מתרבים מחלות הנפש בקרב מי שטוען למנהיגות ???

מתרבים מחלות הנפש בקרב מי שטוען למנהיגות ???

אני לא מדבר כבר על איש החמוצים והחוצפה האדירה שלו,"הקוזק הנגזל", שקרן בלתי נלאה,סכסכן ומסית נגד כל מי שלא נכנע לו

יש לו עורך דין טיפש הצהיר כבר שהמשטרה מעוניינת בריבוי דוחות תנועה כדי למלא את כיסיה (שקר, הכסף של הדוחות הולך למשרד המשפטים, כדי למנוע טענה דבילית כזו)

יש לו יו"ר שקרן מועד שדוחף לחוק שמקורו במדינות בננה בדרום אמריקה, רא"המ מעל הכל.

חיוור פנים שמעליב בלי להסס משפחות של חיילים נעדרים

שרה בלי תרבות שיורה לכל הכיוונים, ואצלה נשיא אנס זה בסדר

שר הבריאות חרדי שמענין אותו מה מגישים במקדונלד ולא מצב הרפואה

ח"כ שמקקשת על רכב של ח"כ אחרת כי תפסה לה את החניה

ח"כ שונא משטרה: לא מגיע להם חדר אוכל, שיביאו סנדויצים (מה עם מזנון הכנסת?)

אותו אחד דורש דרישה מטומטמת שהמשטרה לא תמליץ על התיקים (תארו לכם שהפרקליטות תקבל כ-341.806 תיקים פליליים, ועוד 142.048 תיקי פשיעה חמורה. כל תקים יטופל הכי מהר בתוך 10-12 שנים.....)

הצעה של החרדים להשוות את ערך הגיוס לצהל ללימוד תורה, העיקר שהחילוניים יהרגו והם יתבטלו בישיבה וגם לא יעבדו ויקבלו כסף שלי על בטלנותם.

כל יום עם המצאה חדשה,
והממשלה מוכרת את המדינה לחרדים ומתנחלים בלי הכרה, רק להישאר בשלטון, והמדינה ? שתלך לעזאזל, את מי זה מענין ?

הבעיה שכאשר אפשר יהיה לעשות משהו, זה כבר יהיה מאוחר מידי.....

הדסהש1

New member
חודש חדש =מקווה שיהיו רק בשורות טובות...

יוליקה

Member
מנהל
אין יותר עולם חופשי

העולם החופשי נתון בידי טרוריסטים מכל הסוגים...
ואין לדעת אף פעם מתי הם יתעוררו לפגע....

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, "אתה לא נורמלי" משתחרר לנו מהר מהפה

מחלת נפש איננה הוכחה להתנהגות חריגה...
האם כל ילד שלוקח ריטאלין מוגדר כחולה נפש???

יוליקה

Member
מנהל
רציתי להוסיף...אבל אחרתי

שגם כאשר מישהו מגיע אלינו עם מתנה מוגזמת
אנחנו אומרים "אתה לא נורמלי"... נכון???

כאשר זה נאמר במצב הנאמר, הכוונה ידועה.

אף אחד לא חושב שילד שלוקח ריטאלין הוא לא נורמלי, ממש לא, גם מי שמביא מתנה לא מתכוונים שהוא לא נורמלי, אלו עגות (סלנג) ומטבעות לשון, בדיוק כמו שהחילוני ביותר ששונא דת יאמר "או אלוהים/יא אללה/ג'יזוס קרייסט.....".

הדרך שבא מתנהגים אלו שמניתי ואחרים, מעידים על בעיה נפשית קשה, כיוון שאדם מהציבור (מטבע לשון) לא מתנהג כך.

תודה תודה לבורא עולם !!!

כל מה שיש לי בכבד זה מתרופות שנתנו לי בקו"ח ושמתנגשות זו בזו,

ואני חשבתי שאני כבר הולכת לבית עולמי, איזה בדיקות לא עשו לי? במכון מור, בשיבא, בבלינסון ועכשיו אני חוזרת עם חיוך שחזר לפני.

תחליפי דחוף את רופא המשפחה

א. לעבור לרופא אחר שיודע מתי תרופות מתנגשות
ב. להחליף בית מרקח כיוון שהרוקח לא מזהה תרופות מתנגדות
ג. אני הייתי שולח תלונה למנהלת קופת החולים מכתב בצירוף תוצאת הבדיקות והמסקנות., רופא כזה יכול רק לגרום נזק לאנשים, לא משחקים בבריאות.

אנחנו כל החיים בקופ"ח כללית, רופאים מקפידים בנושא תרופות מתנגשות.
גם קרה לי לא פעם שהפסיקו לי תרופה מסויימת כיוון שאני לא זקוק לה יותר.

את התרופות אני קונה בבית המרקחת של סופר פארם, הרוקח מסרב לתת לי תרופה שלדעתו סותרת תרופה אחרת, אלא אם אביא מכתב מפורש מרופא המשפחה.
כמו כן, יסרב לתת לי קומאדין אם במחשב שלו לא יופיע ש עשיתי בדיקת דם INR בחצי שנה אחרונה.

יוליקה

Member
מנהל
צודק!

גם הרוקח שלנו, בכפר הערבי מוקיבלייה, הרוקח הקבוע שלנו
מקפיד מאד - על ההתנגשות בין תרופות... הוא מתקשר לרופא המשפחה
ומעיר לו במידה ויש לדעתו התנגשות....

הדסהש1

New member
שאני מרגישה שהתרופה לא עושה את

עבודתה ויש תופעות לואי אני מפסיקה והולכת לרופאה לראות מה אפשר לעשות.
אם אין משהו תחליפי אני לא ממשיכה לקחת את התרופה...

nurii

New member
תעברי לרפואה אלטרנטיבית

שם לא מחלקים רעלנים.ככה הצלתי את הקיבה שלי מאסון.(כל זה בתנאי שאו שייש לך ממון או שהרופא שלך מסכים.)כדי לקבל החזר מהקופה.....ומביטוח פרטי.

הרופאה אסרה עלי בתכלית האיסור

ללכת לרפואה אלטרנטיבית או לנטרופתית.

אני בידיים של רופאה טובה, אף רופא הוא לא נביא ולא יודע מראש איזו תרופה תתנגד לי כי הגוף שלי לא יכול לקבל אותה או דוחה אותה.

לדעתי העייפות של החברות או החברים פה למי שנזרק להתערבות רפואית הם עשויות לפעמים להיות מסוכנות, מה שמתאים לאחד לא מתאים לאחר, ויכול להרשם נזק בילתי הפיך מעיצות אחיתופל.

יוליקה

Member
מנהל
גם על שרה נתניהו יש שמערערים על מצבה הנפשי

וטוענים שמתנכלים לה....
אבל בעלה הראשון, שרצה להוציא ספר שבה פרט
את הטיפול הנפשי שעברה... אנשי ביבי עצרו את הפצתו....

אחד הסממנים למחלת נפש זו האובססיה לניקיון...

בת אל57751

New member
לי יש רק דבר אחד להגיד לגבי שרה

חולת נפש או לא חולת נקיון
גם אלו שמלעיזים עליה לא נורלים לא טוב לכם מה אתם נשארים???
נדמה לי שנפתלי נשאר שמה שמונה שנים
ולא ישכנעו אותי
ואחרונה שנשארה שבוע,,לסבול שבוע לא שווה 225 אלף
אולי 100 שקל,

אז יש גם רדיפה מעבר למחלת נפש שקימת או לא,

מאיר , אינני יודעת מה מקובל אצלכם , במושב? אחר

אצלינו בדרום , הרופאים מבקשים שנעשה בדיקת inr פעם בשבועיים . ובהיזדמנות זו , אם אינך יודע , לסל התרופות נבנסה , כבר לפני שנה , תרופה בשם אליקוויסט . שבתנאים מסוימים , מחליפה את הקומדין הזקן . את האליקוויסט לוקחים פעמים ביום , [בוקר וערב ] , אבל מאידך , לא עושים בדיקום דם ל inr . תברר מה הקריטריונים . עד כמה שאני זוכרת יש 5 קרטיריונים והחולה צריך שיהיו לו 3חיוביים כדי לקבל את האליק............אם איני טועה צריך לחץ דם גבוה , אי ספיקת לב , סכרת , גיל מעל 75 ועוד אחד שאיני זוכרת מהו . שווה לברר .

למעלה