מת ה TT3 אילת תעזרי כאן!!

מת ה TT3 אילת תעזרי כאן!!

הלך הTT3 ולמרות שהיה טוב נראה לי שאני הולך להשתדרג . שנים לא נכנסתי לפורום, הפאלם עבד נהדר ואפילו לא התעדכנתי במוצרים החדשים, ואז בשבת בבוקר הלך לעולמו בלי התראה ותיקון יעלה כמו לרכוש חדש בארצות הים.......... נראה לי שהכי מתאים לי היום הוא ה TX אבל באמת שאני לא יודע עליו כלום. איילת - תני איזה תקציר בעניין והשם יברך אותך וגם אני :) דורון

Fahrenheit

New member
בדקת באמת כמה עולה התיקון?

אם זה לא המסך אז אני חושב שיהיה לך משתלם לתקן במקום לשדרג, הT3 היה ועודנו פאלם מהיר ואיכותי.

Fahrenheit

New member
ובכן

התחליף הקרוב ביותר לT3 הוא הTX או הT5 אם עדיין אפשר למצוא אותם.

AYELET1

New member
את ה-TX בבדאי שאפשר למצוא

הוא איטי יותר מה-TT3 אבל כך כל המכשירים החדשים לדעתי הוא ממש נחמד. נהנית מאד מהווי פי שלו. יתרונו עפ"נ הלייף דרייב זו המהירות היחסית הגבוהה יותר. יתרון הלייף דרייב זה כמובן ה-4 ג'יגה שלו. אני הייתי הולכת (אופס.. בעצם אף הלכתי) על TX אנא דורון ספר מה בחרת לססןף (אגב , אם קוטן המסך לא מפריע- לי מפריע- מה עם 650 או משהו חדיש במהרה בימינו ?

תודה על העצות

איילת יקירתי , תודה על ההנחיות אבל אני מבקש להקשות עוד קצת: כמה זה בולט /מפריע/ מעכב שהמעבד איטי יותר? ובנושא ה 650 וטלפונים האינטליגנטיים למיניהם - יש לי רתיעה מסוימת . אני מרגיש שאני מחזיק את כל הביצים בסל אחד ושבנפילה אומללה אחת ,של המכשיר, אני נשאר בלי כל האינפורמציה שאספתי כל חיי ובלי טלפון לספר את זה לחבר'ה.... פחד אלוקים ממש. כרגע למשל אני בלי הTT3 הצמוד - כאמור לעיל - ואני ממש, אבל ממש לא מוצא את עצמי, לא שומע מוזיקה , לא גולש מהמיטה בווב, לא משחק שש-בש עם המחשב המנייק, מפספס פגישות ורק זה היה חסר לי - למצוא את עצמי גם בלי קומוניקציה. אעדכן בהמשך. דורון

Fahrenheit

New member
על HotSync שמעת?

אפילו אם המכשיר הולך קאפוט כל עוד אתה מסנכרן בקביעות למחשב המידע שלך נשמר...

נכון זאת אופציה מעניינת

האם ניסית להסתובב בעולם עם P.C ומסך תקועים לך בכיסי המכנסיים??!! או אפילו ברחובות של מקום יותר קרוב? או , כשאני חושב על זה, לרוץ למשרד ולפתוח את האאוט לוק בכל פעם שאתה רוצה לשמוע מוזיקה, או לשחק עם עצמך (ששבש)??

Ariyeh1

New member
ישנן גם

תוכנות גיבוי לכרטיס (אפשר להחזיק כרטיס אפילו בתוך המכשיר ו/או בארנק וישנם גם נקתיקים עם מקום לכרטיסי הרחבה) תוכנה חינמית-NVBackup

Fahrenheit

New member
אנחנו רק מנסים לעזור

עם גישה כזאת אני מצטער שעזרתי לך עד כה, לא מגיע לך לקבל עזרה מאף אחד פה.

לא התכוונתי לפגוע -אבל

לא התכוונתי לפגוע אבל רבאק, להסביר מה זה סינכרון? זה טיפה המוגזם... קבל התנצלות. לא בא לי להוסיף לעצמי אויבים לרשימה :)

למעלה