מתפרקת.....

מתפרקת.....

אני מרגישה ממש סתומה שאני רושמת כאן.... כאילו אני ארגיש טוב יותר אם כמה אנשים שבחיים לא ראו אותי או שמעו אותי יוכלו לנחם אותי. אני לא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון... אני דיכאונית בוכה ומכורה לדוסון קריק... אני אוהבת את קר סמית´ היוע יותר כקר סמית´ ג´ק מקפי מדוסון ואיכשהו יש לי תחושה שזה קשור לזה. כלומר אני מרגישה עצובה בשבילו אני לא יודעת... הוא משקף דברים רבים עליי.. יותר ממה שאני יודעת ובלל זה אני לא יודעת......... אני נמשכת בזמן האחרון להומואים. הם מעניינים אותי. נראה לי שזה קשר לקר. לא יודעת למה... אנא אל תבקשו ממני להסביר כיא ני לא יודעתץ... חברה הכי טובה שלי לא מאמינה לי וחושבת שאני צוחקת איתה אב אני לא!... אני צריכה בר מוחשי, מישהו שאני אוכל להשען עליו בכל בעיה... מישהו הומו. זה בטח נראה אידיוטי אלב אני לא מדמיינת מישהו אחר שאוכל להפתח בפניו כל כך.... אנא אני מתפרקת....

אסף כץ

New member
אל תקשיבי לתשובות המטומטמות שלי

אני בטוח שאנשים רבים פה יסכימו לעזור לך מפתירת הבעיה אני הייתי שמח לעזור לך אבל (
) יש לי תראומה מהומואים

מתפרקת..

תראה מה התראומה שלך.... יש לי חבר הכי טוב שהוא גר בפינלנד וגם הוא בשמן האחרון בצבא א אין לו זמן לכתוב לי אבל הוא הומו.... וזה ממש לא עוזר לי... מה לעשות???

MetalBoy

New member
תשמעי אני עברתי מלא בחיים ואת

יכולה להשען עלי כמה שאת רוצה.. ברצינות אני גם אבין אותך רב הסכויים שכן.. האיי סי שלי נמצא בפרטים.. מטאל

אני חושב...

שהחברים בפורום ישמחו לסייע לך בלי קשר להעדפות המניות שלהם,אני בטוח אשמח לסייע לך שלומי

קרואלה

New member
אני מבינה את הצורך בהומו

זה שילוב של תמיכה גברית בלי התעניינות מינית וזה סבבה. לי יש את זה למשל באח שלי, כל פעם שאני בדיכאון שחברה לא מצליחה להוציא אותי הוא כן. אם לא אח אז בן דוד או משהו. תדאגי שזה יהיה גבר (זה חשוב) אבל שלא תהיה אפשרות לקשר לא אפלטוני!!!

נריה_ה

New member
גם אני אוהב את דוסון קריק.

וגם אני מזדהה ואוהב את ג´ק (לא אהבה מינית). גם אני לא יודע למה הוא אחת הדמויות החביבות עלי בסדרה... יש לי הסבר מעורפל כלשהו, אבל לא חשוב... בכל אופן, אני לא מסכים לזה שצרכים איזה חבר הומו לאיזו שהיא תמיכה... נריה.

למעלה