מתרגשים בתפוז אנשים

מתרגשים בתפוז אנשים../images/Emo43.gif

גילה הרן, מטפלת משפחתית וזוגית, מנהלת ת.ל.מ. אשקלון המרכז לטיפול פסיכולוגי, ייעוץ ואבחון תתארח הערב בפורום חמותי ואני ותשיב לשאלות בנושא יחסי חמות כלה אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=610&msgid=112464342
ירון טלפז מערוץ הספורט מתארח היום בשעה 17:00 בפורום NBA ומכללות בואו לסכם איתנו את חצי העונה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1981&msgid=112427787
שירלי תדהר, נטורופתית ורפלקסולוגית תתארח החל משעה 21.00 בפורום אנדומטריוזיס ותשיב לשאלות בנושא נטורופתיה הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1363&msgid=112317552
שלומי טל, מומחה עולמי בנושא בטיחות ילדים כנוסעים ברכב מנועי יתארח ביום ראשון החל משעה 12.00 בפורום בטיחות ילדים וישיב לשאלות בנושא בטיחות ילדים ברכב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=859&msgid=112498171
ד"ר יואב ברנע, מומחה בכירורגיה פלסטית, מנהל השירות לכירורגיה פלסטית ומשחזרת של השד במרכז הרפואי ת"א יתארח ביום ראשון בפורום לימודי רפואה החל משעה 16.00 וישיב לשאלות הקשורות להתמחות בכירורגיה פלסטית וכן לעיסוק בתחום לאחר ההתמחות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1523&msgid=112498938
תפוז
אנשים
וחברת בועז שטיין מזמינים אתכן לתחרות חורפית במיוחד! כל מה שעליכן לעשות הוא להעלות בפורום איפור וציור גוף תמונת איפור פרי יצירתכן בלוק החורפי המושלם ל-2008! לזוכות המאושרות מובטחים פרסים בשווי אלפי שקלים מתנת בועז שטיין. בואו להעלות תמונה לשרשור ואולי תזכו גם אתן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=413&msgid=112454519
בוב חוגג יומולדת ואנחנו צועדים ביער
מה בין יום ההולדת ה- 63 של בוב מארלי לצעידה בחולות ניצנים? פורום הנאות, אירועים ואטרקציות מזמין אתכם להתעדכן בכל האירועים החמים של סוף השבוע הקרוב. אל תפספסו את כל מה שחם! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1702&msgid=112498728
לקראת הוולנטיין דיי, תפוז אנשים וסבון של פעם מחלקים לכם ערכות מפנקות. כל שעליכם לעשות הוא להשתתף באחת הפעילויות הבאות: בפורום ארבעים פלוס אתם מוזמנים לספר לנו באיזו דרך מקורית אפשר לציין את החג בגיל 40 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=102&msgid=112496206 בפורום זוגיות אתם מוזמנים לחלוק איתנו טיפים לשילוב זוגיות והורות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1124&msgid=112501239 בהצלחה ויום וולנטיין שמח!
לכבוד יום המשפחה, שיתפתם אותנו במתכונים וסיפורים מביתכם. בואו להצביע למתכון הכי משפחתי: http://www.tapuz.co.il/food/ArtInfo.asp?CID=60&SID=104&InfoID=2337
רוצים לזכות ב1000 ₪? היכנסו עכשיו לטורניר פריסל באתר shapo: http://www.tapuz.co.il/digitalhouse/tournament/shapo6.html

tal iero

New member
שאלון!!!!!!!!@#$%^ האם אי פעם...../images/Emo66.gif../images/Emo197.gif

האם אי פעם... - עישנתם סיגריה? - עישנתם משהו שהוא לא סיגריה? - השתכרתם? - לקחתם סמים? - הייתם בהופעת מטאל? - הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? - החלקתם על הקרח? - החלקתם על התחת? - החלקתם על בננה? - התנשקתם? - עשיתם היקי? - עשו לכם היקי? - דיברתם עם מישהו בשפה זרה שניה (לא עברית ולא אנגלית)? - הייתם בג'קוזי? - הייתה לכם חיית מחמד? - קיבלתם נכשל בתעודה? - גידלתם ציפורניים? - בכיתם משיר? - בכיתם מסרט? - הייתם בנוער העובד והלומד? - ובצופים (שליטע!)?יום אחד - הופעתם מול קהל? - אכלתם ליצ'י? - ופסיפלורה? - אכלתם משהו לא כשר, ולא בטעות? - כססתם ציפורניים? - אם כן, האם אי פעם ניסיתם להגמל עם המשחה המזוויעה הזאת? - עשיתם בגרות במשהו? - עשיתם שעווה? - הייתם במפגש ישרא-בלוג? - ובמפגש הבלוגיה (באמא שלי, שמעתי שהיה אחד כזה!)? - צבעתם את החדר בעצמכם? - שפכתם על מישהו משהו? - קיבלתם מדליה? - היו לכם כבלים דיגיטליים/לווין?דיגיטלי - לא היו לכם כבלים בכלל (גם לא אנלוגיים)? - שיהקתם יום שלם? - בכיתם יום שלם? - צמתם ביום כיפור? - צמתם לא ביום כיפור, למשך יום שלם? - גנבתם משהו? - צבעתם את השיער? - חוררתם את עצמכם? - חיברתם שאלון? - שמכם הופיע בעיתון? - הייתם ברוק עצמאות? - היה לכם בלוג (אם יש, מוזמנים להביא כתובת)? - התאהבתם? - הערצתם מישהו? - פגשתם מישהו שהערצתם? - הופעתם בטלוויזיה? - הופעתם ברדיו? - אפיתם עוגה לבד? - חתכתם ורידים? - ניסיתם להתאבד? - הייתם מאושרים?

liavii

New member
עונה סתם כי משעמם ליP:

האם אי פעם... - עישנתם סיגריה?לא - עישנתם משהו שהוא לא סיגריה?לא - השתכרתם?לא - לקחתם סמים?לא - הייתם בהופעת מטאל?לא - הייתם בהופעה של אמן מחו"ל?לא - החלקתם על הקרח?כן - החלקתם על התחת?כן - החלקתם על בננה?לא - התנשקתם?כן - עשיתם היקי?כן - עשו לכם היקי?כן - דיברתם עם מישהו בשפה זרה שניה (לא עברית ולא אנגלית)?כן - הייתם בג'קוזי?כן - הייתה לכם חיית מחמד?כן - קיבלתם נכשל בתעודה?לא - גידלתם ציפורניים?לא - בכיתם משיר?ממ לא ממש - בכיתם מסרט?דמעות קטנותP: - הייתם בנוער העובד והלומד?ברוור!!!! אני חניכה גאהD: - ובצופים (שליטע!)? מממ לא. וזה ממש לא שליטה - הופעתם מול קהל?כן - אכלתם ליצ'י?לא - ופסיפלורה?כן - אכלתם משהו לא כשר, ולא בטעות?לא - כססתם ציפורניים?כן - אם כן, האם אי פעם ניסיתם להגמל עם המשחה המזוויעה הזאת? היא נקראת מרה, וכן XD - עשיתם בגרות במשהו?לא - עשיתם שעווה?כן - הייתם במפגש ישרא-בלוג?לא - ובמפגש הבלוגיה (באמא שלי, שמעתי שהיה אחד כזה!)? במפגש המה? - צבעתם את החדר בעצמכם?לא - שפכתם על מישהו משהו?כן - קיבלתם מדליה?כן - היו לכם כבלים דיגיטליים/לווין?דיגיטלי - לא היו לכם כבלים בכלל (גם לא אנלוגיים)? לא - שיהקתם יום שלם?לא - בכיתם יום שלם?ממלא יום שלם אבל הרבה ביום.. - צמתם ביום כיפור?כן - צמתם לא ביום כיפור, למשך יום שלם?לא - גנבתם משהו?לא - צבעתם את השיער?לא - חוררתם את עצמכם? הא? מזה חוררתם את עצמכםXD - חיברתם שאלון?לא - שמכם הופיע בעיתון?כן - הייתם ברוק עצמאות?לא - היה לכם בלוג ? http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=483038 - התאהבתם?כן.. - הערצתם מישהו?כן - פגשתם מישהו שהערצתם?כן - הופעתם בטלוויזיה?כן - הופעתם ברדיו?לא - אפיתם עוגה לבד?כן - חתכתם ורידים?לא - ניסיתם להתאבד?לא - הייתם מאושרים?כן

Maddie

New member
נענה לך ../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

האם אי פעם... - עישנתם סיגריה?לא - עישנתם משהו שהוא לא סיגריה?לא - השתכרתם?לא - לקחתם סמים?לא - הייתם בהופעת מטאל?לא - הייתם בהופעה של אמן מחו"ל?לא - החלקתם על הקרח?כן
- החלקתם על התחת?כן
- החלקתם על בננה?כמעט
- התנשקתם?לא O_O - עשיתם היקי?לא - עשו לכם היקי?לא - דיברתם עם מישהו בשפה זרה שניה (לא עברית ולא אנגלית)?כן - הייתם בג'קוזי?כןןןן
- הייתה לכם חיית מחמד?כן
- קיבלתם נכשל בתעודה?כן >< - גידלתם ציפורניים?כן ניסיתי לפחות
- בכיתם משיר?כן - בכיתם מסרט?כן היומן
- הייתם בנוער העובד והלומד?לא - ובצופים (שליטע!)?לא - הופעתם מול קהל?כן - אכלתם ליצ'י?כן - ופסיפלורה?לא - אכלתם משהו לא כשר, ולא בטעות?לא - כססתם ציפורניים?כל הזמן
- אם כן, האם אי פעם ניסיתם להגמל עם המשחה המזוויעה הזאת?O: לא - עשיתם בגרות במשהו?לא - עשיתם שעווה?לא - הייתם במפגש ישרא-בלוג?לא
- ובמפגש הבלוגיה (באמא שלי, שמעתי שהיה אחד כזה!)?לא O_O - צבעתם את החדר בעצמכם?לא - שפכתם על מישהו משהו?כן! - קיבלתם מדליה?לא - היו לכם כבלים דיגיטליים/לווין?גם וגם - לא היו לכם כבלים בכלל (גם לא אנלוגיים)?אממ.מה? - שיהקתם יום שלם?אוי כן >< זה היה נורא
- בכיתם יום שלם?לא - צמתם ביום כיפור?כן - צמתם לא ביום כיפור, למשך יום שלם?לא - גנבתם משהו?לא - צבעתם את השיער?כן
יצא יפה
- חוררתם את עצמכם?לא - חיברתם שאלון?כן!
- שמכם הופיע בעיתון?כן
- הייתם ברוק עצמאות?לא
- היה לכם בלוג (אם יש, מוזמנים להביא כתובת)?היה לי. חוויה לא נעימה. - התאהבתם?עוד לא יצא לי
- הערצתם מישהו?כן - פגשתם מישהו שהערצתם?לא - הופעתם בטלוויזיה?לא - הופעתם ברדיו?לא. אי אפשר להופיע ברדיו
- אפיתם עוגה לבד?כן
כל הזמן. אני די מוכשרת בזה ^^ - חתכתם ורידים?לא - ניסיתם להתאבד?לא - הייתם מאושרים?כן.

Xx MaayaN xX

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

האם אי פעם... - עישנתם סיגריה? לא - עישנתם משהו שהוא לא סיגריה? לא - השתכרתם? לא בדיוק - לקחתם סמים? לא - הייתם בהופעת מטאל? כן - הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? אהא (= - החלקתם על הקרח? לא - החלקתם על התחת? לא - החלקתם על בננה? לא - עשיתם היקי? לא - עשו לכם היקי?לא - דיברתם עם מישהו בשפה זרה שניה (לא עברית ולא אנגלית)? לא - הייתם בג'קוזי? כן - הייתה לכם חיית מחמד? כן - קיבלתם נכשל בתעודה? לא - גידלתם ציפורניים? נעע - בכיתם משיר? כן - בכיתם מסרט?כן - הייתם בנוער העובד והלומד? לא - ובצופים (שליטע!)? לא. אני במכבי וסתמו - הופעתם מול קהל? כן - אכלתם ליצ'י? לא - ופסיפלורה? כן - אכלתם משהו לא כשר, ולא בטעות? כן - כססתם ציפורניים? כן - אם כן, האם אי פעם ניסיתם להגמל עם המשחה המזוויעה הזאת? חח לא כי אפעם לא הייתי ממש 'מכורה' לזה - עשיתם בגרות במשהו? עוד לא - עשיתם שעווה? כן - הייתם במפגש ישרא-בלוג? חח כן זה צחוקים (= - ובמפגש הבלוגיה (באמא שלי, שמעתי שהיה אחד כזה!)? מה זה? - צבעתם את החדר בעצמכם? לא - שפכתם על מישהו משהו? כן - קיבלתם מדליה? כן - היו לכם כבלים דיגיטליים/לווין?דיגיטלי כן - לא היו לכם כבלים בכלל (גם לא אנלוגיים)? לא - שיהקתם יום שלם? לא - בכיתם יום שלם? לא - צמתם ביום כיפור? כן - צמתם לא ביום כיפור, למשך יום שלם? יכול להיות שסתם לא הייתי רעבה.. - גנבתם משהו? לא משהו רציני - צבעתם את השיער? כן - חוררתם את עצמכם? לא - חיברתם שאלון? לא - שמכם הופיע בעיתון? לא - הייתם ברוק עצמאות? כן - היה לכם בלוג (אם יש, מוזמנים להביא כתובת)? כן - התאהבתם? כן - הערצתם מישהו? כן - פגשתם מישהו שהערצתם? כן - הופעתם בטלוויזיה? לא - הופעתם ברדיו? לא - אפיתם עוגה לבד? חח מלא פעמים - חתכתם ורידים? איזה דפקים מה אני נריאת לכם?! - ניסיתם להתאבד? לאאא - הייתם מאושרים? בוודאי (((=

S p r i n g B

New member
ויפידוווו ../images/Emo13.gif

האם אי פעם... - עישנתם סיגריה? לא - עישנתם משהו שהוא לא סיגריה? לא - השתכרתם? לא - לקחתם סמים?לא - הייתם בהופעת מטאל? לא - הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? כן - החלקתם על הקרח? לא - החלקתם על התחת? כן :| - החלקתם על בננה? לא - התנשקתם? כן - עשיתם היקי? לא - עשו לכם היקי? לא - דיברתם עם מישהו בשפה זרה שניה (לא עברית ולא אנגלית)? לא - הייתם בג'קוזי? כן - הייתה לכם חיית מחמד? כן - קיבלתם נכשל בתעודה? אממ כן :S - גידלתם ציפורניים?כן - בכיתם משיר? לא - בכיתם מסרט? לא - הייתם בנוער העובד והלומד? אני עדייין - ובצופים (שליטע!)? לא - הופעתם מול קהל? כן - אכלתם ליצ'י? כן. לא טעים - ופסיפלורה? כנ"ל - אכלתם משהו לא כשר, ולא בטעות? לא - כססתם ציפורניים? כן - אם כן, האם אי פעם ניסיתם להגמל עם המשחה המזוויעה הזאת? לא - עשיתם בגרות במשהו? עדיי לא - עשיתם שעווה? כן - הייתם במפגש ישרא-בלוג? לא - ובמפגש הבלוגיה (באמא שלי, שמעתי שהיה אחד כזה!)? לא - צבעתם את החדר בעצמכם? לא - שפכתם על מישהו משהו? כן - קיבלתם מדליה? כן - היו לכם כבלים דיגיטליים/לווין? כבלים - לא היו לכם כבלים בכלל (גם לא אנלוגיים)? אולי - שיהקתם יום שלם? לא - בכיתם יום שלם? לא - צמתם ביום כיפור? כן - צמתם לא ביום כיפור, למשך יום שלם? לא - גנבתם משהו? לא - צבעתם את השיער? לא - חוררתם את עצמכם? לא - חיברתם שאלון? כן - שמכם הופיע בעיתון? כן - הייתם ברוק עצמאות? הלוואיייי - היה לכם בלוג (אם יש, מוזמנים להביא כתובת)? לא - התאהבתם? לא - הערצתם מישהו? סוג של - פגשתם מישהו שהערצתם? לא - הופעתם בטלוויזיה? לא - הופעתם ברדיו? לא - אפיתם עוגה לבד? לא - חתכתם ורידים? לא - ניסיתם להתאבד? לא - הייתם מאושרים? כן

ברלץ

New member
עונה ואם כבר משהו יודע איך מקטינים תמונות????

עישנתם סיגריה? לא - עישנתם משהשהוא לא סיגריה?ממש לא - השתכרתם? כן - לקחתם סמים? חס ושלום - הייתם בהופעת מטאל? הלוואי - הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? הלוואי - החלקתם על הקרח? כן - החלקתם על התחת?כן - החלקתם על בננה? לא - התנשקתם? לא - עשיתם היקי? לא - עשו לכם היקי? כן - דיברתם עם מישהו בשפה זרה שניה (לא עברית ולא אנגלית)? כן - הייתם בג'קוזי? כן - הייתה לכם חיית מחמד? לא - קיבלתם נכשל בתעודה?כן - גידלתם ציפורניים?כן - בכיתם משיר?כן - בכיתם מסרט?כן - הייתם בנוער העובד והלומד? חס ושלום - ובצופים (שליטע!)?יום אחד כן ועדיין כבר 7 שנים - הופעתם מול קהל? כן - אכלתם ליצ'י? לא - ופסיפלורה?לא - אכלתם משהו לא כשר, ולא בטעות? חס וחליקה - כססתם ציפורניים? כן - אם כן, האם אי פעם ניסיתם להגמל עם המשחה המזוויעה הזאת? "מרה?" כן ולא רק פעם אחת - עשיתם בגרות במשהו?עוד לא - עשיתם שעווה? כן - הייתם במפגש ישרא-בלוג?לא - ובמפגש הבלוגיה (באמא שלי, שמעתי שהיה אחד כזה!)?לא - צבעתם את החדר בעצמכם? לא - שפכתם על מישהו משהו? כן - קיבלתם מדליה? כן - היו לכם כבלים דיגיטליים/לווין? כן - לא היו לכם כבלים בכלל (גם לא אנלוגיים)? אנלוגיים זה לא בשעון? - שיהקתם יום שלם?לא - בכיתם יום שלם? לא - צמתם ביום כיפור? כן - צמתם לא ביום כיפור, למשך יום שלם?לא - גנבתם משהו?כן - צבעתם את השיער?כן - חוררתם את עצמכם? לא - חיברתם שאלון? כן - שמכם הופיע בעיתון? כן - הייתם ברוק עצמאות? כן - היה לכם בלוג (אם יש, מוזמנים להביא כתובת)? היה לא יודעת מה איתו כבר שנה וחצי לא הייתי בו - התאהבתם? כן - הערצתם מישהו?כן - פגשתם מישהו שהערצתם? עוד לא - הופעתם בטלוויזיה? לא - הופעתם ברדיו? לא - אפיתם עוגה לבד? לא - חתכתם ורידים? ניסיתי לא הלך - ניסיתם להתאבד? ניסיתי לא הלך - הייתם מאושרים? פעם שהייתי ילדה קטנה ותמימה משהו יכול להגיד לי איך מקטינים תמונות באמת שאני נואשת.....

באיחור מטורףףףףףףף

האם אי פעם... - עישנתם סיגריה?לא :S - עישנתם משהו שהוא לא סיגריה?לא :S ואתם חותרים לסמים.. :\\ - השתכרתם?קצת. - לקחתם סמים?לא :S - הייתם בהופעת מטאל?נופ. - הייתם בהופעה של אמן מחו"ל?הייתי בהופעה של איזה שלישיה ספרדית נחמדה. אבל זה היה מהבצפר.מהסל תרבות XD - החלקתם על הקרח?יס. - החלקתם על התחת?יס. - החלקתם על בננה?לא. - התנשקתם?לא. - עשיתם היקי?לאא. - עשו לכם היקי?נופ. - דיברתם עם מישהו בשפה זרה שניה (לא עברית ולא אנגלית)?רוסית! - הייתם בג'קוזי?כן
- הייתה לכם חיית מחמד?היה לי דגים,היה לי קיפוד,היה לי צב.ואפרוח. חח הדגים מתו מהשמנת יתר,האפרוח גדל והבאנו אותו לחווה,הקיפוד ברח ואת הצב הבאנו למשפחה אומנת חחח. זה מה שסיפרו לי לפחות.הייתי ממש קטנה. - קיבלתם נכשל בתעודה?לא - גידלתם ציפורניים?איכ לא. - בכיתם משיר?כן - בכיתם מסרט?לא O: באמת שאף פעם. - הייתם בנוער העובד והלומד?פעמיים בערך.. לא ממששש אהבתי. - ובצופים (שליטע!)?כן!!!!!!!!!!!!!!!!! שנה וחצי.ואני אהיה גם שנה הבאה הקורס.קורס להב DD:: - הופעתם מול קהל?מלא פעמים.זה הכי כיף בעולם. - אכלתם ליצ'י?לא.אולי.לא יודעת מה זה חח - ופסיפלורה?כןןן :) - אכלתם משהו לא כשר, ולא בטעות?לא. - כססתם ציפורניים?פעם...מזמן מזמן. - אם כן, האם אי פעם ניסיתם להגמל עם המשחה המזוויעה הזאת?לא. - עשיתם בגרות במשהו?עדיין לא. - עשיתם שעווה?לאאאאאא אווץ''''@#$~~~!!! הכי טוב הקרם הזה ששכחתי איך הוא נקרא - הייתם במפגש ישרא-בלוג?לא - ובמפגש הבלוגיה (באמא שלי, שמעתי שהיה אחד כזה!)?לא - צבעתם את החדר בעצמכם?כן.עכשיו שעברתי דירה.אבא שלי לא רצה לצבוע לי.הוא אמר שאין לומ כוח והוא יעשה את זה אחר כך אז צבעתי לבד :) - שפכתם על מישהו משהו?על אחי.סלט.נורא התעצבנתי.ועל ידיד שלי תומר,קולה. - קיבלתם מדליה?לא - היו לכם כבלים דיגיטליים/לווין? גם וגם. - לא היו לכם כבלים בכלל (גם לא אנלוגיים)?לא.אבל לחברה שלי אין כבלים. - שיהקתם יום שלם?לא - בכיתם יום שלם?לא - צמתם ביום כיפור?חלק ממנו.נשברתי אחרי 6 שעות :( - צמתם לא ביום כיפור, למשך יום שלם?לאאא חח אני הבנאדם הכי רעב בפלנטה. - גנבתם משהו?לא ^_^ אולי ^^ - צבעתם את השיער?לא.לא רוצה לצבוע.יש לי שטני יפה כזה. - חוררתם את עצמכם?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.זה הצחיק אותי חח.סתם,לא. - חיברתם שאלון?לא. - שמכם הופיע בעיתון?פעם.בכיתה א'. - הייתם ברוק עצמאות?לא - היה לכם בלוג (אם יש, מוזמנים להביא כתובת)? כן.אבל אני לא רוצה להביא אותו,מה תעשו לי?! סתםסתם. - התאהבתם?כן.ועכשיו יש לי חצ'קון על האף.באסה. - הערצתם מישהו?האמת,הערצתי,אבל לא סלבים וכאלה.אלא אנשים שאני מכירה אישית. - פגשתם מישהו שהערצתם?כנ"ל. - הופעתם בטלוויזיה? כל המשפוחה שלי הייתה חוץ ממני :( - הופעתם ברדיו?דוד שלי הופיע,לא אני. - אפיתם עוגה לבד?כן :| זה קלולי :p - חתכתם ורידים?לאאאאאאאאאאאאאאא - ניסיתם להתאבד?איימתי על אמא שלי אבל לא באמת ניסיתי. - הייתם מאושרים?

helush716

New member
עבר המבחן במתמטיקה. כייף ../images/Emo13.gif

האם אי פעם... - עישנתם סיגריה? לא עישנתי אבל עשיתי ניסויים.
כשהייתי בת 9 בערך, הייתי עם חבר ילדות שלי. ואחיו עישן באותה תקופה. בוקר אחד הלכנו להביא את הגיטרה מהחדר שלו ומצאנו חבילה של סיגריות והוצאנו כמה, הדלקנו אותן, שמנו בפה ועשינו כאילו שאנחנו מעשנים וראינו איך העשן עולה מהסיגריה. יכול להיות שגם שאפתי פעם או פעמיים, אני כבר לא זוכרת. הוא גדול ממני ב-3 שנים אבל בזמנו לא ידענו ממש מה אנחנו עושים. סיפרנו להורים שלנו רק לפני שנתיים בערך כשזה עלה במקרה באחת הפגישות. אתם יכולים לתאר לעצמכם את התגובה.. bad kids
- עישנתם משהו שהוא לא סיגריה? נופ - השתכרתם? חס וחלילה - לקחתם סמים? לא... אני לא נוגעת בשיט הזה בשום מצב. - הייתם בהופעת מטאל? לא - הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? נופ - החלקתם על הקרח? לא - החלקתם על התחת? יאפ - החלקתם על בננה? על תפוז
כמעט נדרסתי בגלל זה
- התנשקתם? לא - עשיתם היקי? לא - עשו לכם היקי? לא - דיברתם עם מישהו בשפה זרה שניה (לא עברית ולא אנגלית)? יידיש?
- הייתם בג'קוזי? יאפ - הייתה לכם חיית מחמד? חתול..
קראתי לו מילקי
- קיבלתם נכשל בתעודה? לא ( טפו טפו טפו?
) - גידלתם ציפורניים? יאפ - בכיתם משיר? שנספור יחד? - בכיתם מסרט? כן - הייתם בנוער העובד והלומד? לא - ובצופים (שליטע!)? פעולה אחת בכיתה ד'
- הופעתם מול קהל? אכן - אכלתם ליצ'י? יאמי - ופסיפלורה? גם - אכלתם משהו לא כשר, ולא בטעות? כן - כססתם ציפורניים? הרגל
- אם כן, האם אי פעם ניסיתם להגמל עם המשחה המזוויעה הזאת? לא..
פשוט הפסקתי.. וחזרתי.. והפסקתי וחזרתי וההמשך.. כן..
- עשיתם בגרות במשהו? לא.. לא רוצה לחשוב על זה אפילו =/ - עשיתם שעווה? כן - הייתם במפגש ישרא-בלוג? לא - ובמפגש הבלוגיה (באמא שלי, שמעתי שהיה אחד כזה!)? לא - צבעתם את החדר בעצמכם? לא - שפכתם על מישהו משהו? מים
- קיבלתם מדליה? אכן - היו לכם כבלים דיגיטליים/לווין?דיגיטלי כן - לא היו לכם כבלים בכלל (גם לא אנלוגיים)? לא - שיהקתם יום שלם?
- בכיתם יום שלם? לא.. - צמתם ביום כיפור? כן - צמתם לא ביום כיפור, למשך יום שלם? לא - גנבתם משהו? כן.. בכיתה ג' בערך הייתי מפלחת דברים מחנויות כלי כתיבה וממתקים שילד הבית שלי.. ואז יום אחד ממש במקרה ובאופן הכי לא שגרתי שיש המוכרת גילתה שהתכוונתי לפלח והיא סיפרה לאמא שלי. אחרי זה הפסקתי בהדרגה ועכשיו כמובן שבכלל לא. - צבעתם את השיער? לא - חוררתם את עצמכם? אזניים? - חיברתם שאלון? כן - שמכם הופיע בעיתון? כן
- הייתם ברוק עצמאות? יאפ - היה לכם בלוג (אם יש, מוזמנים להביא כתובת)? היה - התאהבתם? לא - הערצתם מישהו? כן - פגשתם מישהו שהערצתם? כן - הופעתם בטלוויזיה? כן - הופעתם ברדיו? לא - אפיתם עוגה לבד? לא - חתכתם ורידים? לא - ניסיתם להתאבד? לא - הייתם מאושרים? כן

הדרדרתי ממש!

- עישנתם סיגריה?
הדרדרתי ממש! - עישנתם משהו שהוא לא סיגריה?
- השתכרתם?
- לקחתם סמים?באתי לנסות ואז ברה ראתה אותי ועצרה אותי - הייתם בהופעת מטאל?
- הייתם בהופעה של אמן מחו"ל?
- החלקתם על הקרח?
- החלקתם על התחת?
- החלקתם על בננה?
- התנשקתם?
- עשיתם היקי?
- עשו לכם היקי?
- דיברתם עם מישהו בשפה זרה שניה (לא עברית ולא אנגלית)?
- הייתם בג'קוזי?
- הייתה לכם חיית מחמד?
- קיבלתם נכשל בתעודה?
- גידלתם ציפורניים?
- בכיתם משיר?
- בכיתם מסרט?
- הייתם בנוער העובד והלומד?
- ובצופים?
- הופעתם מול קהל?
- אכלתם ליצ'י?
יש לי מטע ליצי בקיבוץ - ופסיפלורה?איכס:-S - אכלתם משהו לא כשר, ולא בטעות?
- כססתם ציפורניים?
- אם כן, האם אי פעם ניסיתם להגמל עם המשחה המזוויעה הזאת?
- עשיתם בגרות במשהו?
- עשיתם שעווה?
- הייתם במפגש ישרא-בלוג?
- ובמפגש הבלוגיה (באמא שלי, שמעתי שהיה אחד כזה!)?
- צבעתם את החדר בעצמכם?
- שפכתם על מישהו משהו?
- קיבלתם מדליה?
- היו לכם כבלים דיגיטליים/לווין?דיגיטלי - לא היו לכם כבלים בכלל (גם לא אנלוגיים)?
- שיהקתם יום שלם?
- בכיתם יום שלם?
- צמתם ביום כיפור?
- צמתם לא ביום כיפור, למשך יום שלם?
- גנבתם משהו?
- צבעתם את השיער?
- חוררתם את עצמכם?
- חיברתם שאלון?
- שמכם הופיע בעיתון?
- הייתם ברוק עצמאות?
- היה לכם בלוג (אם יש, מוזמנים להביא כתובת)?
- התאהבתם?
- הערצתם מישהו?
- פגשתם מישהו שהערצתם?
- הופעתם בטלוויזיה?
- הופעתם ברדיו?
- אפיתם עוגה לבד?
- חתכתם ורידים?
- ניסיתם להתאבד?
- הייתם מאושרים?

למעלה