מתרגשת כל כך

city girl5

New member
מתרגשת כל כך

אחרי שנים של טיפולי פוריות והפלות חוזרות החלטנו שהגיע הזמן לנסות במקביל גם אימוץ בארץ
לפני חודשיים עברתי הפלה (שוב) והתרסקתי לחלוטין,מאז עדיין לא הצלחתי להתאושש.ביום שעברתי את הגרידה שלחתי את מסמכי האימוץ
פשוט הגעתי להבנה שבדרך הטיבעית זה לא יקרה לנו ואנחנו רוצים להיות הורים והאמת היא שזה ממש לא משנה לי אם אלד את הילד או לא
היום חזרתי הביתה וחיכה לי מכתב מהשרות למען הילד עם זימון למפש קבוצתי למידע בכל עניין האימוץ
זו הפעם הראשונה שחייכתי מזה חודשיים...פתאום הצלחתי לקחת אוויר עמוק ונהיו לי מיליון סיבות טובות לקום בבוקר...
אני כל כך מתרגשת מהאפשרות שזה יקרה גם לנו...למרות שאני יודעת שיעבור עוד המון זמן...ובכל זאת זה עשה לי כל כך טוב
אז קפצתי כדי לספר לכם וגם לשאול אתכם על המפגש הקבוצתי הזה...מה בדיוק הולך לקרות?
אשמח לשמוע מנסיונכם
תודה

fatfat

New member
בשעה טובה ו

לגבי המפגש לדעתי זהו מפגש ראשוני בו יסבירו על התהליך בארץ. אחר כך תוזמנו לשיחה אישית עם העו"ס שתלווה אתכם בתהליך. בפגישות אתה יבררו אתכם למה החלטתם לאמץ, למה אתם מצפים, עם איזה סוגים של רקע אתם מוכנים להתמודד ועוד וגם העו"ס תבקר בביתכם להתרשם שיש לכם מקום ראוי לגדל ילד (ממש לא מצפים לארמון, פשוט לראות שיש לכם פינה לילד) ותוזמנו לסדנת הכנה למאמצים פוטנציאליים. רק אחרי כל זה יחליטו האם אתם תאושרו לאימוץ, הרוב אכן מאושרים ואז תיו בהמתנה לטלפון המיוחל שמבשר לכם שיש ילד עבורכם.

נתנאלה2

New member
כמה מוכר החיוך הזה

שפתאום באמצע השגרע
יש בשורות טובות
יש תקווה
סיטי יקרה
מאחלת לך שידייך יתמלאו
גם וגם .

זואילי

New member
בהצלחה!!

מתרגשת איתך.
מבינה כ"כ את ההתרסקות, ואת תחושת השינוי באויר ברגע שמקבלים החלטה.
הטיפול האחרון שעשיתי היה החזרת מוקפאים, תרומת ביצית. זה היה טיפול בו אושפזתי יומיים אחרי ההחזרה עם זיהום, כי הגוף שלי כבר לא עמד בזה יותר. השלילי היה ביום שישי, נכנסתי למיטה לסופ"ש ולא יצאתי. בכיתי, התאבלתי ויצאתי מהמיטה עם מטרה אחת - אני אנצח.
ביום ראשון התקשרתי לעמותה לאימוץ. (חו"ל). כמה ימים אחרי הגעתי לפגישה. 10 ימים אח"כ חתמתי על חוזה.
זה היה יום בו הרגשתי שסופסוף קיבלתי בטא 300...
זה גם היה יומיים לפני יום הולדתי. הרגשתי שמתנה יותר גדולה מזו - אין. ונתתי אותה לעצמי בלב שלם ועם שמחה שיש אור בקצה המנהרה.

קחי נשימה עמוקה, יקח זמן.
מחכה לראות כאן את ההודעה שלך - אני אמא!!!

למעלה