מתפרעת לכם ולא משרשרת

אלסי

New member
מתפרעת לכם ולא משרשרת ../images/Emo3.gif

מאחר והכניסה שלי חד פעמית ,הרשתי לעצמי לפתוח הודעה (ולכן נועם אני ישר נעמדתי בפינה ומשם אני כותבת ) ,כדי לאחל שנה טובה ומאושרת לכל התפוזינות והתפוזונים בפרדס,ולבני ביתם. שתהיה שנה באמת מיוחדת,אבל מהפן החיובי שלה. עם הרבה בשורות טובות,שלווה ורוגע,אושר והמון המון חיוכים. לא מסתדרת עם האמוטקו´ שלכם או איך שקוראים להם,אז אני אשבץ את כל אלה שמתאימים כאן ביחד.
´תראות בשמחות. אלסי

טלי2

New member
אורחת לחג ../images/Emo13.gif

טוב לראות כאן אותך, אפילו באופן חד פעמי.. מאחלת לך חג שמח שנה יפה וטובה ורק אושר

הזדמנות להגיד להתראות ../images/Emo24.gif

אנחנו נוסעים לנפוש בחג בקיבוץ ל-3 ימים נחשוב עליכם ואולי נפלוש שם למחשב של אחי להגיד שלום אוהבים הרבה הרבה.
שלומלום ונילה

מרב.

New member
אלסיונת ../images/Emo23.gif

עושה רושם שדווקא הסתדרת לא רע עם האמוטיקנים
שתהיה לה זו שנת ההגשמה העצמית שלך, שהמשאלה הגדולה מכולן, החזקה מכולן, הממלאה מכולן- תתמלא. ושתתמלאי את בכוחות ובאנרגיות, שימלאו אותך מבפנים, שיזינו את הנפש. שלווה, אושר ושמחה פנימית, זה בעיקר מה שאני שולחת ומאחלת.
מרב

נועם@בת

New member
אחותי, תעזבי את הפינה וקחי לך כסא

במקום מרכזי בחדר
בשביל כניסה כזאת שלך, אני מוכנה לבזבז שתי הודעות ראשיות. מה גם שאני רואה שבימי החג התפרעו פה חופשי
שנה טובה לך אהובה. שנה פוריה,שנה שמחה. שיתגשמו כל משאלות לבך לטובה. גם תינוק, גם אהבה, גם חיים טובים.
גמר חתימה טובה
נועם

עמית@

New member
אלסי

לקח לי זמן להגיב, ההודעה חמקה ממני שוב ושוב, אבל קצת באיחור ועם המון כוונות, שנה טובה

למעלה