מתקשה להבין

matal girl

New member
מתקשה להבין

את הפריסה שעשיתי עבורי. מה-אס המטבעות X-גלגל המזל מרגיש-שמש כלפי-8 חרבות מבחינה רומנטית-אס המטות סיכום-העולם. רקע- הקשר נותק על ידו לפני 8 חודשים בשל משבר מקצועי קשה שבו החל באותה תקופה. הוא הסביר לי כי הניתוק ביננו הוא על הרקע הזה. אנו מכירים שנים ארוכות. אשמח להסברים. תודה לכולכם. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

blackcat2

New member
הי נערה מטאלית../images/Emo161.gif

מה-אס המטבעות X-גלגל המזל מרגיש-שמש כלפי-8 חרבות מבחינה רומנטית-אס המטות סיכום-העולם אני חושבת שהבחור מצוי בתקופה בעייתית שכוללת בחובה הרבה מאד עליות ומורדות, אי שביעות רצון ובלבול. (גלגל המזל+ 8 חרבות). מה שמוביל לכך שהוא מתקשה לראות את התמונה בבהירותה גם בכל הנוגע אליך (8 חרבות). יש לו תחושות רגשיות כלפיך רומנטיות ואף מיניות אך יש בתחושה הכוללת שלו מידה מסוימת של ילדותיות. הוא לא מצוי במקום בו הוא יכול לתת לך את מה שהיית מבקשת מגבר שאיתו את מבקשת לחלוק את חייך. (שמש+ אס המטות) יש לו כברת דרך לעבור עם עצמו לפני שהוא יוכל לתת לך את מה שאת ראויה לו. לשני קלפים בפריסתך הוצאתי קלפי הבהרה על מנת להצליח להבין עד תום את משמעותם בפריסה. אס המטות שמעיד על תחושותיו אליך מבחינה רומנטית והעולם שיצא כקלף מסכם. אס המטות, ממראה עיניים בלבד, נראה עפ"י רוב, בהקשר לפריסה רומנטית (שהקלפים שיצאו אינם מכריעים לכאן ולכאן בבירור) כתאווה או אהבה מינית גרידא התופסת את מקומה של אהבה רגשית. שני קלפי ההבהרה שהוצאו על ידי היו הכוח ו- 2 גביעים. הכוח מחזק את התפישה הכוללת של הפריסה על כך שהבחור מצוי בתקופה בעייתית של חוסר איזו וכפי הנראה מתמודד עם קולות שונים בתוכו. ו- 2 גביעים.... נו טוב, זה מדבר בעד עצמו. קלף העולם,בייחוד כקלף מסכם, לעיתים יכול להטעות בשל היותו קלף הסיכום של מסע השוטה. בפריסה בעייתית הוא עשוי אולי להצביע על תום הסיפור הרומנטי אולם נוכח תחושתי בפריסה כי אין זה המקרה הוצא קלף הבהרה שהינו הקיסרית שמחזק את תחושותי. אני חושבת שבערוב הימים יש סיכוי לחידוש הקשר הרומנטי בינכם. יותר מכך אחת הפרשנויות של הקלף בהקשר רומנטי מעידה על הצלחה ואושר זיווג מושלם והיריון, (המחוזק ע"י הקיסרית), שילוב ואיחוד בין מהויות כדי ליצור שלמות קוסמית ואישית. אשמח לשמוע את דעתך.

צ ל י ל 8

New member
לדעתי ../images/Emo66.gif

מה-אס המטבעות X-גלגל המזל מרגיש-שמש כלפי-8 חרבות מבחינה רומנטית-אס המטות סיכום-העולם. אס המטבעות מראה על השיקולים הכספיים והחומריים שמהם הכל התחיל. ס נמצא בשלב הפכפך בחייו, יש לו עליות ומורדות (גלגל המזל) ואולי בגלל זה הוא עדיין לא מוכן לקשר ריגשי כלשהו. הרגשות שלו כלפייך דיי מבולבלים (שמש+8 חרבות). מצד אחד הוא כנה איתך ואומר לך מה בדיוק קורה איתו. הוא לא מסתיר ממך דבר. אבל מצד שני הוא מרגיש חסום. יש לו עיסוקים אחרים בחייו שכנראה עוצרים בעדו מלהיות בקשר איתך כרגע. זה לא שהוא לא רוצה, הוא אולי לא יכול. אס המטות אולי מעיד אפילו על יצריות כלפייך. כלומר, אולי לא אהבה לשמה אבל ייתכן ומשיכה מינית. העולם כקלף סיכום מראה שהכל יכול עדיין לקרות. לא יודעת אם לקרוא לזה קשר קארתי, אבל בהחלט ייתכן שנועדתם אחד לשניה.

matal girl

New member
הניתוח שלך מפרש

נכונה את המצב הקיים. הפרשנות שלך לתחושות שלו מעט מבלבלת אותי. הכיצד יש מקום לאופטימיות רבה כש -לא שמעתי ממנו דבר בשמונה החודשים האחרונים? בנוסף בשיחה האחרונה ביננו הסביר שיש דברים שמתסכלים אותו ואין הוא רוצה להוציא אותם עלי. כיצד ניתןלדעת מתי יזוז משהו מהכיוון שלו? הקיסרית רומזת למשהו? האם יש לך עיצה לשאלה בנושא? תודה חמה על הפרשנות המעמיקה. ועל הנתינה האישית בקלפי ההבהרה. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

blackcat2

New member
הי מטאלית../images/Emo13.gif

אין לטעמי קשר בין הניתוק לבין הפוטנציאל הזוגי בינכם. יש פעמים שקשר בין בני זוג נקטע מאי אלו סיבות ואחרי תקופה הוא מתחדש ואפילו מתעצם. החיים הם דבר דינמי ואנו לומדים במהלך השנים שהדברים לא תמיד עובדים כפי שאנו היינו מצפים. החיים מלאי הפתעות. לפעמים את צריכה להגיע ליעד ואת נאלצת לעבור דרך פתלתלה אליה. לדרך זו יש משמעות לחייך ומשמעות גם לחייו. אגב אדם יכול להיות רחוק ממך אלפי מילים ולהרגיש קרוב לליבך כאילו הוא שוהה איתך באותו הבית. נשמע לך מוכר?

matal girl

New member
יקירתי- לא יכולת לנסח

זאת טוב יותר.את בודאי תביני אם אומר לך שהוא מדבר אלי בחלום, שיש חלומות בחודשים האחרונים שהוא רב איתי בהם. מכירה את התחושה המדוייקת שבה את יודעת שהוא חושב עלייך כאן ועכשין. כשהיינו בקשר לא רציף אך בכל זאת בקשר יכולתי לדעת מתי יבוא הטלפון ממנו. קשה להסביר אך כך זה היה. אני גם חשה בחודשים האחרונים מה עובר עליו. כשיש לו ימים קשים זה משפיע עלי. אני חשה שתביני על מה אני מדברת. ברור לי שהוא עושה את מסעו של הנזיר במלוא הוויתו.

blackcat2

New member
הו יקירתי../images/Emo23.gif

את לא יודעת עד כמה אני מבינה אותך.

למעלה