מתרגשת לספר לכן שבמאי, אני טסה

מתרגשת לספר לכן שבמאי, אני טסה

עם שתי הבנות ועם אמא שלי לניו יורק לבקר דודה של אמא שלי בת 81 (מקווה שזה לא יהיה ביקור פרידה) לעשרה ימים. עכשיו אני מתחילה לחשוב איך יהיה בטיסה כל כך ארוכה... אשמח לשמוע עצות לגבי הטיסה וניו יורק בכלל - רגילה להיות שם לבד לא עם תוספות...

עמית@

New member
נשמע קשה.. אין לי עצות אבל

yaelia

New member
קשה - לא קשה

צרות של עשירים. עם ילדות או בלעדיהן אני אכולת קנאה. עצות אין לי אבל ברור לי שיהיה לכן כיף מאוד.

נונינקה

New member
אהיה ביום ראשון הקרוב בניו יורק

עם בני בן השנה. הגענו לארה"ב לפני כשבוע ואני יכולה לספר לך שהיה הרבה יותר קל ממה שחשבתי, במיוחד בהתחשב בעובדה שבניו יורק המתנו 4 שעות לטיסת ההמשך לחוף המערבי שארכה עוד כשש שעות ולצחנו את זה בשלום. כאשחזור אשלח לך מסר איך הסתדרנו איתו בניו יורק והמלצות, אם יהיו לי, על דרכים להקלה על השהות שם. חג שמח ותהנו

גם אני טסתי לניו יורק עם גל כשהייתה

בת שנה והיה הרבה יותר קל לטוס ממה שחשבתי. דווקא בניו יורק עצמה היה קצת קשה, כי מוזיאונים לא עניינו אותה, במסעדות לא היה לה הרבה סבלנות ובטיולים הארוכים היא גם לא כ"כ שיתפה פעולה. למשלי, אחותי שגרה בניו יורק הייתה מדי פעם נשארת איתה והולכת לגינות שם היא נהנתה מאד ואני יכולתי להסתובב לי (הייתי עם חברה)

טיפ אחד לפחות

גם אנחנו טסים במאי, לקראת סופו , לטיול משפחתי. על כן עשיתי מחקרון קטן באינטרנט לטיפים. קודם כל גשי לאתר המטייל , שם יש מאמר על נסיעה עם ילדים (יותר מאוחר אשתדל להכניס לך קישור) , מלבד זאת יש בפורום הורים לתינוקות מאמרים בנושא. אבל הטיפ הכי הכי שמצאתי אי שם וחשבתי שהוא גאוני הוא לקנות חצי מזרן ים (כמו קרש גלישה מתנפח) ולתת לילדים לישון עליו על הרצפה. (מכוסה בסדין או שמיכה, כמובן) איני זוכרת בנות כמה הבנות שלך ואיני יודעת אם את רוכשת להם כרטיסים במחיר מלא ובהתאם לכך מקום במטוס , במקרה שלי שירי לא מקבלת מושב ולכן אני מתכוונת בהחלט ליישם את הטיפ שהזכרתי.

האמת היא שבעיקר כיף לנו ובעיקר אני

נוסעת לראות דודה של אמא שלי, בת 81 שאולי זו תהיה הפעם האחרונה שאראה אותה. אני מאוד קשורה אליה ולמרות שהיא שם ואני פה, היא הייתה לי כמו הסבתא שלא הייתה לי. הייתי אצלה בניו יורק כמה פעמים לבקר אותה ולגור אצלה (היא גרה בלב מנהטן) עכשיו לא נגור אצלה, נגור אצל הבת שלה בניו ג'רזי וכמה ימים במלון (ואל תשאלו איזה מחירים המלונות במנהטן. פחד. מזל שההורים שלי משלמים). נהיה עם אמא שלי - מקווה שהבנות שלי כן יאהבו מוזאונים. האמת היא שנראה לי שיהיה מקום במטוס רק לגדולה בת 4. לבת העשרה חודשים בטח לא יהיה ואני בהחלט אאמץ את עניין המזרן. תודה.

אבל זה לא תקני....

דיילים יתנו לשים מזרון על הרצפה??? אני אביא איתי- אבל אני די לא מאמינה לזה......

swann

New member
כן ,אנחנו עשינו את זה

אבל זה צריך להיות מזרן קטן. אני מצאתי (כאן מן הסתם) מן חצי מזרון מתנפח לבריכה שבעצם משמש כמצוף לילדים גדולים יותר. זה לא כיסה את כל הגובה של מאיה (רק סוף הרגליים לא נכנס, לא נורא), שמתי על זה שמיכה של המטוס+סדין שלנו והבאתי לה כרית שלה שהיא אוהבת והיא ישנה על הרצפה בכיף. מה שטוב במתנפח - הוא לא תופס מקום בתיק כשמוציאים את האויר
אם יש כיסי אויר - את צריכה להרים אותה ולהחזיק בידיים - כל פעם שהאור של החגורות נדלק. (אני לא עשיתי את זה רוב הזמן, רק כשהדיילת אמרה). קחי בחשבון שיהיה לכם קצת פחות מקום ברגליים אבל זה שווה לנסות.

oZ5555

New member
בטיסה תבקשי לשבת שורה ראשונה

בד"כ לא שמים עוד מישהו לידכם אם זה אפשרי. זה יתן לכם יותר מקום להחזיק את הילדים וכו... אולי גם תוכלי לקבל BASKET לקטן/ה. בשדה התעופה תבדקי אם יש פינת משחקים. ותספרי לי איך זה עם ילדים בניו יורק - אף פעם לא הייתי שם.

למעלה