מתפתח בינינו משו,אבל הוא רוצה אותו.

lollipop girl

New member
מתפתח בינינו משו,אבל הוא רוצה אותו.

לאחי הקטן בן 15 יש חבר בשם אושרי, אני ואושרי מכירים, ידידים.. בזמן האחרון כל פעם כשהיינו אומרים שלום החיבוק היה מתארך, והיינו סתם עומדים ומתחבקים, ונפגשים בכל ההפסקות, ביחד כל היום, לפעמים חזיקים ידיים, יש גם ליטופים כאלה.. הכל תמים כזה... אני בת 17, הוא 15, אבל זו לא הבעיה... ידיד שלי תומר, וחברה שלי ליאת תמיד היו שרופים לו על התחת, זאת אומרת שהם היו דלוקים עליו אבל בלי כוונה באמת ללהיות איתו... אתמול אני ליאת ותומר הולכים ברחוב, פתאום תומר אומר : אני כל כך רוצה את אושרי, אתם לא יודעים, אני כל כך רוצה אותו" וכל היום הוא דיבר על כמה שהוא רוצה את אושרי והוא שאל אם יש ביני לבינו משהו ואמרתי שלא, כי באמת אין משהו רציני עכשיו, כל היום תומר דיבר עליו, כל היום, ואחר כך הוא גם רצה שנלך אליו, אז הלכנו שלושתנו. אתם בטח מתארים לעצמכם איך הרגשתי, חרא, לא רציתי לפגוע בידיד שלי, בכלל לא... וגם לא פגעתי בו אבל אני פוחדת שאם כן יקרה משהו ביני ובין אושרי זה יפגע בו, כי אושרי לא הומו, ותומר יודע את זה אבל זה יפגע בו לראות אותו איתי. היינו אצל אושרי, ותפסתי מרחק ממנו, ישבתי רחוק, והוא התקרב, שם את היד שלו על שלי, ליטף קצת וישר ראיתי את ההבעת פנים של תומר, זה דיכא אותו, אז זזתי מאושרי, השתדלתי שלא להיות אליו כל כך קרובה. יש את אחי, שהוא חבר טוב של אושרי, אם הוא יגלה על מה שקורה שם, הוא יכעס.. והמון... אושרי יודע את זה וגם אני יודעת את זה, כשאנחנו רוצים להיות יחד אנחנו הולכים לאנשהוא בביצפר שאין שם אף אחד וסתם מדברים.. מחובקים...כדי שאף אחד לא יראה.. שלשום ראה אותנו ידיד שלי, ישר הוא צעק לי פדופילית, ועוד אחד מהכיתה שלי ראה אותנו פעמיים אז הוא שאל את אושרי אם הוא מתחיל עם גדולות.. הזוי... אממ זהו.. רק רציתי לפרוק קצת...

מיטללל

New member
תאכלס

נשמע בעייתי כל הסיפור הזה העובדה שהוא חבר של אחיך. הפרש הגילאים. הרגשות של תומר. תגובות הסביבה. במקומך הייתי מבררת טוב טוב עם עצמי מה אני מרגישה, כמה אני מרגישה, ואם אני מוכנה לעמוד בכ"כ הרבה מכשולים ובעיות רק בהתחלה של הקשר. במידה והתשובה חיובית, במידה והרגש שלך ושל אושרי חזק, אין לכם ברירה חוץ מלזרום עם זה. להפנים שאתם לא יכולים לשלוט במה שתומר מרגיש. להיות כנים עם כולם. לא להתבייש בכלום...

מסכימה עם מיטל, מצד שני

שנתיים הפרש, זה לא כזה הרבה... מה אין זוגות עם 30 שנה הפרש? (זה מגעיל, עזבי, אבל קיים..) לדעתי- דברי עם תומר, תסבירי לו שעם כל הכבוד, זה לא שאת גנבת אותו כי גם ככה לא היה יכול להיות ביניהם משהו... ואם טוב לכם יחד, אז תמשיכו

lollipop girl

New member
דיברתי עם תומר

וזה בסדר מבחינתו והוא אפילו מעודד אותנו ותומך בנו ועוזר בכל הקטע עם אח שלי ואני ואושרי ביחד, ישרק את הבעיה של אח שלי....

Zoharrr

New member
מניסיון,

תשמעי לי, חברה שלי יצאה עם אחי. בהתחלה זה היה נפלא,ואז זה התחיל להסתבך. עכשיו אני ממש שונאת אותה. זה לא תמיד עובד טוב,האמת שלרוב זה עובד רע.

למעלה