מתפקדים או מה?!

איף

New member
מתפקדים או מה?!

שם:
שיר השבוע שלכם (של מאיר):
שיר השבוע שלכם (לא של מאיר):
הדיסק של מאיר שאתם הכי מתחברים אליו:
הדיסק האחרון שרכשתם:
דיסק שאתם מחכים שייצא:
שיר שהייתם רוצים לבצע בדואט עם מאיר :
תכנית טלויזיה אהובה:
משהו מגניב שקרה השבוע:
ציפיות לחודש הקרוב:
מסר לאומה...או לפחות לפורום:

איף

New member
ראשונה

שם:
יסמין
מקום מגורים:
קרית אונו
שיר השבוע שלכם (של מאיר):
"כמה אהבה"
שיר השבוע שלכם (לא של מאיר):
Tom Petty - Into the great wide open
הדיסק של מאיר שאתם הכי מתחברים אליו:
תלוי במצב הרוח - השבוע "וביניהם"
הדיסק האחרון שרכשתם:
ניר גבע והפחמימות - "תיקון"
דיסק שאתם מחכים שייצא:
אפרת גוש החדש
שיר שהייתם רוצים לבצע בדואט עם מאיר :
משתנה מאד. השבוע בא לי "מנגנינת הנדודים"
תכנית טלויזיה אהובה:
נכון לעכשיו - האח הגדול
משהו מגניב שקרה השבוע:
הממ, התחיל עשור חדש?
ציפיות לחודש הקרוב:
שיהיה חודש טוב ומאושר לכולנו.
מסר לאומה...או לפחות לפורום:
תכתבו המון הודעות החודש ותהיו בריאים

טוב נו...

של"ג 27 ת"א כמו אגם רוגע יצירה קלאסית: berliouz - herold in etaly op.16 שמע קולי berliouz - herold in etaly ירמי קפלן הוא לא יכול לשיר עם נשים... אין תוכנית טלויזיה אהובה ההופעה של מאיר בלגנסקי ציפיות: שגלעד שליט ישוב מסר: היו אתם

איף

New member
לגבי הדואט

זה בסדר, אני מוכנה להקליט את החלק שלי באולפן נפרד.
האמת שאני גם לא ממש שרה משהו, אז אולי פשוט נוותר וניתן למאיר לבצע את השירים שלו בעצמו

ms pizza

New member
קצת באיחור ...

שם: יסכה גיל: 29 מקום מגורים: רחובות שיר השבוע שלכם (של מאיר): היום בבוקר נפתח עם השיר המשובח דומינו ברשת ג'... אז ללא ספק דומינו .. מה גם שזה מתאים למה שקורה אצלי עכשיו בחיים.. שיר השבוע שלכם (לא של מאיר): אותיות פורחות באויר של אביתר בנאי , losing my religion-rem הדיסק של מאיר שאתם הכי מתחברים אליו: זה משתנה.. כרגע דומינו עם ארקדי הדיסק האחרון שרכשתם: עלמא דיסק שאתם מחכים שייצא: הדיסק הבא של מאיר ( ברור!!)
שיר שהייתם רוצים לבצע בדואט עם מאיר : אז נכון שהוא לא שר עם נשים ומצד שני אני שרה גרוע ( ממש!!) אבל בתיאוריה - אצלך בעולם ( כמה בנאלי ככה יפה!!) תכנית טלויזיה אהובה: אין. משהו מגניב שקרה השבוע: פאדיחות לומר בגילי המופלג אבל .. עברתי טסט !! ציפיות לחודש הקרוב: לקבל אוטו מתנה ואם זה לא יקרה לקנות אחד
מסר לאומה...או לפחות לפורום: מרק בטטה זה אחל'ה דבר -גם בריא וגם טעים

איף

New member
מזל טוב על הטסט ../images/Emo24.gif

ומרק בטטה זה באמת טעים

תמרי35

New member
מתפקדת..

תמרי , הדיסק של מאיר- וביניהם , לא של מאיר - ארז ל בארי - כל השאר בהזדמנות..

odery

New member
אנייייייייייייי

אודליה 26...זה לא ישתנה בקרוב... ירושלים שיר השבוע שלכם (של מאיר): כמה אהבה שיר השבוע שלכם (לא של מאיר): fix u קולדפליי הדיסק של מאיר שאתם הכי מתחברים אליו: לב סדוק הדיסק האחרון שרכשתם: לוידת..אני לא זוכרת..לא יצא לי...אבל קבלתי מתנה את הדיוידי של אברהם פריד מהופעה שהוא עשה כאן בארץ-ודי התרגשתי לשמוע שירים שלא שמעתי שניייייייייים .אני בהחלט אוהבת את הרגש שהבנאדם הזה שם בשירים שלו-איש מיוחד(מכירה אותו טיפה) דיסק שאתם מחכים שייצא: לא דיסק..אלא הופעה של ריטה וכנסיית השכל...שמעתי מכמה שהיו שזה לא משהו שמותר להפסיד-למה 2 מתוך 3 הופעות שלהם הן בבאר שבע?! שיר שהייתם רוצים לבצע בדואט עם מאיר :כלום...למה להרוס?! אבל לוכפתלי שישיר לי כמה מהשירים באוזן. תכנית טלויזיה אהובה:אין כזה דבר! משהו מגניב שקרה השבוע:תקשיבו סיפור-יום שישי הלכתי לחלפן כספים להלחיף ישראלי לדולרים,(לשלח עם חברה שתקנה כמה דברים לבת שלי)הבאתי לו 500 שח' לא שמתי לב כמה הוא החזיר לי והמשכתי הביתה בבית אני מגלה שהבחור הביא לי 140 $ יותררררררר,כל השבת אכלתי סרטים שאולי נתתי לו יותר כסף משתכננתי...ברור שלא עד כדי יותר..מחר אלך להחזיר לו תיתרה..נראה איך הוא יגיב:) ציפיות לחודש הקרוב: לרדת 5 ק"ג (ירדתי כבר 3) להתמיד,לעבור 2 מבחנים,לברר על למודים לשנה הבאה,להתחיל לכתוב את הסמנריונית האחרונה שלי,למצוא עתון שיסכים לפרסם את ההגיגים שלי,למצוא התנדבות עם מבוגרים..אהממ זהו נראלי. מסר לאומה...או לפחות לפורום: לוידת..יש בי המון אהבה לאנושות הערב...מקווה שתקומו אל המון אהבה.

למעלה