מתקרב יום

milaP

New member
מתקרב יום

של התשלום השלישי. סביר להניח שבקרוב נקבל חשבון ל-14/12. מה נעשה? באתר אגודה נאמר לא לשלם את התשלום השני. האם זה אומר שגם את התשלום השלישי לא לשלם?

amitk80

New member
אני אברר לך את הנושא

ונראה מה האגודה תענה. לדעתי את לא צריכה לשלם את השובר השלישי כי לא קיבלת את מלוא כספך אבל תני לי ואני אברר לך את הנושא. שבוע טוב, עמית

אני ענת

New member
תהיתי מה עומד להיות עכשיו

האם יבקשו את התשלום השלישי למרות שאנחנו (לפחות אצלנו בתואר שני זה כך) לא למדנו אפילו יום אחד מלבד פעמיים תרגול בסטטיסטיקה הבעייה, שאם לא אשלם יעצרו לי מיד את ההשאלה בספריה ואת זה אני לא יכולה להרשות לעצמי כי בימים אלו אני אוספת חומר בספריה לתיזה. אנני יודעת מה לעשות לגבי התשלום השלישי... אשמח למידע

milaP

New member
ואני בכלל לא למדתי...

ושילמתי שני שוברים. אז מה עליי לעשות?

amitk80

New member
עדכון בנושא שכר הלימוד

היי, ביררתי את הנושא מול סגן יו"ר האגודה ושאלתי מפורשות מה סטודנטים אמורים לעשות. הוא קרא לכל הסטודנטים לא לשלם את השובר השלישי של שכר הלימוד. ביקשתי ממנו כי תצא הודעה מסודרת באתר האגודה כבר בימים הקרובים כדי שסטודנטים יהיה להם מספיק זמן להערך ולא לשלם (בניגוד לחודש עבר שבהם שילמו והודעה יצאה מאד מאוחר). בכל מקרה כרגע לא לשלם את שכר הלימוד. לעוד פרטים נוספים לגבי חשש של השאלת ספרים אפשר להתקשר אליו 0542425215 (לציין שאני הפניתי אותכם). לדעתי זה לא אמור להשפיע לכם על השאלת ספרים כמו שרבים לפני כבר ציינו זאת. לילה טוב, עמית

milaP

New member
מתוך כתבה....

אתמול בשעות הערב קיים ועד ראשי האוניברסיטאות התייעצות טלפונית, שבה דנו נשיאי המוסדות במשבר ובהשלכותיו לגבי שנת הלימודים הנוכחית. בין היתר, שוקלים בור"ה שלא לגבות את השובר השלישי של שכר הלימוד הצפוי לרדת מהסטודנטים באמצע החודש הנוכחי. בנוסף, עלה רעיון לפנות לבית הדין הארצי לענייני עבודה ולבקשו להוציא צווי מניעה נגד המשך השביתה.

stkachov

New member
הייתי עד

להתייעצות הזאת בשידור חי

Alasse

New member
זה היה מצחיק

בייחוד לאור העובדה שבן זאב לא רצה להפסיק את ההרצאה שלו בשביל לענות לטלפון (ובגלל זה מישהי זרקה שפילוסופים לא צריכים לנהל
)

stkachov

New member
קראתי בעיתון

שהוא היה בכנס הראשון לתקשורת באילת, וסיפר על הספר החדש שלו לכל מי שרצה, ולמי שלא רצה לשמוע
"הארי פוטר" בסכנה ...

Alasse

New member
אני קוראת אותו בתנאי

שיש הוכחה שהרוצחים הישראלים אמרו משפטים משירי אהבה באנגלית בלבד

למעלה