מתקן להתפלת מי ים בראשל"צ!

space1

New member
מתקן להתפלת מי ים בראשל"צ!

לפני מספר ימים קראתי שתוך שנה יוקם בראשל"צ מתקן להתפלת מי ים (מרווחי חברת "מניב"). המתקן ימוקם בסמוך לסופרלנד שם, באזור החולות, ויהיה צינור לים שישאב משם את המים. מה שאותי מדאיג זה האם הצינור ששואב את מי הים ימוקם בסמוך לצינור של השפד"ן שפולט את כל הביוב של גוש דן? גם אם הצינור לא יהיה בסמוך, זה עדיין בעעע..

אני בטוח שזה יהיה קרוב ושוב

חלם במדינה אני מציע שתפנה\תפני אל כלבוטק או אחת תוכניות התחקירים בתקווה שיבדקו את העניין שוב ויבצעו שינויים נדרשים אם צריך נראה לי שהסיבה להקמת המפעל שם היא בצע כסף כלפי עיריית ראשל"צ והאישורים שניתנו שם לא נבדקו ע"י מומחים.

Shark Alarm

New member
איך אני אוהב את השליליות שלך ../images/Emo26.gif

ממש, אפילו לא ראיתי מי רשם את זה, ישר ידעתי זה אתה....

חחח כבנאדם אני הכי חיובי

והכי אוהב ומפרגן ולא חושב רעות או שלילי אלא מהתחלה מביע אמון וחיוביות אבל כשאני שומע דברי חלם כאלה, אי אפשר שלהגיב בצביעות או טיפשות של.. יהיה פסדר אל תדאגו, אני בטוח שבדקו את זה, אני בטוח שחשבו על זה רבות לפני שאישרו את התוכנית והרבה גורמים שונים בחנו את הנושא מקרוב ועשו סיורים בשטח והביאו מומחים של מים מחו"ל ועשו מחקר במקומות שונים בעולם ואם יש אח ורע לדבר כזה בעולם ומה תוצאותיו לאורך השנים אני בטוח, כן כן, גמלי שמו מטפחת שחורה על העיניים חחח עכשיו שארק אלארם, אמור לי, מי אתה ומה שמך ?

bhmi100

New member
זה לא יפריע מ2 סיבות

בהתפלת מים מנקים אותם מכל גורם אחר. ויותר חשוב ככל שהמים יותר מזוהמים ויותר מלוחים זה עולה יותר להתפיל אותם לכן בטוח שהצינור לא יקח מים מהשפדן! (זה יהיה יקר לחברה שמתפילה אותם)

חןשסק

New member
המממ

במילא כל הביוב במדינה נשפך לים... למרות שכמובן שזה יותר מגעיל אם זה קרוב לשפד"ן...
לפחות מישהו יוזם התפלה...

הטפלה זה לא עניין כזה מבורך

בתור בנאדם שעובד בתחום המים, אני יכול להגיד שזה בזבוז של מיליונים אם לא מילירדים מכספי הציבור, בשביל להפוך את ראשון ל"אימפריה", בשביל להראות "עשינו משהו גדול", בקיצור- בשביל פוזה, אבל בלי יותר מידי מחשבה.. יש פתרונות טובים יותר, כמו מערכות שאוספות מי גשמים בכל בית, כמו הדרכה לחסכון במים, כמו חוק שחייב אנשים להשתמש באסלה דו כמותית ובחסכמים.. כמו לתת מידע נכון לציבור..

חןשסק

New member
יכול להיות שאתה צודק...

באמת לא חשבתי על עניין מי הגשמים....

Shark Alarm

New member
אני בטוח שזה לא רק רעיון של ../images/Emo26.gif

ראשון לציון, אלא החלטה ממשלתית שמתחילה בראשון לציון

למעלה