מתקיים כנס eBay בכפר הירוק ביום ראשון..

asitsur

New member
מתקיים כנס eBay בכפר הירוק ביום ראשון..

כו-לם מוזמנים.. הרצאה ממוכר וותיק- Power seller ומוסמך מטעם eBay פרטים במייל חוזר : [email protected] שבת שלום

מה נושאי ההרצאה?

מה נושאי ההרצאה, האם קיימת להרצאה מטרה מסויימת (כמו למשוך תלמידים...)...ודרך אגב, שכחת להגיד היכן בדיוק ובאיזו שעה...

asitsur

New member
ההרצאה בשעה 18:00 רצוי להגיע רבע שעה לפני ובנ

ובנושא " מסחר אלקטרוני עבור המשתמש הישראלי" ידובר על מודלים במסחר אלקטרוני, יתרונות מול המסחר המסורתי ועוד הרבה נושאים מעניינים הקשורים למסחר האלקטרוני ההולך ותופס תאוצה בישראל. ההרצאה תיערך כ-שעה וחצי וההשתתפות היא חינם !! המיקום הוא מתחם "קריפטון" בכפר הירוק, יום ראשון הקרוב 15.4 יש חנייה חינם בשפע. פרטים נוספים במייל חוזר. [email protected] ניפגש שם . .
)

ברור שהוא משווק את עצמו..

הנה האתר שלו..http://www.limudebay.com/qna.htm אלי שמעוני לא נתן לו במה בווי נט אז הוא מנסה פה.. ואם אני לא טועה מנהל הפורום פה הבטיח משהו לגבי זה.. לא???

ACE OF SPADES

New member
מנהל הפורום גם כתב שבפעם הראשונה

שכל מפרסם יכתוב ההודעה לא תמחק. לאחר מכן ההודעה כן תמחק , ואם זה יחזור על עצמו גם אותו משתמש ימחק
. כאן יש לי כלים כבדים לטפל במקרים כאלה ואני לא רוצה להתחיל ישר במלחמה , עוד יום המודעה הזאת כבר תחלוף ואז היא לא תחזור אני מבטיח לך . טיפה סבלנות... אני יודע מה אני עושה ולא רוצה סתם להתנגח ישר , ואני מאוד טוב בלהתנגח (מנסיון עבר עם טרולים כבדים) . כל אחד בפעם הראשונה יכל לטעות , מותר. אחר כך לא חוזרים על אותה טעות .

ACE OF SPADES

New member
אני בדיוק כותב הודעת מנהל , ההודעה

תהיה בראש , יש כותרת "הודעת מנהל" אני כותב שם כמה חוקים בל יעברו . כדי שיהיה יותר סדר .

ACE OF SPADES

New member
וכמו שאת שמה לב בניגוד ל-פורום השני

כאן לא כל כך פשוט ישר לבחור שם אחר ולשחק אותה שני אנשים שונים. לפעמים זה יוצא די מצחיק כמו במקרה הזה.

אשמח אם תוכל רק להגיד מהי מטרת ההרצאה

האם זוהי הרצאה מקדימה לקורס? או סתם להעשרת הידע ואין פה עניין מסחרי?

asitsur

New member
אנשים להרגע..אין מה להיתנגח..תהיו קצת חיוביים

בסך הכל מדובר בהרצאה בנושא מסחר אלקטרוני, מקסימום תוכלו ללמוד כמה מושגים חדשים ואסטרטגיות אשר מתאימות למשתמש הישראלי. יש כמה מכשולים עבור המשתמש הישראלי וידובר על מגוון פתרונות ודרכים למזער עמלות וטעויות נפוצות. מי שחושב שהולכים למכור לו משהו.. רצוי שלא יגיע.. תודה לכל המפרגנים. ושיהיה לכולם בהצלחה וכייף בפורום. ומי שכן מעוניין להגיע. אני יכול להבטיח שיהיה מעניין. שבת שלום

אבא'לה קודם תפסיק להפעיל טריקים מוזרים

שמנסים לשווק את הסיפור הזה בצורה מגעילה..אחרי זה אני אשקול אם בכלל לחשוב על זה.

אם לא למכור אז מה?

אף אחד לא מבזבז את זמנו ללא תועלת...בטח לא בישראל. מהי מטרת ההרצאה אם לא למכור או לשווק קורס/הרצאה/סמינר או כל דבר דומה? למה אתה מסתיר את המטרה האמתית? זה רק גורם לאנשים לא לתחושה שמישהו מנסה "למכור" להם סיפור כיסוי לכוונותיו האמתיות...ולא, אני לא קונה שיש לך הרבה זמן וידע ובא לך לשתף את כולם ולכן אתה שוכר אולם הרצאות על חשבונך ומעביר הרצאה על זמנך.

איך היתה ההרצאה? מישהו היה (חוץ מהמרצה...)

אשמח לקבל חוות דעת כדי להבין אם פספסתי משהו רציני וכדאי לי לבוא להרצאה הבאה של ASI שתפורסם (!) כאן בפורום

למעלה