שפירא מאיר
New member
מתרבים מחלות הנפש בקרב מי שטוען למנהיגות ???
אני לא מדבר כבר על איש החמוצים והחוצפה האדירה שלו,"הקוזק הנגזל", שקרן בלתי נלאה,סכסכן ומסית נגד כל מי שלא נכנע לו
יש לו עורך דין טיפש הצהיר כבר שהמשטרה מעוניינת בריבוי דוחות תנועה כדי למלא את כיסיה (שקר, הכסף של הדוחות הולך למשרד המשפטים, כדי למנוע טענה דבילית כזו)
יש לו יו"ר שקרן מועד שדוחף לחוק שמקורו במדינות בננה בדרום אמריקה, רא"המ מעל הכל.
חיוור פנים שמעליב בלי להסס משפחות של חיילים נעדרים
שרה בלי תרבות שיורה לכל הכיוונים, ואצלה נשיא אנס זה בסדר
שר הבריאות חרדי שמענין אותו מה מגישים במקדונלד ולא מצב הרפואה
ח"כ שמקקשת על רכב של ח"כ אחרת כי תפסה לה את החניה
ח"כ שונא משטרה: לא מגיע להם חדר אוכל, שיביאו סנדויצים (מה עם מזנון הכנסת?)
אותו אחד דורש דרישה מטומטמת שהמשטרה לא תמליץ על התיקים (תארו לכם שהפרקליטות תקבל כ-341.806 תיקים פליליים, ועוד 142.048 תיקי פשיעה חמורה. כל תקים יטופל הכי מהר בתוך 10-12 שנים.....)
הצעה של החרדים להשוות את ערך הגיוס לצהל ללימוד תורה, העיקר שהחילוניים יהרגו והם יתבטלו בישיבה וגם לא יעבדו ויקבלו כסף שלי על בטלנותם.
כל יום עם המצאה חדשה,
והממשלה מוכרת את המדינה לחרדים ומתנחלים בלי הכרה, רק להישאר בשלטון, והמדינה ? שתלך לעזאזל, את מי זה מענין ?
הבעיה שכאשר אפשר יהיה לעשות משהו, זה כבר יהיה מאוחר מידי.....
אני לא מדבר כבר על איש החמוצים והחוצפה האדירה שלו,"הקוזק הנגזל", שקרן בלתי נלאה,סכסכן ומסית נגד כל מי שלא נכנע לו
יש לו עורך דין טיפש הצהיר כבר שהמשטרה מעוניינת בריבוי דוחות תנועה כדי למלא את כיסיה (שקר, הכסף של הדוחות הולך למשרד המשפטים, כדי למנוע טענה דבילית כזו)
יש לו יו"ר שקרן מועד שדוחף לחוק שמקורו במדינות בננה בדרום אמריקה, רא"המ מעל הכל.
חיוור פנים שמעליב בלי להסס משפחות של חיילים נעדרים
שרה בלי תרבות שיורה לכל הכיוונים, ואצלה נשיא אנס זה בסדר
שר הבריאות חרדי שמענין אותו מה מגישים במקדונלד ולא מצב הרפואה
ח"כ שמקקשת על רכב של ח"כ אחרת כי תפסה לה את החניה
ח"כ שונא משטרה: לא מגיע להם חדר אוכל, שיביאו סנדויצים (מה עם מזנון הכנסת?)
אותו אחד דורש דרישה מטומטמת שהמשטרה לא תמליץ על התיקים (תארו לכם שהפרקליטות תקבל כ-341.806 תיקים פליליים, ועוד 142.048 תיקי פשיעה חמורה. כל תקים יטופל הכי מהר בתוך 10-12 שנים.....)
הצעה של החרדים להשוות את ערך הגיוס לצהל ללימוד תורה, העיקר שהחילוניים יהרגו והם יתבטלו בישיבה וגם לא יעבדו ויקבלו כסף שלי על בטלנותם.
כל יום עם המצאה חדשה,
והממשלה מוכרת את המדינה לחרדים ומתנחלים בלי הכרה, רק להישאר בשלטון, והמדינה ? שתלך לעזאזל, את מי זה מענין ?
הבעיה שכאשר אפשר יהיה לעשות משהו, זה כבר יהיה מאוחר מידי.....