מתקן לאחסון קפסולות

Aטלי

New member
מתקן לאחסון קפסולות

יש לי מתקן לאחסון 60 קפסולות שאין לי שימוש בו
מעוניינת למכור
פנו במסר אישי
 

dudi4321

Active member
בדף הפורום יש בלבן על כחול "הודעה חדשה"

משמאל יש סימן קריאה כתום עם הסבר לגבי מכונות קפסולות.

לטעמי, איכס
 

davesh

New member
תנסי לפרסם בפורום גננות

אולי מישהו יעשה מזה עציץ.
 

tartif

New member
אני לא מצליח להתאפק... תפסיקו להיות קרציות

ההתנשאות והזלזול בכל מה שאיננו השילוש הקדוש - "סילביה" (הכי משעשע זה "סילביה שלי"), "רוקי" ופולי קפה ב-160 ש"ח הק"ג - מתחילים לעצבן. קפה זה מה שאנשים שותים בתור קפה, וקפסולות הן פתרון מצויין לאנשים חסרי פנאי ו/או חוש טכני להתעסק עם מכונה חצי אוטומטית. תפסיקו להיות סנובים דה לה שמאטע - השאלות בתחום נספרסו וכאלה לגיטימיות ויכולות להועיל להרבה אנשים.
 

dudi4321

Active member
לך מכאן


גם אני שתיתי פעם בילדות נסקפהעלית ולפעמים איזה NESS שהגיע בחבילה מיו יורק עם אבקת חלב בפחית.
התקדמתי.
בעבודה כשמציעים לי מתוצר מכונת נספרסו אני מסרב כל פעם. לעומת זאת יש במכונות המשקה האוטומטיות קפה שנטחן באותו רגע וזה מצויין לי. מדובר בחברת פאוזה והשקיות פולי הקפה של caffe Cavalli שאין לי מושג באילו זני קפה מכיל באמת.
 

harpiya

New member
אל תכעס

כמו שבפורום נגרות לא ממש ירצו לדבר על איקאה, אותו דבר בפורום קפה,
ודרך אגב אם תבדוק את רוב אתרי הפורומים שעוסקים בקפה בעולם, לא תמצא שם התייחסות לקפסולות, זה פשוט לא חלק מהתחביב.
 

knappertsbusch

New member
כל השאלות על נספרסו נשאלו ונענו מזמן

כל מה שצריך זה טיפה חפירה במנוע החיפוש של הפורום.
למרות שאנחנו חובבי קפה, ארכיון הפורום גדוש עד אפס מקום באלפי התייחסויות לנספרסו.
אין לנו כוח לענות שוב ושוב ושוב על אותן שאלות.

מי שרוצה להקים פורום נספרסו מוזמן בכיף!
לי לא בא להיות חלק ממכונת השיווק המשומנת של המוצר היקר והנחות הזה.
 

davesh

New member
יצא לך להכנס לחנות של נספרסו?

נכנסתי לחנות נספרסו בקניון רמת אביב. יש שם פוזה כאילו זה סוכנות של רכבי יוקרה.
כל המוכרים במדי נספרסו עם עניבות.
כשאתה נכנס אתה צריך לקחת מספר מעמדה ממוחשבת, ואז כשמגיע תורך אתה ניגש לדלפק וקונה קפה נחות בהרבה מאד כסף.
אתה מקבל אותו בשקית נייר יוקרתית כאילו קנית תכשיט יקר ולא קפה.

אבל כנראה שזה עובד. החנות מפוצצת לקוחות שמוכנים לשלם הרבה מאד כסף על מכונה פלסטיקית ומצועצעת (ובל נשכח גם את ג'ורג' קלוני).
 

dudi4321

Active member
היתי בברצלונה בקניון וחלק מהקומה היתה חנות

של נספרסו.
איזה החלפת צבעים איזה זוהר. נכנסו הרבה לקוחות ויצאו עם תיק נייר מהודר גדוש פלסטיק מקומט עם חומר בטעמים.
 

tartif

New member
התעצבנתי יותר על הסגנון מאשר על התוכן

אפשר לענות עניינית שנספרסו מוכרת מוצר נחות במחיר מופקע בגלל אריזה נוצצת והמשכורות של ג'ורג' קלוני וג'ון מלקוביץ - ולא תשובות מתנשאות כמו, לדוגמא, על הפוסט הזה. ויומם יגיע - כמאמר צ'רצ'יל "אפשר לרמות כל האנשים חלק מהזמן... וגו'". גם אני נהגתי לשלם, כמו אידיוט, 11- 14 ש"ח על קפוצ'ינו קטן "לקחת", עד שכוחות השוק עשו את שלהם. ולענייננו: קפסולות ופודים נותנים מענה טוב לצורך אמיתי של הרבה שותי קפה וכדאי לפורום לעסוק בנושא ברצינות.
 

knappertsbusch

New member
אבל זה בדיוק העניין: זה לא מענה טוב

מבחינת טעם הוא לא משהו
ומבחינת תמורה למחיר הוא איום ונורא.

מי שמחפש בכוח התנשאות בכל מקום ימצא אותה גם איפה שאין.
זה לא בית ספר יסודי ואין שום פסול בנידוי מוצרים מסוימים בגלל שהם גרועים או מופקעים או גם וגם.
אז מה אנחנו כן מעודדים (כי יש גם צדדים חיוביים בפורום)?
קפה טרי.
הכנה עצמית.
קלייה עצמית.
קניה מספקים קטנים.
קנייה מחוות גידול עצמאיות ולא מתאגידים נצלנים.
שיתוף חוויות.
וכיו"ב.
 

dudi4321

Active member
איפה הרצינות?לשים בחשמל להכניס פלסטיק ולשתות?

?
בזמנו עשיתי יין.
חיפשתי כורמים שיסכימו למכור לי ענבים. זה לא פשוט כי היקבים קונים הכל מראש. אז היתי מחכה שהענבים יהיו מתוקים ע"י טעימה בכרם. ובמחיר שחיטה של 5 ש"ח לקילו. אחרי זה להביא בפרייבט 4 מיכלים של 200 ק"ג. לנקות מעלים ושטויות. לדרוך ולרסק הכל. להוסיף חומר להשמיד השמרים הטבעיים. לשים שמרי יין. לערבב. לחכות שבוע. להעביר למיכלי זכוכית. לחכות שיתסוס איזה כמה חודשים. לבקבק עם חומר משמר.
ובמקום זה
להניע המכונית להגיע לחנות יינות ולבחור יין משובח.
 

קרלטון

New member
חבל על העצבים

מי שרוצה לשתות זבל משווק היטב - שיהיה לו הרבה לבריאות. אני שמח בשמחתו. אבל מי שבאמת אכפת לו לשתות קפה טוב, פשוט לא מתקרב לגועל הזה, ואין צורך לנסות ולייפות את מה שיש שם או את ה"חוויה" המפוקפקת הזאת.

ושוב, זה בסדר, לא כולם חייבים להעריך קפה טוב. ונכון, אם בסולם 1 עד 10, קפה שמכינים בבית עם ציוד סביר ופולים טריים מתערובת טובה יקבל בין 8-10, אז נספרסו לא חייב לקבל ציון 1, הוא יכול לקבל 3 או אפילו 4 ביום של גדלות נפש. ציון 1 שייך לקפה שטעמתי שבוע שעבר בטיסה של Ukraine Airlines. לא קורה לי הרבה שבזמן שאני משווע לקפה, אחרי טעימה ראשונה אני פשוט מסרב להמשיך לשתות ומחזיר את הקפה כמו שהוא ולא משנה שאין לי שום אלטרנטיבה. אז את הנספרסו הייתי איכשהו בולע עם הרבה מחאות, תתעודדו חבר'ה, יש עוד לאיפה לרדת.
 
למעלה