מתרגשת מאוד

טבעתשלי

New member
מתרגשת מאוד

שלום חברים
בעזרת השם היום בערב אני הולכת לעבור ניתוח אצל ד"ר אבינוח במדיקל סנטר בהרצליה
אני מאוד מתרגשת!
יש לכם טיפים? אשמח לשמוע
בהצלחה לכולנו!!!

טבעתשלי

New member
המלצה על פסיכולוג/ית לאחר ניתוח - בירושלים

שלום חברים
היום אני הולכת לעבור ניתוח טבעת ואני מתרגשת..
רציתי לשאול אם מישו יכול להמליץ על פסיכולוג/ית מירושלים שאפשר יהיה ללכת אליו ולהתייעץ איתו לאחר הניתוח?
כללית מושלם נתנו רשימה של פסיכולוגים מסובסדים אז אנ ימעדיפה מהם.. מישו מכיר מישו משם?
ואם לא - האם יש לכם המלצה אחרת?
תודה רבה!
אלו הפסיכולוגים הממומנים : שמריהו מוניקה, גוד אניטה, זנדמן עינת, יפה אדרי ג'ני, שטוקמן דליה, נוימן יהודה, מירב טל, אלקושי תמר, גילת ניצה, שגב נעמי, אמיר יעל, מכלין מרסלו, גולצוויג נילי, איילה פרייס, צור אבנר, אברהם רות, כרמי יובל, חנה לנדאו, הורביץ הילה, פיורקו מזור לביאה, כאהן חגית

אופירA

New member
מנהל
בקשה מהחדשים -

אם באותו עמוד יש לכם כמה הודעות לכתוב, כתבו אותן באותו שרשור, ואל תפתחו שרשור לכל הודעה.
תודה

טבעתשלי

New member
פיסכולוגית /קואצ'ינג/ יועצת בירושלים?

מישו מכיר אחת טובה כזאת בירושלים? לטיפול שלאחר ניתוח בריאטרי?

קוביd1

New member
לטבעת שלי

בעזרת השם הכל יעבור בשלום ,את נמצאת בידיים טובות ,ד"ר אבינוח לא נקרא סתם שר הטבעות
ההתרגשות ברורה והייתי מתפלא לולא זה לא היה ככה
נשמח לשמוע ממך אחרי הניתוח ,אנחנו פה לכל בעיה שתיהיה לך ,אל תתביישי זה המקום שכולם מבינים אותך

בהצלחה!!!!!

קובי

אופירA

New member
מנהל
טיפים

עם מי את הולכת לניתוח? שיהיה בהצלחה רבה.

טיפים חשובים - לא להתייחס ברצינות לרעיונות של ד"ר אבינוח בנוגע לתזונה, שתשמעי בהמשך. הניסיון הרב שלנו מלמד שהרעיונות הללו הזויים לחלוטין, ומאוד אינם הדרך הנכונה לחיות נכון עם טבעת. אין להם שום בסיס מקצועי, הגם שהד"ר הוא ד"ר חשוב ומנתח נכבד. רעיונות אלו גרמו סבל רב ונזקים בריאותיים חמורים לאנשים.
רק פה, בפורום הזה, יש הדרכה נכונה לחיים טובים, איכותיים ובריאים עם טבעת, עם הרבה ניסיון להתנהגות נכונה שאף אחד מהמנתחים לא מכיר.
יש פה מידע על טעויות התנהלות קשות של מנתחים, שגורמות נזקים למנותחים, רק שאף אחד מהם לא יודע את הקשר בין הטעות של המנתח לנזק שנגרם למנותח. רק אנו יודעים את הקשר, כי אנו רואים באופן שיטתי במשך שנים ארוכות, איך כל פעם שנעשית הטעות הזו, מתרחש הנזק הנ"ל...
מדובר כמובן על החיים אחרי הניתוח. בזמן הניתוח עצמו, תוכלי לעצום עיניים בשלווה סטואית - הידיים של המנתח ידי זהב ויהלומים.

תשאלי פה בפורום כל שאלה פסיכית ככל שתהיה. כמובן שאינך חייבת לשמוע למה שאומרים לך, אבל טוב לדעת את דעת חברי הפורום הנובעת מניסיון רב, כי הדרך להצליח בניתוח טבעת היא העצמת ידע ככל שאפשר על הניתוח והניסיון שנצבר אצל המנותחים.
כידוע לך, רבים סובלים מאוד לאחר ניתוח טבעת, ו"ידוע בבריאטריה" שהוא רווי סיבוכים ולכן "לא מומלץ" היום ע"י מנתחים רבים. הסתבר שכל הסבל והסיבוכים נובעים אך ורק מחוסר הבנה איך להתנהל, וברגע שמתנהלים נכון מונעים מראש את כל הסיבוכים ושלום על ישראל.

אל תלכי להוריד סיכות אצל ד"ר אבינוח לאחר 3-4 ימים כהמלצתו, אלא אם כן את רוצה לסבול מעצה זו, כמו שסבלו חלק מהאנשים. ההמלצה החמה שלנו היא ללכת אחרי 5 ימים לאחות במרפאה בקופ"ח, ולשמוע את עצתה בנוגע לכל צלקת וצלקת בנפרד. ולקבל את חוות דעתה מתי להוריד סיכות מכל צלקת. אם משהו נראה לך לא תקין אחרי 3-4 ימים את יכולה להתייעץ באחות המרפאה ולסמוך בעיניים עצומות על חוות דעתה. כאשר היא לא בטוחה, היא קוראת לכירורג, ואת בידיים טובות ואחראיות.

תקראי כל מילה באתר "טבעת" שבחתימתי, שם השתדלתי לרכז ככל יכולתי את המידע הנחוץ למנותחי הטבעת, כדי להצליח ולהתנהל נכון.
אל תצפי לירידה מהירה, תהיי מוכנה לעיכוב בירידה אפילו במשך כמה חודשים אחרי הניתוח, אבל תהיי שקטה שהירידה בוא תבוא בזמנה. אין לזרז את תהליך ההצרות או לקדם אותו נגד המומלץ, כי זה לא בריא לקיבה ולטבעת. גרימת זעזועים גובה את מחירה בשנים הבאות, וחבל. זכרי שהמטרה שלך היא לרדת במשקל עשרות ק"ג ולא לחזור ולעלות כל החיים. כך שאת צריכה טבעת תקינה וטובה כל החיים, מה שיותר חשוב מאשר לרדת עכשיו ומהר.

בנוגע לתזונה המיוחדת בשבועות שאחרי הניתוח - אם קשה לך זה נורמלי מאוד. אבל אל תעשי שום דבר על דעת עצמך בניגוד להוראות בלי להתייעץ פה. יש דברים שאת לא יכולה לדעת שהם מאוד מסוכנים, ויש דברים שהם גמישים מאוד וחבל לסבול סתם. אנחנו נסביר לך מה מותר לחרוג מההוראות ומה אסור ולמה, איך לשבוע למרות הגבלות התזונה (כתוב גם באתר), וזה יקל עלייך מאוד.

בקיצור - הצטרפות נעימה לחברתנו, שמשדרגת את ניתוח הטבעת לרמות שלא יתוארו
.

טבעתשלי

New member
עברתי את זה!!

שלום חברים
בהרבה הודיה לבורא עולם ועם קצת אומץ מצידי שלא להתחרט ברגע האחרון אני אחרי הניתוח וכבר בבית!
עברתי את הניתוח במדיקל סנטר כפי שציינתי, הגענו באיזור 14:00 ומסתבר שבגלל שיש לי סכרת נעורים ואני מקבלת אינסולין שעשוי לגרום לעילפון במצבי צום קיבלו אותי ראשונה לניתוח (16:00) וזה היה נחמד אבל גם מלחיץ....
ד"ר אבינוח היה נחמד מאוד ועשה את עבודתו נאמנה יחד עם צוות מקצועי וענייני ..
התעוררתי לאחר כשעתיים עם מעט כאבים אבל שמחה שאני אחרי....
כעת אני בבית ולפי המומלץ צורכת תה קר וחם ומרק עוף צח.. אה.. וגם כל ארבע שעות אופטלגין נוזלי... (מתי הכאבים חולפים??)
תודה רבה לכל מי שכתב והתייחס ובעיקר לכל הטיפים ועל האתר המקסים G-BAND.CO.IL

קראתי, אני קוראת כעת ואקרא בעתיד באתר וזה עוזר מאוד.. ואשמח גם להעזר בפורום ולעזור בעתיד מניסיוני...
האם אתם חושבים שמי שקשוב לתהליך ולמילוי הטבעת באיטיות כפי שאופיר כתבה למעלה מחוייב המציאות שלא ירד בחצי שנה הראשונה או שזה אינדבדואלי?
בהערכה רבה
טבעתשלי

אופירA

New member
מנהל
מאוד מאוד אינדיבידואלי, תלוי בהמון עניינים

רוב האנשים כן יורדים בחצי השנה הראשונה, לפעמים דווקא בהתחלה הם יורדים בקצב מהיר, לרוב בהתחלה יורדים בקצב יותר איטי, ואחרי חודשיים-שלושה בקצב יותר מהיר.
זה מאוד מאוד תלוי בהמון דברים. אין חוק.

רק שהרבה מאוד אנשים לא מרגישים בסגירות הראשונות הגבלה, והם מופתעים עד מוות ולא מבינים בשביל מה עשו את הניתוח. ואנשים מסביבם גם לא מבינים ומציקים להם, והם נורא אומללים, ואז כשאני קוראת את זה אני נורא סובלת...
אז אני מנסה להקדים תרופה למכה, לוקחת את הכי גרוע ואומרת - גם זה נורמלי. אל תצפה לשום דבר, וכל מה שתקבל - יהיה מתנה והפתעה חיובית.

ולגבי האנשים מסביב, אני ממליצה מאוד על 2 תשובות טובות:
א. זה תהליך הדרגתי וממושך, (ואחרי עוד כמה הסברים סבלניים, אם רואים שהבן אדם עדיין ממשיך עם קושיות) בוא נדבר על זה בעוד שנה.
ב. רזיתי כבר 70 קילו, איך זה שאתה לא רואה???

למעלה