מתקרבת לרגע..

omeriti

New member
מתקרבת לרגע..

כמה שאלות אחרונות לפני שאגש לעבודה.. 1. אם אני צריכה את העוגה מדוגמת ליום שישי בערב.. מתי עלייה לצפות ולסיים אותה הכי מוקדם שאוכל.. אני סטודנטית בלי זמן (אוי אוי אוי), איך נשמע לכם יום רביע בערב? 2. ואיזה קרם ממגון הקרמים הכי טעיםוהכי "הולך" מניסיונכם. 3. המכחול לצביעה יכול להיות מכחול של ציור (חדש כמובן)? תודה גדולה לכל העוזרים והמשיבים.. ואני מבטיחה לא להציק יותר(סתם... נראה לכם?) עומריתי
 

net the jet

New member
תשובות- יום רביעי בערב זה מצוין.

אני הכי אוהבת גנשא, אבל תלוי בעוגה. אם זו עוגת שוקולד- אז גנאש כמובן... אם זו עוגה אחרת תגידי איזה ... מכחול ציור זה טוב. בהצלחה!
 

omeriti

New member
עוד שאלות../images/Emo163.gif

1.חשבתי על עוגה בחושה הכי פשוטה בעולם. (נראה לי לא שווה להתבחבש גם עם עןגה מפוצצת), אולי אפילו אבקת עוגה של פילסברי, שהיא די טעימה.. 2. בגנאש כוונתך למיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל על 250 ג' שוקולד מריר? 3. את הלוגו יש לכתוב עם עט אכיל, או עם מכחול(לא נראה לי).? 4. העט לא מתפשט על הבצק? ושוב תודה תודה תודה על הסבלנות!!!!! עומריתי
 

net the jet

New member
מספיק 200 גר שוקולד מריר על 1 שמנת

בכל מקרה כתיבה על העוגה אחרי שהבצק מתיבש. אחרת יהיו חריצים מהלחיצה ( וגם עלול להתפשט ) אם יש לך יד יציבה וכתב יפה עם מכחול אז זה בד"כ יוצא יותר עדין ( מכחול 000 ) הטושים ( מלבד אילו של שוגארפלייר ) לא הכי דקים בעולם. אם הבצק יבש, אין שום סיבה שהצבע יתפשט, שמים ממש טיפונת על הקצה של המכחול ( ממליצה לך להכין ריבוע קטן של בצק סוכר שיתיבש במקביל לעוגה- עליו את יכלולה לנסות לכתוב טרם הכתיבה על העוגה עצמה- לנסיון )
 

omeriti

New member
אין לי מילים..

אין מילים להודות לך על התשובות המהירות והמקצעויות! אבל נזכרתי בעוד שאלה.. (ממש לא נעים לי כבר!!!!) מה לגבי CMC?
 
למעלה