מתרגם לשפת הגברים

mayday

New member
מתרגם לשפת הגברים

שלום לנשות הפורום אני מציע את שירותי כגבר מקשיב, לעזור לכם להבין את הגבר שאיתכן יותר טוב. אם את לא בטוחה למה הוא התכוון שאמר... אם את לא יודעת למה הוא עשה (או לא עשה) משהו אם את סתם רוצה חוות דעת גברית אני הכתובת שלך. אני מציע פה את שירותי חינם וללא טובות הנאה !!! למה אני עושה זאת ? פשוט כי אני אוהב נשים, אני חושב שאתן הרבה יותר מעניינות, מרתקות ואינטיליגנטיות, אבל אתן לא מבינות כלום בגברים ובזה החברה הכי טובה לא תעזור אף פעם. דרך אגב, אשמח לענות על כל שאלה גם בפניה אישית ולאו דווקא דרך הפורום תנסו אותי, אם תקבלו עצה לא טובה תמיד תוכלו לפרסם בפורום כמה אני טמבל אבל לא נראה לי שזה יקרה....

../images/Emo10.gif אם אני לא מסוגלת להבין

אתה הגבר שחי אתי, איך אבין את ההסברים שלך? אחרי הכל, גם אתה גבר..

mayday

New member
למה ציניות ?

למה אני מציע משהו בלי שום כוונות נסתרות וכל מה שאתן רואות זה ציניות ורוע לב

mayday

New member
את לא האישה שלי

ולא ברור לי למה את מציגה את עצמך ככה האישה שלי מדברת איתי, מתקשרת איתי וחולקת איתי את הדברים הטובים והרעים של חייה. בנוסף לכל אנחנו יודעים גם לריב (וזה קורה מדי פעם) מתוך כבוד הדדי.

Sefy

New member
הם דווקא מאד הגיוניות

אם היא לא תבין את הגבר שאיתה, מאיזו סיבה אתה חושב שהיא תבין אותך, הרי שניכם גברים, ואתה אמור להיות מתרגם, ואותך היא לא מכירה, אותו כן.

mayday

New member
אני אבין אותה כי אני יודע להקשיב

פשוט מפני שאני מחובר מאוד לצד הנשי שבי, אני יודע להקשיב וזה מה שעשיתי במהלך כל חיי, הקשבתי לנשים והייתי "החברה הטובה". אבל שוב, אני רק מציע, אם אתן לא מאמינות ולא בטוחות תנסו, מקסימום תודיעו בפורום קבל עם ועולם שאני טמבל

Sefy

New member
גם אני יודע להקשיב, זה לא קשור

אני לא מחובר לשום צד אצלי, יש לי סבלנות והרבה הבנה. ולא צריך להודיע בפורום שום דבר, אני לא רואה את הפואנטה של זה
הרעיון הוא, שאם היא לא יכולה לתקשר עם החבר שלה, אתה שבטח מכיר אותו פחות, לא יכול לדעת איך הוא חושב, אז לא תוכל לתקשר בשבילו.

אתה הגבר צ"ל את הגבר

וזאת הייתה שאלה היפותטית, אין לי צורך כרגע בעזרה במערכות היחסים שלי.

mayday

New member
קנאה ? צרות עין ?

אני פשוט לא מבין את התגובות למה שכתבתי. ראשית הפנייה היתה לנשים בפורום אבל משום מה היו גברים שלא יכלו לעמוד בפיתוי, והיו חייבים להגיב. מיותר, לא הכרחי וללא שום טעם שנית הפניה היתה לנשים שרוצות להתייעץ בגבר כי הן זקוקות לגבר לעצה מכל סוג שהוא, לא התכוונתי להיות יועץ לענייני זוגיות !! גם אם היחסים שלך עם בן זוגך נפלאים עדיין יכול להיות שאת מחפשת דרך להפתיע אותו, לקנות מתנה מיוחדת או סתם לשאול שאלות בעניינים "גבריים". היתה לי כוונה בסך הכל לעזור למי שרוצה וצריך ואני מקבל את התחושה שמתקיפים אותי על רצוני הטוב, למה ?? אם אין לכם מה להגיד, מותר גם לשתוק !!!!

Sefy

New member
השאלה למה לקחת את זה כהתקפה ?

מה קנאה או צרות עין קשורות לעניין ? חשבתי שאתה מתרגם לעיניני "גברים" והנה לא רק שלא קלטת כלום, גם נכנסת להתקפה מגעילה עכשיו בלי שום סיבה. ואתה עוד רוצה שיתיעצו בך, יש לך איזה רישיון עבודה שאתה יודע מה כל אחד מהגברים חושב בעולם ? תראה איך הגבת לאלו שענו לך!

בול

ולמאי דיי: מאיפה המגננה הזאת שנכנסת אליה, אם אתה בא לכאן על תקן "עוזר", אל תעבור כל כך מהר לתקן "מתקיף". כי אתה לא עושה רושם של מישהו שמתקשר בקלות. בפורומים צצות לפעמים הודעות הרבה יותר קשות, ואנשים יודעים להתמודד אתן בלי כעס. והם אפילו לא רואים את עצמם כ"יועצים"! אז קודם כל, תעזור לעצמך להתמודד עם הכעס שלך, אחר כך תתפנה לאחרים...

mayday

New member
תודה על האכפתיות..ריגשתם אותי

תודה לכל מי שזיהה אצלי תוקפנות, חוסר סבלנות ואי יכולת להתמודד עם התגובות בפורום. באמת לא ידעתי על עצמי את כל זה ועכשו שעזרתם לי אני מרגיש הרבה יותר טוב.... אבל לעניינינו, כאשר מישהו מציע עזרה והתגובות היחידות שהוא מקבל הן "מי אתה שתעזור ?" או "למה אתה חושב שאתה יודע יותר ממני.." וכדומה ממה לדעתכן נובעות התגובות הללו. מפרגון ? מאכפתיות ? אז אני לוקח פה צעד אחורה ואומר שוב לא ניסיתם וכבר שפטתם וכבר החלטתם שאני בעצם לא אמיתי וסתם מתיימר להיות מישהו שאני לא. שיבושם לכם מי שרוצה מוזמן לפנות אלי באופן אישי בכל נושא שהוא ושוב אני אומר אם אין לך מה להגיד, זה בסדר גם לשתוק !

למעלה