מתקשה לחזור לטיפולים

noabuba

New member
מתקשה לחזור לטיפולים

כבר ארבעה חודשים מאז ההפריה שלא הצליחה (לפני זה היו עוד 4 הזרעות שנכשלו)
ואני לא מצליחה למצוא את הכוחות לחזור לזה.
קובעת תור לרופא ומבטלת. אני מאוד אוהבת את הרופא שלי אבל בטיפול האחרון הוא איכזב אותי. מבלי להיכנס לפרטים אני מאוד מתלבטת אם ללכת לרופא אחר (המלצות יתקבלו בברכה , אני מטופלת במכבי אך מוכנה גם ללכת לרופא פרטי).

תודה

תולית5

New member
היי

צר לי לשמוע שכ"כ קשה לך... אבל זה ממש מובן.
אולי באמת הגיע הזמן להחליף רופא?
מאיזה אזור את?
אני אישית מטופל באסף הרופא ומאוד מרוצה...

ofirsegevp

New member
טיפולי פריון

ערב טוב

אני מבין אותך. לצערנו זה חלק מהרבה טיפולי פריון. לעתים חווים כשלונות אך בסופו של דבר ההתמדה ולפעמים, כן, שינוי הרופא, יוצרים את התוצאה.

האם תוכלי לשתף אותנו מדוע פנית לטיפולים ? האם מדובר בבעיית ביוץ ? או משה אחר ? האם ניסית להגדיל את הסיכויים באמצעות רפואה משלימה ?

noabuba

New member
היי

אני גרה במודיעין. יש לי בבית ילד מהריון טבעי. כעת בעקבות זרע חלש התחלנו טיפולים. לא ניסיתי רפואה משלימה אך אני לא שוללת.

ofirsegevp

New member
טיפולים

על מנת להגביר את הסיכויים ממליץ על שילוב של רפואה משלימה. לגבי בעיית הזרע החלש - יש מקרים שטיפול אלטרנטיבי מאוד יעזור ויש מקרים שהטיפול פחות ישפיע (אם תרצי תוכלי לשלוח לי בפרטי את נתוני הספירה ואייעץ לכם).

לגבי טיפולי פריון טבעיים - טיפולים כגון דיקור סיני לפוריות וצמחי מרפא סיניים הוכחו כיעילים במיוחד וכבעלי פוטנציאל לשפר את הסיכויים בשילוב עם הטיפול המערבי

הרבה בהצלחה

לא פשוט למצוא כוחות לחזור לטיפולים לאחר אכזבה...

אם את אוהבת את הרופא שלך וסומכת עליו, אולי יש מקום לדבר איתו על האכזבה ולחזור לטיפולים.
אם את חושבת שמעבר לרופא אחר זה הפתרון, אשמח להמליץ לך על רופא (פרטי) מקסים ואנושי שמקבל במודיעין.
אם את מעוניינת, פני אלי במסר.
בהצלחה!
דפי.

למעלה