מתרגש/חושש/בפאניקה ולא מצליח להתגבר

mashumashu2

New member
מתרגש/חושש/בפאניקה ולא מצליח להתגבר

כבר בזמן האחרון הגעתי לחלטה ביני לבין עצמי שהגיע הזמן לעשות צעד.
אז התחלתי לדבר עם מישהי שפעם רציתי לצאת איתה. אני לא אוהב שיחות טלפון מהחינתי יש הודעות ופגישה לא בין לבין.
מפה לשם, דיברנו וזרם ממש (לא יודע כמה יכול לזרום צ'ט בפייסבוק) ובסוף אמרתי לה בואי נשב לאיזה בירה. היא הסכימה בלי שאלות מיותרות וקבענו לדהר אחרי ששנינו נסיים מבחנים (שזה היום) וכאן מתחילות החששות
מה היא חושבת שאני רוצה? מה היא רוצה? מתי בכלל אני מגלה על החוסר ניסיון? היא תשאל על זה? צריך להצהיר כוונות?
שאלות אינסוף ולמרות שאני יודע שכל מה שצריך זה לשבת ולזרום משום מה אני פוחד מהסיטואציה ואני לא מצליח לדבר איתה שוב
אבל ממש לא רוצה לדפוק את זה.

הייתי חייב לפרוק, תודה על ההקשבה

החלטת לעשות צעד :) אז תזכור

ללכת בצעדים קטנים ולא בקפיצות.
אתה כבר קופץ קדימה כמה שלבים ומלחיץ עצמך בתסריטים עתידיים
נסה להשאר בכאן ובעכשיו:
צעד, צעד.
תחליט שאתה נהנה מהפגישה!
תתרכז בלהנות (כי זה מדבק :) )
ובלנסות להכיר אותה ולגרום לה להכיר אותך,
להכיר את הדברים הטובים, הנעימים והבטוחים שבך.
תזכור שללא קשר לניסיון שלה,
הכרות חדשה זה משהו שמביך את שני השותפים להכרות.

להתחיל ברגל ימין/ א.א מילן (פו הדב)
ברגע שגילית איזו מכפות רגליך
היא כף ימין,
כבר אין לך הרבה התלבטויות
בקשר למי מהן היא הכף השמאלית,
ואז נותרה רק הבעיה-
באיזו מהן להתחיל לצעוד...

צעד, צעד...
בהצלחה!

dory141

New member
אתה מעלה נקודה כאובה

אני חושב שהתלבטות מהסוג שאתה מעלה מתחלקת לשניים:
1. השלילי- אם יילך רע, אתה תתחפר בעצמך ותתחיל לנתח איפה טעית ולהקלות את עצמך, אני מקווה שלפחות לא פיסית.
2. החיובי- היה והיא או מישהי אחרת תגיד כן, ואתה לא מורגל שאומרים לך הרבה כן, מה הלאה? איך כובשים את הפסגה הבאה? איך להגיד לך, אם היה פיתרון קסם כמו איך מפעילים את מכונה X ואיזו אפליקציה מורידים כדי שיקרה Y, כל הסיפור לא היה מעניין. בגלל הסיטואציה המיוחדת הזאת, שלא מדובר בניתוח קר של בעיה ופיתרון, תהיה הכי פחות רציונלי שאפשר, לא חשוב כמה אתה כזה במציאות או לא. מי שרציונלי, כמוני, מפסיד- ומי שזורם, הוא המלך. כמובן, אל תסניף איתה אם זה לא הקטע שלך, או כל דבר אחר שאתה לא עושה בשגרה. תתחום לעצמך גבולות ותהיה עירני למתרחש.
מניסיון אישי, עם נשים (מועט) ועם בני אדם בכלל - חשדנות היא מחלה שיש למגר אותה או לפחות, להחביא אותה. לא אגיד שלא צריך להיות פה ושם ספקטי ולקבל כל מה שאומרים כתכתיב מלמעלה, אבל שיפוטיות יתר ומחשבות כמו "היא מחייכת כי היא על סמים" (נתקלתי אגב בכמה כאלה, לצערי הרב מאוד) , לא מקדמות לשום מקום. ואולי היא מחייכת כי היא מעוניינת בך, למשל?
ואם כבר מדברים, מה טיב הקשר של הבחורה הנ"ל? סתם, בשביל העניין.

dory141

New member
התכוונתי לשאול מה טיב הקשר שלך איתה

אם ההיכרות שלכם מעמיקה יחסית, היא עשויה לרצות אותך. אם לא, קח בחשבון שמבחינתה אתה או יריב אימונים או שותף ללילה חד פעמי, קשר מזדמן המבוסס על סקס וכדומה. אה, וגם ישנה אפשרות שהיא א-מינית. שוב, אני לא מכיר אותה,רק מנחש.

mashumashu2

New member
היכרות

לא הייתי קורה לזה מעמיקה, אני יודע מי היא ומאיפה היא לא יותר מזה ואני מאמין שגם הפוך, כמה חברים משותפים. רגיל כזה. הייתי אומר טיפה מעבר לאדם זר לגמרי.
בגדול העברנו לילה חוויתי משהו (קבוצה של כמה חברים) לפני איזה 6 שנים במזרח.
התעניינתי בה משום מה בתקופה האחרונה, לקח לי המון זמן ואז דיברנו קצת בפייסבוק וזה, עכשיו בירה

זה גם משהו שאני לא בטוח יודע לקרוא, וזה האם בעצם הזמנה כזאת היא הצהרת כוונות? אני צריך להגיד משהו אם כן או שמא זה בכלל מובן מאליו?
אני באמת חושב שרציונליות ורצון לחזות את העתיד זה חלק מהבעיה.

dory141

New member
תפריד בין מישור גלוי וסמוי

כמו הספר והסרטים "תתנהג כמו אישה, תחשוב כמו גבר". בטח כל הפמיניסיטיות יקפצו עליי עכשיו וירצו לשפד אותי, רצוי ברוטב ברביקיו...

"מעולה", בוא תלחיץ אותו עוד יותר

ישנה גם אפשרות שהיא גנבת, או מדאעש או פסיכופטית או חייזרית

למה להריץ סרטים או פחדים או השערות לא מבוססות?

איש ואישה נפגשים לפגישת היכרות.
סביר ששניהם נורמליים ורוצים פשוט להכיר.

mashumashu2

New member
דווקא עם זה אין לי בעיה

מה שהכי הורג אותי זה אי ודאות.
אולי בגלל שהעדפתי להישאר באי ודאות ולא לגלוש לאיזשהו צד (לטוב או לרע) קשה לי ממש לעשות את זה.
דווקא נראה לי שאם היא גנבת/דעאש/פסיכופטית וכו' לפחות לא ישאיר אותי באוויר.
&nbsp
באמת שאחת הסיבות (מעבר לרצון שלי להכיר אותה) זה דיייייי כבר לצאת מהלימבו

יש לך רצון להכיר, זה משהו שמשותף לשניכם?

אז קדימה, לך תכיר אותה!
תבוא ממקום פתוח, לא שופט, בלי לשער השערות.
אל תכין סרטים של מה יהיה, חיה את ההווה. נקי.

כדי לצאת, אתה צריך לעשות צעד.
הצעד לא קל כי אתה דורך באיזור שחדש לך, איזור לא בטוח.
וכי אתה לחוץ להעביר ווי על מטרה מסויימת.
תיזהר לא להיות לחוץ על המטרה הזאת יותר מדי, זה עלול לגרום לך לפספס בדרך.
סליחה שחוזרת... :) צעד, צעד.

למעלה