זה משהו שמבחינתי פשוט ניתקנו קשר, ככה ניסיתי לחשוב על זה בהתחלה. להודות בזה שהוא לא כאן, כי הוא לא יכול...זה היה בשבילי בלתי אפשרי ליותר משנה. וזה לא הגיע לו, הוא היה מדהים ואין ספק שהייתי צריכה להתאבל כמו שצריך. אבל לא הצלחתי. תמיד אנחנו פה בשבילך אמי, תיהיי חזקה. יהי זכרה ברוך.

TicketToRide

New member
מאמיליי ../images/Emo129.gif

זאת נעה ביי דה וואי .. אני כ"כ מצטערת על מה שקרה .. ולגמרי מסכימה עם כל מה שנועם כתבה לך למעלה . את פשוט מדהימה ואין לך למה להאשים את עצמך.. אני לא יכולה להגיד יותר מידי דברים כי אני באמת בחיים לא הייתי במקום כזה . בגדול , קחי את הזמן שלך .. כל אחד מתמודד עם זה אחרת . מקווה שתרגישי יותר טוב ופה בשבילך בשביל כמה חפירות שרק תרצי !

יפייפיה...

אני ממש מצטערת לשמוע, זה פשוט סיפור מזעזע... וכמו שכבר נעם כתבה בכמה הודעות מעליי, זה לא משנה אם את בוכה או לא בוכה לא ע"י הבכי נמדד האבל. את לא צריכה לשבת בבית, לקרוע את הבגדים ולא לצאת במשך חודש...בשביל להרגיש כאב. אנחנו כולנו אנשים שונים והכאב מתבטא אצלנו בדרך אחרת אז גם אם חברות שלך בוכות יותר או "מתאבלות" יותר אל תראי בזה כמדד...כי זה לא. חווית עם דנה ז"ל רגעים יפים ואני בטוחה שתנצרי אותם לעד. היא לא הייתה רוצה שתשבי בבית ותבכי. אני אוהבת אותך המון ותמיד תזכרי שאני במרחק של 10 ספרות בלבד. מחזקת אותך ומעריכה אותך על שחלקת ושיתפת.

Because Of May

New member
אויש, מתוקה... ../images/Emo23.gif. ../images/Emo109.gif

לא קל לעבור דבר שכזה. לא קל להתמודד עם אובדן, במיוחד לא של אדם שהיה כ"כ קרוב אלייך. אל תכריחי את עצמך לבכות או להתאבל, הזמן עושה את שלו וכל דבר בא בעתו. אני מקווה ובטוחה שהכל יסתדר לטובה בסופו של דבר, ולא תרגישי אשמה על חיוך או צחוק. פה בשבילך אם את רוצה לפרוק יותר... יהיה בסדר
. יהי זכרה ברוך
.

מתפנקים בארוחה זוגית ב-../images/Emo43.gif

איפה המתכון הכורדי שלכם? שתפו אותנו במתכון כורדי מקורי וטעים בפורום יהודי כורדיסטאן - אנא כורדי ואולי תקבלו את הספר "יום מושלם", מתנת הוצאת זמורה ביתן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2153&MessageId=143668180
מספרים סיפורים - ומתפנקים בכיופים ספרו לנו על חוויה אישית שלכם בתחום האהבה האחרת בפורום זוגיות פתוחה ואחרת ואולי תזכו בארוחה זוגית במסעדה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1441&MessageId=143694656
מהי הפנטזיה הכי פרועה שלך? אתר סקס פארטי ופורום סקס מזמינים אתכם לשתף אותנו בסיפור/פנטזיית הסקס הכי פרועים שלכם ואולי לזכות במתנות מפנקות במיוחד... אל תחכו - הקליקו: http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3857

בקשר למפגש, נעםצ'אן. ../images/Emo223.gif

לדעתי תקבעו ב-10.8 אין הרבה זמן, בואו נחליט וזהו. מי בעד התאריך הזה? סמנו
.

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif

קראת לי נעם צ'אן D: האמת שחשבתי גם ככה בקרוב לפתוח שרשור נורמלי עם הפרטים והתפקדות והכל. אבל אני באמת רוצה לדעת כמה יגיעו, אז אנא תאשרו את ההגעה :)

TicketToRide

New member
יאללה אני בעד !נוי גם את להגיב פה!!!../images/Emo129.gif

תאכלס אם נוי באה גמני באה כי לא ירשו לי לבד
אז אני בעד לסגור קצוות ויאלללה ! יאללה באירן מינכן !
חחחח דיד

NotFamous

New member
מכירים את זה שהכל מתחרבש?

הלכתי למחנה אימונים בצפון....לרוב אני הכי מאושרת בעולם במחנאות אימונים עם כלהחברים שלי מכל הארץ, ואני מדברת איתכם חברים טובים מאילת ועד מטולה יש לי, לא צוחקת. שניים מהידידים הכי טובים שלי מאילת, חברה טובה ממטולה.. אבל התרסקתי פעמיים מהאופניים, חטפתי זעזוע מוח וחזרתי הביתה אתמול, ובאוטבווס אני וחבר שלי רבנו ממש, ודפקתי את הראש חזק מעצבים וכל הלילה הקאתי ואני עם חום. הגוף שלי לא מסוגל להתמודד עם כ"כ הרבה בעיות פיזיות ומנטאליות בבת אחת..פשוט לא. כולי חבולה מההתרסקויות, הראש מתפוצץ, הבטן שלי כואבת כי אני מקיאה על ריק כבר כל היום. הלב שלי כואב בגלל רון. יש לי חברה אחת מדהימה אבל..לא הייתי מסתדרת בלעדיה בחיים. היא הילדה הכי מדהימה בארץ בחיי... הייתי חייבת לפרוק את זה, אני כבר 24 שעות בוכה, לא משנה אם זה מכאב ראש או מכאב בטן או מעצבים על רון או כל דבר אחר. פשוט בוכה. כ"כ הרבה זמן לא הרגשתי תחושה נוראית כזאת..><

TicketToRide

New member
מורי ../images/Emo129.gif

כבר אמרתי לך היום - כמה ימים של איכסה .. עוד מעט תתחילי להרגיש יותר טוב ותסדרי הכל
פה בשבילך , כבר אמרתי !

NoAmItA ChAn

New member
תרגישי טוב ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני מקווה שהכל יסתדר ושהתקופה המעפנה הזאת תעבור מהר \: אני משוכנעת שתשלימי עם רון מהר - אתם אוהבים אחד את השני, ולא יכולים להיות בריב יותר מדי זמן P: לכל דבר - אני פה 333333333333333333333333333333>

למעלה