מתקשרים, מטפלים ואנשי רוח

רותי 11

New member
מתקשרים, מטפלים ואנשי רוח

הציפייה מאנשי הרוח באשר הם היא להתנהגות מסויימת
הם צריכים להיות רגועים מלאי אהבה וקבלה ללא שיפוטיות
או ביקורתיות, ואם הם מטפלים אז בטח הם גם צריכים להיות
אנשים בריאים כי הם הרי יודעים מה הגורם לבעיות שלהם
ובטח יש להם גם את גרכי הטיפול הנכונים, הם הרי יודעים
לעזור לאחרים.
המציאות מראה שזה לא כך בכלל, ההתנהגות של רובם
היא התנהגות רגילה לחלוטין אולי אם קצת יותר מודעות גם
הם עושים טעויות גם הם חולים ועוד...
וזה כמובן מוביל לאכזבה איך אותו אחד (מטפל/מתקשר)
יכול לעזור לאחרים כשהוא לא יכול לעזור לעצמו, זה גם יכול
להוביל הרבה פעמים לספקות אם הדרך הרוחנית היא נכונה
והאם היא יכולה לעזור ולתרום באמת לחיים טובים יותר.
העניין הוא שצריך להבין שאותם אנשי רוח הם אנשים ככל
האנשים וההבדל היחיד הוא רמת המודעות שלהם והאם הם
חיים על פי אותה מודעות, נכון שיש להם כלים והבנות מעבר
להבנות הרגילות ויש להם בהחלט כלים רוחניים שעוזרים
להם בחיי היום יום (כמובן שאצל כל אחד זה עובד אחרת ובמינון
שונה),
צריך להבין שגם הם מגיעים לכאן עם שיעורים כמו כל אחד אחר
הם לא מורמים מעם, ודווקא דרך אותם אלה שמגיעים אליהם
לטיפול/יעוץ/הכוונה ועוד... דרכם הם בעצם אמורים לטפל בעצמם
וכן אם הם קשובים לכך ומודעים לכך אז בהחלט הם יעזרו לעצמם
אבל גם כאן כל אחד עושה את הדברים בקצב, בדרך וברמת המוכנות
שלו.
מה איתכם גם לכם יש ציפיות מאנשי הרוח? אולי אפילו לא
ממש גלויות לכם?

אנשי רוח באשר הם

ברור שכל אנשי הרוח הם בני אדם עם רצונות ומהווים רגילים כמו כולם
אין לי ציפייה שהם יהיו מעל אנשים רגילים
מפריעים לי שני דברים
הם לא לוקחים שום אחריות למה שיוצא להם מהפה ,כשאתה בוחר בתחום הטיפולי ,וממש לא משנה אם אתה פסיכולוג,פסיכיאטר או מתקשר אתה צריך לדעת וללמוד טוב טוב מה ההשלכות של הדברים שלך לא יכול להיות שאם יש לך ידע ומישהו ישלם לך עבור הידע תשחק לו בראש ותגרום לנזק
לכל דבר יש צורה ודרך להגיד ,הלוא מגיעים למטפלים בשעת מצוקה קשה ,ושאף אחד לא יספר לי שהוא הגיע סתם בגלל היופי הפנימי וגם אם מגיעים ממקום מאוזן הלוא שאמירות כאלה מערערות לכל בר דעת את הביפנוכו ועושות עבודה
לי מאד הפריע שהמתקשרת שלי נעלמת כל פעם אחרי שהיא השאירה אותי עם חלקים ורבעים של תשובות ואני נישארתי נסערת ועם בלאגן רציני בראש
מאד מפריע לי גם שמתקשרים דורשים סכומי עתק בשביל העזרה שלהם ,ניתבקשתי לאחרונה ממישהי 400 ש"ח לשעה-שעה וחצי
סליחה זו משכורת של כמעט יומיים שלי ??!!...
גם אם רב היה מבקש סכום כזה הייתי מזדעזעת וגם אם רופא זה היה ניראה לי כמו חמדנות לשמה
החלטתי להתרחק מאד מכל נותני העצות ולמצוא את הדרך שלי עם האמת שלי
כי ראיתי את הנזק האישי שזה גרם לי בשנה האחרונה
אני מאד מעריכה את עופר,רותי ומגדלאור על כל הנתינה שלהם הם ממש ממש אנשים טובים ומיוחדים כניראה שלי אישית זה פחות מתאים ואני צריכה לפרוס כנפיים ולשמוע את הקול הפנימי שלי
תודה רבה על הכל
דנה

רותי 11

New member
דנה בננה יקירה

כנראה שהחוויה שלך מול חלק מאותם אנשי רוח
היא באמת חוויה לא נעימה בלשון המעטה
כפי שהבנת יש אנשים שהם יותר אחראים
וכאלה שפחות, לגבי הסכומים שאנשים גובים
גם לי מפריע שגובים סכומי עתק אני לא חושבת שיש
הצדקה לזה.
אבל ולצערנו הרבה בגלל שאנשים מוכנים לשלם
את הסכומים האלה אז הם מרשים לעצמם לגבות אותם
את מדברת על 400 ש"ח יש כאלה שגובים הרבה הרבה יותר.
והמצחיק שדווקא אלה הם היותר מבוקשים.
בכל אופן לגבי אותה מתקשרת שהלכת אליה הבחירה שלך
הייתה להישאר שם ולקבל ממנה עצות שהשאירו אותך
מול שוקת שבורה ולהמשיך ולפנות אליה, האחריות שלך
הייתה להבין את זה ולעזוב אותה.
אבל כנראה שזה לא סתם וכנראה שהיית צרכיה להגיע למקום
שבו את נמצאת עכשיו המקום שבו את פונה פנימה לתוך
עצמך וטוב שכך משום שזאת המטרה בסופו של דבר
שכל אחד יפנה לתוך עצמו ויעבוד עם האינטואיציות שלו
שמכוונות אותו לאמת הפנימית שלו
ישר כוח ובהצלחה

elar84

New member
לפעמים כול כך כואב וקשה לנו

שאנחנו נשענים על כול פיסת מידע ושוכחים להקשיב לעצמנו.

elar84

New member
אני באמת תמיד

בראייה כזאת שאצל מתקשרים הכול ורוד
ברור לי שזה לא מדויק.
הם בני אדם לכול דבר... עוברים את החיים שלהם בדיוק כמונו רק עם יותר כלים והבנות ומודעות

חשוב לי גם לציין לטובה את אותם מתקשרים ישרים שקיימים.
ולספר משהו חיובי.
לפני איזה תקופה נורא רציתי ללכת למתקשרת שהייתי אצלה בעבר הרחוק.
שלחתי לה הודעה והיא ביקשה שאני אחזור אליה טלפונית.
היא לא זכרת אותי כי היא לא זוכרת כמעט אף אחד.
באותה תקופה הייתי מאוד חלשה נפשית... ורציתי להגיע אליה שוב.
האישה המדהימה שהבינה שהייתי אצלה, אמרה לי בפה מלא שאין צורך שאני שוב אגיע.
כלומר היא לקחת אחריות מלאה על עצמה והבינה שאין עוד משהו שהיא תוכל לחדש לי ממה שכבר היא אמרה בעבר. ושאני יכולה להצליח ללא עזרתה כי יש לי את הכלים הדרושים.
וגם נתנה לי כמה תרגילים... ללא תשלום.

ולציין לטובה גם את מגדלאור המהממת, שבקומונה שלה מסייעת לכל מי שחפץ ללא תמורה. ושלי אישית דואגת באופן יוצא דופן שוב ללא תאוות בצע, רק מאהבה.

ואת רותי עם פינת התקשור המדהימה -שכול כך מחזקת כאן את כולנו. שמקדישה מזמנה ולא מקבלת על כך כלום כי זה נטו מרצון לעזור.
והטיפולים שהיא משתפת אותנו, ללא עלות שהם יקרים מפז.

ואת עופר שהתקשורים שלו כל כך מרגשים אותי, שהטוב לב שלו מציף. שכול פעם פותח פינת תקשור חדשה ומציף במידע על כול אחד ואחת מאיתנו שזקוקים לעצה טובה ממנו.
כלומר, יש אנשים נפלאים שעוזרים מכול ליבם .

אני בעד ללכת לפי האינטואיציה ולא לפי הפחד.
אם אתה הולך למתקשר מהסיבה שאתה מפחד שאם לא תלך משהו יקרה לך...(יש כאלה שנוטים להפחיד אותך) תדע שזה סימן לא טוב.
תקשור בא מאהבה נטו ולא מהפחדה.
וגם הסכומים של המתקשרים הטובים תמיד יהיו צנועים וסבירים בעיניי.
ולא סכומי עתק שבן אדם לא מסוגל לגמור את החודש בגלל ההוצאה הזאת.

טוב מאוד שמתקשרים ורוחניקים סובלים.

לא הייתי רוצה שיעזור לי אדם שלא התנסה בסבל בעצמו. וזה די ברור אז אני לא חושבת שצריך להסביר

kikona126

New member
איש רוח

פסיכולוגים אני אשאיר בצד כרגע... כי הם סיימו תואר באוניברסיטה ואת הידע שלהם הם בעיקר צברו מהלימודים שלהם וההתנסות בשטח (לא בהכרח על בשרם)
&nbsp
איש רוח ומתקשר, אני אשים כל אחד מהם בנפרד. לכל אחד יש את היכולת לתקשר, אולם לא כל המתקשרים אחראים למעשיהם ולחלקם חסר מה"רוח".
איש רוח שהוא גם מתקשר ילמד עם הזמן לעזוב את התקשור שמכוון אותו ומבטיח שהוא לא יפול בדרך, ויתחיל לצעוד בדרך בידיעה שאם הוא לא פועל נכון, רגשית, אינטואטיבת או אנרגתית, הוא יפול. איש רוח ילמד לפול וילמד לעמוד על הרגליים לאחר הנפילה, לפעמים זה יקח לו שנים, לפעמים חודשים. אבל הוא ילמד, ואת הדרך אותה הוא לומד הוא יוכל להעביר הלאה, ולא יהיה לו צורך בתקשור כדי לתת תשובות לאנשים כי הוא יהיה שלם עם עצמו מה שיעזור לאינטואיציה שלו ודרך הפעולה שלו להגיע למידע הרלוונטי לבד ללא צורך בתקשור, אלא בכוחות עצמו.
&nbsp
בקשר למחלות, אני חושבת שאצלי אחת הקפיצות הרוחניות הכי גדולות שהיו לי היו כשריפאתי את עצמי ממחלה כרונית, שכבר 3 שנים שאין תסמינים אליה וכבר שנה ללא תרופות. המחלה לימדה אותי להקשיב לצרכי הגוף שלי. כתבתי על זה לפני מספר שבועות בפורום אחר אני אחפש קישור לזה.
&nbsp
עם זאת אני, גם כמתקשרת וגם כאשת רוח (שנמצאת בשלב כזה או אחר בחייה) לא נוהגת לתקשר לאחרים מן האמונה כי כל אחד יכול לתקשר לעצמו, ועצם העובדה שאני מתקשרת בעצם מונעת מן האדם את ההכרה ביכולת הזאת שלו (אנשים בטוחים שמה שאני יכולה הם לא יכולים) וגם מאחר שכדי שאנשים יבינו שיש להם יכולת הם צריכים לפעמים לפול בחיים שלהם, ולפעמים צריך ללכת בדרך הארוכה ולא בדרך המלך כדי להשלים עוד שיעור בחיים. אם לא נהיה תקועים באותו השיעור שיחזור אלינו שוב בחיים ולא נהיה מוכנים אליו.
&nbsp
אני מסכימה עם דנה בנושא הכסף, אני מאמינה שעם הזמן המקצוע הזה של "מתקשרים" יעלם מהעולם מאחר ובני האדם ילמדו להגיע לבד לאינפורמציה הרצוייה להם.
&nbsp
ולשאלה האם אני חייה לפי אמת עולם הרוח שלי? התשובה היא כן, זה בא לידי ביטוי בכל תחומי החיים שלי. אני הרבה יותר קשובה למה שקורה מסביבי, אני לא נותנת לאנרגיות לא רצויות להתערבב, ואם קורה שהן מתערבבות אני לוקחת צעד אחד אחורה ובוחנת את עצמי. העבודה העצמית היא בגדר יומי, ומי שמספר לכן אחרת משקר.

למעלה