מתקשרת מתחילה

מתקשרת מתחילה

מתקשרת בתחילת דרכי, מעוניינת לתת לבאי הפורום תקשורים משולבים עם גרפולוגיה ושאלות שנוגעות לטוטם החיות (עבודה בעזרת שאלות ללא קלפים). לפרטים אפשר לפנות אלי במסרים או לאימייל: [email protected]. יום טוב לכולם.

rucale

New member
ברוכה הבאה ותצליחי!

צהריים טובים לך, מאחלת לך הצלחה בדרכך ותובנות שתעמודנה לזכותך! אשמח לקבל תקשור לכבוד יום ההולדת לכבוד זה שאינני עובדת לכבוד ההפתעות ביום "מאוזן" יש בתאריך הלועזי 7 באמצע ותשע מכאן ומכאן אני בטוחה שכולנו איתך וברכות לך נשלח רחלי.

Davidlife

New member
צריך תיקשור להבנות בחיי

שלום לך שמי דויד ואני בעצמי עוסק ברוחניות ופותח בקלפיי טארות, ונעזר גם בתיקשור לרוב, אני פונה עלייך כי אני בכל זאת צריך שיתקשרו בשבילי תיקשור שמאוד חשוב לחיי אז אם את יכולה לעזור לי

סיריוס1

New member
בהצלחה ! ודרך אגב, מה המשמעות...

של חתול או אריה או שור ופר ? הם צצים אצלי כל הזמן.

תלוי בהקשר

בכל הקשר הם יכולים לסמל משהו אחר. (יצא חרוז
) אשמח להמשיך את ההתקשרות באמצעות המסרים. יום נפלא לכולם.

נכון. לא רק. ושאלה

תקשור טלפוני- איך אתם עושים זאת, מהבחינה הכספית? כרגע אמנם לוקחת תשלום סמלי ביותר, ועדיין אכשהו הוא צריך להגיע אלי, לפחות לכיסוי ההוצאות. אז מהי השיטה הכי טובה? בנתיים חשבתי לפתוח חשבון בבנק הדואר, ולבקש שיעבירו לשם. מה אתם אומרים?

maysabel

New member
אני אומרת

אני עוסקת לפרנסתי בתחום המקצוע שלי-טיפולי-בעבודה עם ילדים ונוער בסיכון. התחום הרוחני/רוחי ותהליך מודעות- תמיד היה חלק אינטגרלי מחיי(במודע),בחיי היומיום שלי-לא כאן בארץ כך הוא ממשיך עד היום,כדבר טבעי בהחלט וכדבר בלתי נפרד מהכל.בלי קשר לתחום הפרנסה והקיום היומיומי. אני עד היום עשיתי ריפוי/תקשור בכל מיני דרכים באופן ספונטני בהחלט כחלק מהחיים ולא כחלק מעיסוק כלכלי. תמיד שילמתי על לימודים וספרים וכל מה שלא יהיה ממיטב כספי :)) אבל מנסיון לא יכולה לענות על שאלתך-אין לי נסיון בדרכי גביה כספים . עד היום למי ששאל אותי כמה ואיך לשלם אמרתי-שים כמה שנראה לך בקופת תרומות למי שנראה לך. אם זה נראה לך בבקשה :) נב-אין בהודעתי פסילה כלל וכלל לדרכם של השאר ובעיסוק לפרנסה בתחום זה. בהצלחה לך

מתקשרת יקרה

העדת על עצמך שאת "מתקשרת בתחילת דרכה" והשאלה הראשונה שמטרידה אותך היא באיזו צורה לקבל את הכסף. אז ראשית כל אני חושב שכדאי שתוודאי שמה שאת מוכרת, אמנם שוה כסף. יש כאן מתקשרים ותיקים ועתירי ניסיון, ושאלה זו כלל לא מעסיקה אותם. ובכלל הקשר בין תקשור לכסף הוא כמו בין שמן למים, הם לא נמהלים אחד בשני, אז תתרכזי בתקשור, תעזרי לאנשים, וכאשר תצליחי לשנות את חייו של אחד, הוא כבר ימצא את הדרך אליך. יעקב

maysabel

New member
זה אומר שעד היום לא הצלחתי לשנות חייו של אחד

או שהכסף הלך לאיבוד בדרך לא שמשנה לי באמת חח יעקב,שנריץ את עניין הכפפות?

זה אומר שהצלחת לשנות את חייהם של הרבה.

האחד מוצא את דרכו אליך. ההרבה מוצאים את דרכם אחד אל השני,. ובעיניין הכפפות, אני חושב שבאמת כבר הגיע הזמן.

maysabel

New member
דיברתי על הכסף.. :))

בעניין הכפפה אוציא הודעה בקרוב-רק שיש בעיה אחת: אם הכפפה תהיה אצלי - האם אתם עמידים בפני החום?כי אין לי מזגן............. :))

נבוא עם וינטלטור

שאת נותנת משהו בעל ערך, את מצפה בתמורה לדבר בעל ערך, וזה לא תמיד כסף. לעניות דעתי הכסף הוא לעיתים קרובות המכסה המכסה את בור הביוב הפרטי שלנו. באהבה יעקב

למעלה