מתפקדי קדימה לא מעניינים.

מתפקדי קדימה לא מעניינים.

שמתם לב, כי לרגל ההצטרפות המתוכננת של אביגדור ליברמן, העיתונים התמלאו בסקרים בקרב מתפקדי העבודה ומצביעי העבודה, שבהם הם נשאלו - מה דעתכם על הצטרפות ליברמן? מנגד, שום סקר בקרב מתפקדי קדימה. שום סקר בקרב פעילי קדימה ושום סקר בקרב מצביעי קדימה. האם מה שאנחנו חושבים, כתומכי המפלגה והאנשים שבשטח שלה, באמת לא מעניין אף אחד? האין זה במקום לפחות לחשוב לרגע מה בסיס התומכים של מפלגת קדימה חושב על המהלכים הפוליטיים של ראש הממשלה? כנראה שלא. לשם הגילוי הנאות, כפעיל קדימה אני לא מצפה שירימו אלי טלפון ויתייעצו איתי על כל מהלך שהממשלה מבצעת. אני גם לא באמת מצפה שיתחשבו לגמרי בדעתי. אני כן מצפה אבל שיישאלו ושיתעניינו לגביה. מה אני יאמר לכם - המצב עצוב

qwe41

New member
זה בגלל..........שאין לכם מתפקדים!!

קדימה בנויה על שקר ובולשיט!!!!!!!!!! והרס!!!!!!!!!!!!!! למפלגה כזאת מפתקדים............................??????

אהה, אז מה אני, אוויר?../images/Emo12.gif

ו!!!! מה!!!!!! הקטע!!!!!!! שלך!!!!!!!!!! עם סימני קריאה. אם אתה לא יודע לכתוב, אל תכתוב. אל תנסה להדגיש כל שטות בסימני קריאה וסימני שאלה.

מי שבנוי על שקר

זו מלגת הליכוד בראשותו של אבי אבות השקרנים ביבי נתניהו, המלווה באשתו הכסניפה הקטנה.

Haemek

New member
מה איכפת לך לזרוק קצת רפש לא מבוסס

אתה, כמו הרבה מהקצה ההוא, חש שביבי/הליכוד יהיה מועמד רציני בבחירות הבאות, אז מה איכפת לך לזרוק עוד קצת זבל עליו? הרי יש לך הרבה ממנו בנשמה. ומה אישתו קשורה לסיפור? שוב הסיפורים המופרכים, שוב הפגיעה האישית ללא אבחנה? זה כבר לא עובד. הרבה שנים עשו לביבי דמוניזציה, זה כבר לא עובד.

אף אחד לא צריך לעשות לביב דמוניזציה

הוא עושה לעצמו טוב מאוד. וכבר אמרתי שנתניהו יהיה שוב ראש ממשלה כשיצמחו לי שערות על כף היד ויתחיל לרדת שלג מהתקרה.

Haemek

New member
אז אמרת

אתה אומר הרבה, נו אז מה? ולגבי השערות על כף היד, זה ממש מגעיל אותי. אפילו לקוף שעיר, כף היד חלקה למשעי, אז בבקשה אל תנדור נדרים שאולי (ויש יותר משמץ של סיכוי) שתתבקש לישם אותם. הנה, מי היה מאמין - שרון חזר מהכפור (אחרי לבנון), עשה עוד נזק (והרבה) ושוב נעלם, נו אז מה זה אומר על ביבי?

בוא ואנסח לך את זה מחדש...

עדיף בעל איפוטנט על פני בעל מכה. תשאל כל אשה מוכה והיא תגיד לך את זה. בכדי שנתניהו יהיה ראש ממשלה שוב, הוא יצטרך לשכנע מספיק חברי קדימה וחברי מפלגת העבודה להצביע עבורו ולא במפלגותיהם. ואני לא מכיר הרבה נשים מוכות שיסכימו לחזור לבעל המכה שלהם, רק בגלל שהבעל הנוכחי שלהם איפוטנט. מקסימום הם יחפשו בעל שלישי, אך בשום פנים ואופן לא התאבדו בחזרה לבעל המכה. כך שנתניהו מהרגע שהשקרן הסידרתי הזה נתניהו הדגנרט עושק העניים התחיל לפגוע באזרחי המדינה שלו ובבני עמו, הוא איבד כל זכות וכל לגיטימציה לשוב ולהיות ראש ממשלה בישראל. כך שגם אם יקפא הגיהנום נתניהו לא יהיה שוב ראש ממשלה בישראל.

את יודעת כבר מה דעתי על מכוני סקרים

מי שמבסס את עמדותיו על פי מכוני סקרים, שלא יתפלא אם אחר כך הם יתנפצו לו בפנים.

JaboGirl

New member
העובדה היא שזה לא ממש קרה.

וזה הזמן לומר גם פה ששיניתי כינוי

דווקא כן קרה ילדה ../images/Emo192.gif

ואם תטרחי לבדוק בארכיונים של תפוז, תגלי שצדקתי לגבי כל מה שאמרתי. הן לגבי שינוי שתימחק, הן לגבי קדימה שלא תעבור את ה30 מנדטים, למרות שכל הסקרים הצביעו על כך שהיא עוברת את ה40 מנדטים, אני טענתי כבר מההתחלה, ויעידו חברי הפורום של קדימה הוותיקים על כך, שלקדימה אין מספיק כוח אלקרטורלי לעבור אפילו את ה30 מנדטים, לא כמו שכן את ה40 כפי שהצביעו הסקרים. כך שאם את רוצה להתווכח איתי, תתווכחי, אך לא על עובדות.

JaboGirl

New member
לא לקראת הסוף

כשבכל יום שעובר הסקרים הצביעו על ירידה חדה לקדימה. כשכבר כמה ימים לפני הבחירות הסקרים עמדו על בערך 31 מנדטים. אם תריץ בדיקה בארכיון תגלה שגם אני טענתי שקדימה תקבל בסביבות ה28-29. אה כן, ואל תקרא לי ילדה. מספיק לי גידי אחד.

ישנו רק הבדל אחד קטן ציפי....

אני טענתי כבר מההתחלה, לא לקראת סוף הבחירות, כבר מההתחלה, ויעיד על כך ארך חיים, שהתווכח איתי על זה באותה תקופה, שקדימה לא תעבור את ה30 מנדטים, מכיוון שאין לה מספיק כוח אלקטורלי בשביל. ואת זה טענתי בפניו של ארך חיים ואחרים שלגלגו על קביעתי זו, עוד כאשר כל הסקרים כולל זה של מינה צמח, הצביעו על כך שקדימה חוצה את ה40 מנדטים ועומדת כמעט על 45 מנדטים. כבר אז טענתי וצדקתי בקביעתי שהסקרים טועים ושאין לייחס להם הרבה חשיבות. שבועיים אחר כך העלתי מאמר שלם שכתבתי בנוגע למכוני הסקרים ואי אמינותם, אפילו נתתי רמז לארך חיים שמצפה לו הפתעה שקשורה למכון של מינה צמח שהוא כל כך האמין בו ובסקריו. לא עבר זמן רב וערוץ 10 חשף מה באמת הלך במכוני הסקרים וכמה שהסקרים לא אמינים. ונחשי באיזה מכון עסקה הכתבה של ערוץ 10....

bhnadav

New member
זה לא אותו דבר.

מפלגת העבודה היא זו שצריכה להחליט, ע"י מוסודותיה, לאיזו ממשלה להיכנס ולאיזו לא. מה שמעניין לבדוק פה הוא את עמדת יו"ר המפלגה, מול עמדת מרכז העבודה שמוסמך לקבל החלטות ומול עמדת המתפקדים, שהם בעצם הגרעין הרחב של התומכים. אם תסתכל בתקנון קדימה, עד כמה שזכור לי יש גם נהלים לגבי מקרה פה צריכה המפלגה להצטרף לממשלה קיימת לאחר הפסד בבחירות. אני מניח שבמצב כזה, יהיה מעניין בהחלט לדעת מה חושבים תומכי המפלגה, המתפקדים - ומה יוחלט ע"י המפלגה בתכל'ס.

מה שאני מנסה להגיד

זה שלא סופרים את מתפקדי קדימה (המעטים) לגבי שום דבר. לא אמרתי שיש לשים את זה להצבעה, אבל אמרתי שלדעתי יש להביע התעניינות בדעתם של חברי המפלגה בסוגייה, אתה לא מסכים?

טלמ

New member
צריך להביע דעה

אבל צריך לזכור שקדימה בנויה כמפלגת מרכז שמיומה הראשון לא פסלה את ליברמן.

Fasz

New member
ענה לי בכנות,

את רשימת המועמדים של קדימה לכנסת, לא בחרו מתפקדי קדימה. אינך חושב שאתה מתייחס לדבר בלתי משמעותי בעליל, בעוד שהדברים המשמעותיים והחשובים יותר, שקעו בזכרונו הקולקטיבי של הציבור?

trigotrigo

New member
בכנות, אני משוכנע לחלוטין

שלולא הוקמה קדימה בשלב כל כך סמוך למועד הבחירות, היו נערכים פריימריז כהלכה ומתפקדי המפלגה היו בוחרים את סדר הרשימה לכנסת.

למעלה