מתרסקת יומית חביבה

mnakash

New member
אופס

ככה בצהרי היום, אפילו לא בגאפ.
למי שהיה STOP תוך יומי אגב היה מציל פה את רוב עורו לעומת (כנראה, שום דבר לא סגור עדיין
) מי שיסגור בסוף היום או מחר בבוקר את הפוזיציה.

לא שאני מכיר או משהו אבל סינים, מעניין...
PricewaterhouseCoopers היא המבקרת והם נחשבים מה BIG 5 של משרדי הביקורת.

קרלטון

New member
החברה שיחררה הודעה קצרה

בה היא כמובן מכחישה את הדברים, ותפרסם מחר לפני תחילת המסחר הודעה מפורטת יותר. המנייה היתה בהפסקת מסחר במשך השעות האחרונות, המשך הדרמה - מחר.

זה מזכיר לי את המשפט המפורסם

שהורים תמיד אומרים: ואם יוסי ודני היו קופצים מהגג, גם אתה היית קופץ?

נו, אז אמרו שהמנייה לא שווה כלום. העדר בפעולה.

קרלטון

New member
המלחמה נפתחה

אחרי ההמלצה השלילית של MW, הגיע תור החברה לתת את מכת הנגד, היא תעשה זאת בשיחת וועידה שעה לפני פתיחת המסחר היום. מן הסתם תהיה תגובה נוספת של Muddy Waters לאחר מכן או בימים הקרובים. אם הדבר יתפתח לחקירה של ה-SEC אז הם כבר עשו את שלהם. מיותר לציין, שיש להם פוזיציית שורט על המנייה. בינתיים הירידה של אתמול הביאה את המנייה למכפיל 62
, וחזרה למחירי יולי (מחיר של מעל 10 דולר זה סיפור של החודשים האחרונים...).

graves

New member
חחחח....

הוידאו מסביר יפה:
http://www.muddywatersresearch.com/watch-the-video-nq/

ספויילר : :)

1. הולכים לטכנאי טלפונים ומשלמים להם כדי שיתקינו MALWARE ואנטיוירוס.
2. המול וור הורס את המכשיר.

3. האנטי וירוס (תמורת תשלום) מתקן את המכשיר.

4. כולם שמחים :)

5. האנטי וירוס גם מבשל את הדוחות - בשביל מידה נוספת של יושר.

נראה לי אני מחליף מודל עסקי.

mnakash

New member
איזה פלא

אם הם דופקים את הלקוחות למה שלא יידפקו גם את השותפים שהם בעלי מניות המיעוט?
הרמאים פה פשוט לקחו את מה שעושים בתעשייה הזו כבר עשרות שנים צעד קדימה (בחוצפה גדולה יש לציין
). תמיד דיברו על החפיפה בין מפתחי הוירוסים (בלילה) ועובדי חברות האנטיוירוס (במשך היום).
מצד אחד אפשר להגיד הם סינים, אין מה להתפלא. מצד שני הכלבוטק הסיני הזה עושה עבודה די מרשימה בלהגן על הצרכן.
מפליא ש,הפרקטיקות האלו עפו כ״כ הרבה זמן מתחת לרדאר בחברה עם מכירות ושווי כ״כ גדולים. מצד שני אנרון עשתה את זה לא פחות זמן והרבה יותר גדול.

נראה לי רעיון טוב להימנע ממסחר בה כל עוד הפרשה הזו לא מתבררת עד הסוף.
אני רק לא מבין למה דווקא באמצע היום יש ירידה של 50%. מה התוכנית הזו התפרסמה אתמול? לא היו פרומואים?

KobeRider

New member
כנראה שבאופן מפתיע לא היה מסחר פנים

אגב, סטופים באמצע היום לא היו עוזרים במיוחד, לפי רשימת העסקאות, מתחת למחיר 20 היו כמה עסקאות ב-19 (שזה כבר 5% למטה), ואם לא היית בין ברי המזל האלו (ואני בטוח שסטופ מארקט היו בתחתית העדיפות שם), אז העסקאות הבאות היו ב-16.5 (שזה 17% למטה) ורוב העסקאות נסגרו בין 10 ל-12 (40-50 אחוז למטה).

קרלטון

New member
הפוזיציה של Muddy Waters אגב

היא גם לא שורט על המנייה עצמה, אלא כתיבה של קולים.

KobeRider

New member
יפה, אז הם משחקים גם על זמן

טקטיקה לא רעה בשביל הפצת שמועות. עד שמתרגמים את ההודעות מאנגלית לסינית ובחזרה כבר הפקיעה מגיעה.

קרלטון

New member
כפי שזה נראה כרגע

רק הפסקות המסחר בפני עצמן ישרפו חצי מהזמן עד לפקיעה.... שיחת הוועידה בעניין שהחלה לפני שעה וחצי עדיין לא הסתיימה.

למעלה