"מתקפת רחלי" על הבוקר......

רחלי1

New member
"מתקפת רחלי" על הבוקר...... ../images/Emo66.gif

יש חוויות גם מיום שישי! - גרשו אותי מהבית עם שחר, כי בא מדביר להרוג התנחלויות של ג´וקים שנתפסו כשהם בונים קוטג´ים תלת-מפלסיים אצלי בבית. (החארות....) ניצלתי את ההשכמה כדי להפציץ את משה מ"נעלי אלינור" בטלפונים, עד שהוא נאלץ לענות...(מסכן, הוא בטח רק ניסה לפתוח את החנות בשלום...). רציתי נורא לדעת אם הנעליים שלי מוכנות, ומה יקרה לי כשאפגוש אותן. אז ככה: הן היו מוכנות, ופגשתי אותן. זו היתה אהבה ממבט ראשון. בח"לי כמעט שחש מוזנח.... כל היום ליטפתי אותן, שלחתי אליהן מבטים מזוגגים וסיפרתי להן את סיפור סינדרלה (שיתאמנו, עד החתונה). בנות - קסם עלי אדמות. אין מלים. נוחות כמו נעלי בית, ויפות כמו מוצג מוזיאוני!!! אני ממש מקנאה בי!!!
...ותודה מיוחדת לשטרודלית הקוסמת
והמלכה
שבזכותה מצאתי את אי המטמון הזה ביפו...
נסו ותהנו!!!
עכשיו אני מבינה על מה כולכן מדברות...

הילית*

New member
אתן ממש עושות לי חשק לבקר

אצלו בעצמי ולקנות זוג נעליים סתם בשביל הכייף..

רחלי1

New member
גם אני זוממת....

לגשת לשם גם בעתיד, בשביל "סתם" נעליים מיוחדות....

אתי@

New member
יש לי תרוץ בשבילך ../images/Emo8.gif

(אני כבר משתמשת בו...
) מה, את לא צריכה נעליים חדשות לשבת חתן...

ababab

New member
אני גם הלכתי לאלינור

נעלי כלה קניתי באור הכלה, עוד לםפני ששמעתי על נעלי אלינור, ואז קצת התעצבתי ששמעתי ששלמתי סתם יותר כסף..אז כדי לעודד את רוחי הלכתי לשם שבוע שעבר וקניתי זוג נעליים שחורות ליציאה שעלו לי הרבה הרבה פחות..מחר אני לוקחת אותם

אתי@

New member
תתחדשי חמודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

אבל הקרדיטים לאתי אלבכרי - היא זאת שסיפרה לי על המקום... וזה לאתי -
(שזנחה אותי לאחרונה
)

רחלי1

New member
תודה, יקירה...

ודברי עם אתי, היא נשמעת לי פשוט הכי עסוקה שבעולם בזמן האחרון, ואין לך מושג באיזו אהבה והוקרה היא מדברת עלייך...אין לך סיכוי להיפטר ממנה, מתוקה, היא פשוט רואה בך נפש תאומה. נשבעת לך. באחריות.

היא דיברה. ותפסה אותי מה זה עסוקה

תפסה אותי בביתו של קונסול ישראל בזאיר (לשעבר).. שארח אצלו קבוצת מכובדים מרוקאים ולא שכח להזמין אותי כדי לעשות לי קצת נחת... ואני כמובן.. עזבתי את בעלי ובניי ורצתי לשם(עבודה, עבודה..מה לעשות) נועה של רועי, שם הייתי לידיעתך פשוט לא יכולתי לדבר.. ואני כל הזמן אתכם. מתערבת רק כשממש זקוקים לי אבל אל תדאגו אני אתכם. ורחלי דארלינג, מה עלייך ועל הכתיבה שלך. כל פעם שאת כותבת אני מרגישה צורך לפנות 7584 שורות ריקות מהבושה..

רחלי1

New member
עוד יתברר לנו שאת סוכנת מוסד -

שבמקרה גם מאפרת סבבה....אה, אתי???
קונסולים, שגרירים, נשות ראשי ממשלה.... תגידי, יש לך דיבור עם בוש? שיזרים קצת מים לשלולית שלנו, המסכנה! (=הכנרת...)
ד"ש לאח"מים, להת´ בין השורות, רחלי

רחלי1

New member
חלילה, אתי - ../images/Emo11.gif

זה רק אני (וכל הפורום וכל הגולשים בארץ) שמקשיבים כאן לסודותייך המדיניים...
שום דבר לא יוצא מגבולות המדינה...
שיהיה לך אחלה שבוע שבעולם, ותאכלי כבר משהו!!! רחלי

למעלה