מת"ח - כללי

• פותח הנושא fbop
  • פורסם בתאריך

fbop

New member
משחקים באזור המרכז?

אני גר באזור המרכז (בערך), שהוא, לדעתי לפחות, האזור האידיאלי לשחק בו אם רוצים משהו מגוון ומרובה משתתפים שקל להגיע אליו באופן יחסי לרוב האנשים. המשחקים האחרונים שהתפרסמו שראיתי הם בעכו, בכנרת וכד´.... מה לגבי המרכז? יש משהואים מתוכננים?

האפלו

New member
אר ב-28

ב-28.8 (יום רביעי, ויום לפני האר בירושלים) יתקיים אר פתוח בגני יהושע. לאר קוראים אר נוור וינטר (נייטס) כי הוא מבוסס על משחק המחשב בחלקו. ישנה מגבלת גיל לאר - רק בני 18 *ומטה* !!!!! יכולים להשתתף בו. כל מי שרוצה לקחת חלק באר הזה (שהולך להיות אחד הטובים שנעשו לקהילת הנוער, לדעתי), מוזמן להכנס לאתר המובא פה ולהרשם. תודה.

The Dave

New member
בבקשה תענו-מאד מאד חשוב (בשבילי)

אז ככה אני שחקן רוסי, אוד לא הייתי בשום משחק ישראלי אני וכמה חברים שלי (1 -2 חברים) רוצים ללכת למשחק עד לסוף הקיץ אין עוד הרבה משחקים רוסיים. אין לנו נשקים "רכים" אז אנחנו מעדיפים להיות דמויות לא נלחמות (כמו מאגים מכשפים וכל דבר אחר) בבקשה תנו לי את הפרטים של איזה משחק מה המחיר מי המאסטר הראשי איזה קבוצות הסיפור (בקיצור) המקום של המשחק הייתי כבר ב-3 משחקים (ב 2 וחצי כי הייתי גם בWAR4RING אז אני יודע לשחק) תודה מראש

5נדב

New member
אוזני אלפים

כבר ימים ארוכים אנחנו עובדים על התחפושות לוועידת השלום (איך הם יצאו? ניתן לאלו שיגיעו לוועידה לשפוט...), אבל דבר אחד לא הצלחנו לפענח: איך, בשם חור התחת של לאיוניר, עושים אוזני אלפים??? תודה...

akira

New member
קושיה

מתי יתקיים יריד האחווה הבא ? משום מה באתר לא מצויין תאריך, מכך אני מסיק שבכל יום שבת יתרחש יריד האחווה מס 5 ;) ?

dudyk

New member
השתתפות במשחקים

ברוכים ומזומנים תהיו להשתתף בסדרת משחקי הסאגה שהפרק השני שלה יהיה כניראה ב 18 לאוקטובר. בסאגה מספר קבוצות המורכבות משחקנים צברים רוסיים ושילוב של השניים. אנו מקבלים כל שחקן בזרועות פתוחות. תוכלו ליצור איתי קשר מעל גבי הפורום או בדוא"ל [email protected] וגם בטלפון 321669 - 058 ותודה לכם על ההתענינות. דודי - אחראי סיפור - הסאגה.

Sern

New member
פלסטרים

אפשר להתחיל להתפלסף ולהגיד שאפשר להכין אותן מליטאקס, מפלסטיק או whatever, אבל האמת היא שפלסטרים פשוט נראים הכי אמיתיים. אתה מכין מין משולש שפיצי כזה מעל האוזן עם כל פלסטר. זה ממש לא קשה, ונראה ממש טוב. ארם.

5נדב

New member
אתה מתכוון...

לפלסטר שמשתמשים בו כשנפצעים? לקפל איתו את האוזן, או לקפל ממנו את הצורה ולהדביק לאוזן?

אזני אלפים מפלסטרים

מכיוון שלפלסטר מסורתי יש צבע של עור, דבק עמיד והוא לא חונק את העור, הפלסטר הוא חומר נגיש וטוב. מהפלסטר יוצרים את החידוד עצמו, ומלבישים אותו על האוזן. מתחילים מאלכסון החותך את האוזן, ומקפלים את העודפים כמתואר בתמונה. שים לב גם לאיפור העיניים, שהוא תוספת מומלצת.

hsotrt

New member
לחילופין...

ניתן לחכות לאייקון ולקנות אוזני ספוק מדוכן המרצ´אנדייז של סטארבייס 972... או להצטייד לארים אחרים! נ.ב. חזרתי!! מישהו הבחין בחסרוני... [הכובען מטורף]

The Dave

New member
תודה

אני אתקשר אחרי ראדבבר עם החברים שלי נ.ב. כנראה נהיה דמויות בלי קבוצה

DaniHelll

New member
TIKUN !

There is NO age limit, BUT (!) any1 that older then 18 must talk with Ran Kimhi on icq num : 161675260 10q

the off player

New member
כמה משחקים

never winter nights באיזור המרכז, יש אתר, חפש פרטים בwww.rpg.org.il בפורום משחקי תפקידים חיים. המשחק מוגבל לעד גיל 18. אם אתה מעל גיל 18- אתה מוזמן להגיע למשחק שלי פרטים http://roleplay.org.il/phorum/read.php?f=5&i=2538&t=2538&v=t

Sern

New member
לכל המעוניין

מצאתי חנות באזור המרכז שמוכרת חוט פלדה מגולוון די בזול (7 שקלים לקילו). זה אומנם לא זול כמו החנות בנשר בצפון - אבל זה קרוב ונוח לאילו הגרים באזור המרכז. החנות נקראת לב השרון, ונמצאת באזור התעשייה בכפר-סבא. נוסעים בוייצמן עד לרמזורים של אזור התעשייה, אז ברמזורים הבאים פונים שמאלה ומיד אח"כ עוד פעם שמאלה (יש שלט גדול של "לב השרון" לא קל לפספס). ארם.

וואלה!!

אני גר בכפר סבא... ואני בדיוק חושב על להתחיל לבנות שיריון שרשראות! ובדיוק חיפשתי מקום כזה בכפר סבא! תודה ארם!

למעלה