מתרגשת ומפוחדת גם יחד

פּוֹנְג

New member
מתרגשת ומפוחדת גם יחד

עשיתי היום את הUS השלישי במעקב אחרי זקיקי. אז אין לי זקיקים. יש לי ביריונים
(ממוצא של 22.8 מ"מ, כל אחד) שלושה . (הרופאה אמרה לי שעכשיו זה יותר מדי ושאני אפסיק להתרבות
) הרירית, גם היא נענתה לתפילות ולכדורי הפיטום. ביום ראשון שוב יהיה לי US לוודא שכבר היה ביוץ. נתונים מבטיחים לכל הדעות. נתונים שגורמים לי להתרגש. וזו הסיבה שאני מבוהלת מבוהלת מנפילה שתהיה לי אם זה לא יצליח גם הפעם... אני יודעת שאני צריכה להרגע ובעיקר להנמיך ציפיות והן נמוכות אבל יחד עם זאת אי אפשר למנוע את התקווה מלחלחל אני גם לא מעוניינת למנוע מעצמי את הרגשות שעוטפים אותי. אבל אני פוחדת. הסטרית מרוב פחד. אני חושבת שזה הזמן הטוב לשקוע באיזה ספר טוב.

m i c h a l y

New member
שיואו פונג../images/Emo8.gif

איזה התרגשות! האמת? כמו שכתבתי כאן לא מזמן - מצד אחד אני נורא רוצה להיות כבר ברגע האמת של "יש ביציות והכל מוכן קדימה לעבודה" ומצד שני מזדהה לגמרי לגמרי לגמרי עם הפחד (בעתה?) מהנפילה שאחרי. אין מה לעשות - כגודל הציפיות כך גודל האכזבות (אמרה מורתי לספרות בכתה ז') וכשיש זקיקים כאלה ענקיים - איך אפשר שלא לפתח ציפיות????? טוב, אז מחזיקה לך מליון אצבעות ועוד אחת, בתקווה שבקרוב שתי מנהלות פורום זה יהיו הריוניות ויתנו תקוה לכולנו! (וזה הזמן לא לספר טוב אלא לספר ממכר, רצוי חושני...
) ב ה צ ל ח ה ! מיכל.

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אכן מרגש ומלחיץ כאחד. אז את ההתרגשות תנתבו לדברים הטובים
(אני סומכת עליך...) ועם הפחד אין מה לעשות, פשוט מתמודדים. כל הכבוד לזקיקים הביריונים ולרירית האמיצה! עכשיו נספור איתך 14 ימים...

Gill Gallad

New member
קדימה לעבודה!

פחדייך שמובנים לי מאוד הם חלק בלתי נפרד מהמציאות שלנו.... לכן ההתגברות עליהם וההצלחה שממתינה לנו אי שם בסוף הדרך (או בתחילתה של דרך אחרת) הם מספקים שבעתיים! לעבודה יקירה, ולגבי ספר - אולי איזה קאמה סוטרה? ב ה צ ל ח ה ! ! !

סיבוב2

New member
../images/Emo24.gif מחזיקה את כל האצבעות שיש לי

ומקווה לבשורות חיוביות

פונג יקרה !

כל כך מבינה אותך ,אנחנו נמצאים בדיוק במהלך תקופת הניסיונות החודשית וגם אני נעה כל הזמן בין תקווה לייאוש מסויים.לפעמים אני אפילו מרחיקה לכת וחושבת על מה יהיה אם החודש זה כן יצליח !!! יהיה בסדר,אני משוכנעת. אני וה-
שולחות חיבוק חזק.

למעלה