מתקפת הקומיקס על ערוץ 3

green lantern

New member
מתקפת הקומיקס על ערוץ 3

יום שבת.. רואה אי אר.. משתמש בשלט הדיגיטלי לבדוק מה התוכנית הבאה.. רואה וויטצ´בלייר... מסתכל טוב .. האדרנלין זורם... וויטצ´בלייד.. בודק אם זה נכון ...I... שוטרת ... מגלה כפפה... נזכר במשהו שמוכר קומיקס אמר... קופץ משמחה ומתקשר לחבר... וויטצ´בלייד- שרה פיזיני מגלה כפפה עתיקה בשם וויטצ´בלייד שמעניקה לה כוחות על טבעיים... הקומיקס טוב... הסידרה גם. שבת 22:45 (אחרי אי אר) סמולוויל- סיפורו של סופרמן כנער מתבגר בעירה הכפרית שבה נחת, לאחר מכן גם יצא קומיקס... נקווה לטוב. חמישי 21:15 (במקום מכושפות) MAD TV -שנערך(נכון?) ע"י לא אחרת מאשר המנהלת של פורום טלוויזיה קומנדר סוזן איבנובה.. סידרה מצחיקה בטירוף.. אני הכי אוהב את קטעי הקישור במיוחד את SPY VS.SPY אבל משום מה זה מזכיר לי את הייפ... האם יש קשר? או שזה סתם הדמיון שלי?

ogmios

New member
Witchblade../images/Emo70.gif

אחד הקומיקסים האהובים עלי! את הסדרה אני דווקא לא מכיר. הסדרה מצויירת או עם שחקנים חיים? כי הסרט (לא מצוייר) היה במילה אחת פשוט זוועתי. מקווה שהסדרה מכבדת קצת יותר את המקור. אדיוס, אוגמיוס

Witchblade

הסרט שראית כנראה, הוא הפיילוט לסידרה ולא הוא לא משקף ממש את הקומיקס - הוא הרבה יותר טוב ממנו. לא ראיתי כזאת סידרה מעולה ממזמן. הקומיקס היה שטחי, הסדרה מספרת סיפור עצום ... אני כבר ראיתי את כל העונה הראשונה (כמה שאני מחכה לשניה) ... והסדרה הזאת פי כמה וכמה מהקומיקס עצמו. מומלץ מאוד ...

למעלה