מתפנקים בצימר ב-

מתפנקים בצימר ב-../images/Emo43.gif

אירוח בנושא רפואת נשים, פריון, הפריה חוץ גופית ועוד פרופ' דניאל זיידמן - רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ-גופית ואחראי על יחידת המחקר של אגף הנשים והיולדות במרכז הרפואי שיבא תל-השומר יגיע לפורום פוריות הערב כדי להשיב על שאלותיכם בתחום התמחותו לקראת הכנס "היבטים קליניים בפריון" בו ירצה. כולם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=180&MessageId=152674460
רוצים חופשה בצימר מפנק? בשגרה הלחוצה שבה אנו חיים, קשה לפעמים לעצור לדקה, לקחת נשימה עמוקה ולהעריך את היופי שמקיף אותנו. פורום צימרים וחופשות בישראל מזמין אתכם לתחרות נושאת פרסים: שתפו אותנו בתמונה שצילמתם במהלך אחת החופשות שלכם בארץ ואולי תזכו בחופשה של שני לילות באמצע השבוע בסוויטה ב"צימרעץ": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1155&MessageId=152694862

blah blah story

New member
גם אני קראתי את השרשור

וגם אני הופתעתי למצוא שם הודעה של דילן. יש פורום שהיא לא נמצאת בו?!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח תמיד שיש שרשורים מקודמים שאני נכנסת אליהם, פתאום אני קולטת הודעה שלה ואני צוחקת.

LeAnnDylan

Well-known member
נו איך את חושבת שאני מגיעה לכל הפורומים ההזוי

ם. אני נכנסת לשרשורים מקודמים ואז אם זה מספיק מענין כדי שאני אגיב אני מגיבה. זה לא כאילו שאני חוזרת לשם אי פעם אחרי שהגבתי. כנ"ל בלוגים מקודמים.

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שנכנסתי בגלל ששלחו לי קישור

אחת חמודה מפורום איידול רצתה לוודא ששמעתי שמצלמים לצ'לסי הנדלר סדרה ושלחה לי את הקישור של השרשור אז הגבתי. ואורית את מזה חיה בסרט. אני מגיבה בדיוק בשני פורומים. פעם באמת הייתי מגיבה בהרבה (10) אבל היום אני רק פה ובאיידול.

LeAnnDylan

Well-known member
לכתוב אחת לחודש "יעל שרוני"

לא נחשב לחלק מהפורום. גם בדספרט אני כותבת הודעה אחת לחודש. אבל אני לא נכנסת לשם על בסיס יומי או שבועי וגם כשאני נכנסת אני לא קוראת יותר מהודעה וחצי.

LeAnnDylan

Well-known member
מאיפה את באת../images/Emo6.gif

את סטוקרית;; מזמן לא ראינו אותך כאן
ויעל שרוני כי החלטתי שהמנהלת שם דומה לה. בעיני הן ממש דומות אני זוכרת שהלכנו בעזריאלי אז ושאלתי כל מיני אנשים רנדומלים שם אם היא דומה ליעל שרוני. אלה שהיה להם מושג מי זו אמרו שלא
רק אני ראיתי את זה

X יו יו S

New member
../images/Emo9.gif

יש לי את פורום הזה במועדפים אז ראיתי יעל שרוני וזה סיקרן אותי על מה מדובר ומי דומה לה? מנהלת של אנטומיה? חלק לא אמרו שהיא דומה לטלי שרון ??
(זה דמיון הכי מופרך שמעתי
) נ.ב גם לי יש קטע כזה להתאים פרצופים לאנשים אחרים גם אצלי אף אחד לא מבין איך אני רואה את זה
נ.ב2 יש ליהונתן אחים חדשים במקרה?

LeAnnDylan

Well-known member
הו. טוב לדעת../images/Emo9.gif

אין לי מושג מי זו טלי שרון. גם לא ראיתי מעולם שמישהו שם טען שהיא דומה לה
ואני עדין חושבת שהיא דומה ליעל שרוני |הא| לא מענין אותי מה שאר העולם רואה
ליהונתני תהיה אחות חדשה בע"ה עוד שבועיים וחצי בערך

X יו יו S

New member
הנה טלי שרון

ויעל שרוני יפה מאוד (אהבתי אותה בתקופה של שיר השלנו ) כככה שהיא אם דומה לה אז כיף לה יאו איזה יופי אחות קטנה מקווה שהיא תראה מדהים כמוהו
איזה כיף זה להיות עם ילדים קטנים תמיד יש צחוקים איתו לא מזמן לקחתי את אחיין שלי לטיול די ארוך אז שאלתי אותו אם בא לו לנוח קצת על ספסל אז הוא אומר שכן ואז הפדחן הזה
השתטח לגמרי על כל ספסל כמו הומלס בלי מיטה
אין אני חייבת לכתוב ספר ילדים

LeAnnDylan

Well-known member
גם היא מזכירה לי את יעל שרוני../images/Emo6.gif

מי זו בכלל הטלי שרון הזו? מה היא עושה בחיים?
ילדים קטנים זה באמת צחוקים. אם כי לפעמים הם בלתי נסבלים
כשיש אחד בבית זה עוד חמוד וכיפי אבל כשצריך להתמודד עם כמה והקריזות של כולם. אין כוחות

X יו יו S

New member
../images/Emo122.gif

נו זה כל הקטע תמיד מתבלבלים בין טלי שרון ליעל שרוני בגלל זה אמרתי לך אם לא אמרו לך שחברה שלך (המנהלת) דומה לטלי שרון כי זאת בדיחה שדי רצה
והנה תמונה שלהן מתוכנית ביחד (וחוץ מי זה טלי שיחקה בכל מיני טלנובלות בעיר אלו של הוט וגם יצאה עם עופר שכטר שזה פרט די חשוב לא?
) כן הם באמת בלתי נסבלים לפעמים אבל עדיין אני חושבת שעבודה כמו שלך היא די כיפית והלוואי והייתי מתאימה לה

LeAnnDylan

Well-known member
אה טוב אני מניחה שאם הייתי יודעת מי זו טלי שר

ון אולי הייתי מבינה את הרפנסס
עופר שכטר לא גיי
עבודה כמו שלי יכולה להיות כיפית תלוי באנשים, במספר הילדים ובגילאים שלהם. אני חושבת שאני כבר פשוט מותשת מכל הענין שאני לא באמת מוצאת את ההנאה יותר ומתייחסת לזה כמו כל עבודה אחרת.

blah blah story

New member
העבודה שלך נוראית

אני מוכנה לעבוד 4 עבודות ביום ולא לעבוד בגן ילדים. אבל מזל שאת אוהבת

למעלה