מתקרב ל30 ולא מוצא את עצמי???

מתקרב ל30 ולא מוצא את עצמי???

שלום רב לכל משתתפי הפורום ברצוני לשתף אתכם בבעיה מקצועית יותר נכון בחירת מקצוע שבאמת יתאים לי. עברתי מבחני התאמה מקצועית, הייתי אצל יועצי לימודים,והאמת שום דבר לא מדבר אלי. למדתי בישול והיום אני בעל תעודות בתחום אבל שונא בטירוףףףף את המקצוע ולא מסוגל לעבוד בו ,היום אני לא עוסק בתחום (הלימודים היו מעניינים ובאמת נהנתי ,איך שיצאתי לעבודה בתחום הכל השתנה לחלוטין ושאני נזכר לאחור זאת הייתה אחת התקופות הגרועות שלי בחיי, לא מסוגל להכנס ולעבוד בתחום זה.) האמת שיש דברים שהייתי מעוניין לעשות אבל תנאי הקבלה מטורפים ואין שום דרך בשבילי להתקבל אליהם. היום אני בשיקולים של למצוא עבודה מכובדת ולהרויח טוב לא רוצה להתעשר ,שאוכל להחזיק את עצמי בכבוד. בעבר חשבתי על דברים שיותר אהבתי, משחק, קולנוע, תסריטאות וכו' אבל לצערי מאוד קשה למצוא עבודות בתחומים אלה התחרותיות היא גדולה, הפרוטקציות מדברות בתחומים אלה( אני מכיר הרבה שנכנסו לתחומים אלה דרך פרוטקציה) ולי לצערי אין. היום אני מחפש משהו שיהיה לי בו בטחון שיש בו עבודה בשוק וגם שאצליח להנות ממנו ולצערי לא מצליח למצוא בכל זאת אגש לתערוכת הלימודים ,אבל שוב אין תחום שבוער בתוכי שהייתי מעוניין ללמוד הכל מבולבל ואין לי דרך למצוא פתרון מה אתם הייתם מציעים?
 
בקשר לתנאי קבלה מטורפים...

באוניברסיטה הפתוחה אתה יכול להתחיל ללמוד לתואר ובמידה וציוניך יהיו טובים {90+ בדרך כלל} תוכל להמשיך לשנה שניה באוניברסיטה רגילה. מומלץ לברר על כך. כמו כן לאו"פ יש שלוחות לימודים מקצועיים- מקצועות ניהול, שפות, יש את דיאלוג שזה בית ספר לתקשורת מתאם האו"פ. אם המטרה העיקרית שלך זה למיצוי עצמי - תחפש קורסים בדברים שמעניינים אותך קצת... תברר קצת יותר עליהם, ועל המקצוע שאליו הם מובילים, ואם נראה לך שהם מתאימים לכיוון שלך -לך על זה. אבל אתה יכול להתחיל יותר בקטן, ולדעתי הרבה יותר מומלץ גם לחיסכון כלכלי וגם לאכזבה עתידית מהמקצוע- תחשוב על תוחמים שמעניינים אותך, לדוגמא ראיית חשבון- תחפש משרד לרואי חשבון ותבקש להסתובב במשרד ליום-יומיים, ככה תוכל לראות את דרך הפעולה של הרואה חשבון ושל סביבת העסקים, תוכל לדבר עם הרואי חשבון שם, להתעניין יותר במקצוע, ואולי ככה תוכל להשיג גם פרוטקציות עתידיות... בהצלחה!!!
 

michella25

New member
מסלול ערב בלימודי קולנוע-הכי פשוט

יש לך מסלול מקוצר (שנתיים) בערב (כך שלא תצטרך לוותר על עבודת יום) ב"קמרה אובסקורה" (אחד התותחים בקולנוע). ראיתי המון שלטים שלהם בתל אביב עם הסיסמה "שנה ראשונה חינם". הם נותנים ייעוץ והכוונה מקצועית. שווה לך לבדוק את זה. מישל
 
למעלה