מתפקד יקר ,

taltully

New member
מתפקד יקר ,

ב"ה קראו והסיקו מסקנות.: מתפקד/ת יקר/ה אני הילה שלוה בת 14 מנוה-דקלים שבגוש קטיף. בת להורים שהגיעו לגוש-קטיף לאחר שגורשו מביתם בימית. נולדתי וגדלתי יחד עם 11 אחי ואחיותיי בנוה דקלים. סבתי בת ה-90 מתגוררת אייתנו בנוה-דקלים, זה 15 שנה. סבתי חוותה בעבר גירוש מביתה שבהונגריה כאשר גורשה על ידי הנאצים ימח שמם למחנה אושוויץ. המחשבה כי סבתי תאלץ לעבור גירוש נוסף מביתה והפעם על ידי יהודים מעלה דמעות בעיני. שתי אחיותיי הנשואות גרות גם הם בנוה-דקלים, לאחת מהן יש שתי בנות, כך שאנו 4 דורות בנוה-דקלים. חלומי להקים כאן את ביתי ולגדל גם את ילדי במקום הנפלא הזה, עומד כרגע בסכנה. מתפקד/ת יקר/ה גורלי גורל משפחתי וגורל כל העם כולו, בידך כעת ! ! ! אני מזמינה אותך לבוא ולראות מהי משמעות הפתק שתשים בקלפי ביום ההצבעה. לראות 21 ישובים פורחים. לראות את מוסדות החינוך המגוונים: גני ילדים, בתי ספר, ישיבות, אולפנה ועוד... ועוד... לראות חופי ים מרהיבים, דיונות חול , עצי דקלים. לראות מפעלים יצרניים המשווקים תוצרתם בארץ ובחו"ל. להביט בעיניהם של למעלה מ 8,000 גברים,נשים וילדים המועמדים לגירוש מבתיהם שבגוש קטיף, אותו נשלחו ליישב על ידי ממשלת ישראל. אני מאמינה כי כמתפקד/ת ליכוד את/ה מאמין/ה בארץ ישראל וערכיה ותבין/י את הסכנה העומדת לפנינו ותצביע/י נגד התוכנית הנוראה לגרש את יהודי גוש-קטיף מבתיהם ולמוסרם למשפחות המחבלים. נגד התוכנית המכונה תוכנית ההתנתקות. הילה שלוה 08-6847139 נוה דקלים ד.נ. חוף עזה 79779

FreePollard

New member
האם רק במקרה אין שום תגובה למכתב?!

אני מניח שהמתפקדים לא יספיקו עוד לבקר בגוש לפני המשאל... הם יאלצו (בינתיים) להסתפק בסרט שבקישור המצ"ב

FreePollard יקר

בס"ד הפורום בשלבי התארגנות מחודשים, ולכן ייתכן עיכוב מסויים בתגובות של מנהלי הפורום, תודה על הסבלנות וההתחשבות, ליאת.

FreePollard

New member
טוב...

מצאתם את הזמן להיות מושבתים.... :) בכל אופן... בפורום נורמאלי יש גם גולשים - וגם הם לא הגיבו על המכתב

skopy

New member
שלום לך

התגובה שלי מאחרת כי אני תלמיד ואתמול לא פתחתי את המחשב כל היום. בכל מקרה הפורום נפתח רק עכשיו(בפתיחה מחודשת)אני אישית לא מצפה שהוא יקום על רגליו תוך דקה ויהיה מפוצץ גולשים. מה שיש לי להגיד על המכתב: הילה,אני מאחל לך בהצלחה לך ולמשפחתך בכל אשר תעברו ואני מקווה מאוד שהליכודניקים יהיו פקוחים עם עיניהם כשהם יצביעו בכמה אנשים הם פוגעים. אני נגד ההתנתקות וכך גם כל היישוב שלי,מקווה שההצבעה תהיה נגד.

למעלה