ilan.gonen
New member
חתולה של שכן שלי המליטה אצלי במרפסת
אני מספק לה מחסה ואוכל ולא מתקרב
גור אחד מת...האם לפנות אותו ?
יש לך גוויה במרפסת, ביחד עם גורים בני יומם, ואתה שואל אם לפנות אותה?חתולה של שכן שלי המליטה אצלי במרפסת
תלמד לקרוא עברית איש קטן ובור שכמותך.יש לך גוויה במרפסת, ביחד עם גורים בני יומם, ואתה שואל אם לפנות אותה?
תגיד, אתה אמיתי, או בינה מלאכותית בלתי מפותחת?
אכן, תגובה אינפנטילית*, אם כי לא בלתי צפויה.תלמד לקרוא עברית איש קטן ובור שכמותך.
הבה וננסח תגובה הולמת לתגובתך, במגוון סגנונות וגישות כמתבקש:אכן, תגובה אינפנטילית*, אם כי לא בלתי צפויה.
אילו ביקשתי שתסביר "מה לא הבנתי בעברית" - היית מסתבך.
נסיים בזה. תהנה מה"כבוד", על ש"לא נשארת חייב".
נסיים בזה. תהנה מה"כבוד", על ש"לא נשארת חייב".
לא כולם מאפשרים לחתולה מבחוץ שהמליטה אצלם להישאר ולטפל בשקט בגורים שלה. כל הכבוד על כך ועל האכפתיות. צר לי שלא הבינו שאתה שואל שאלה כי באמת דרושה לך תשובה ולא מתוך חוסר אכפתיות. השאלה דווקא היתה מאוד במקומה: יש נסיבות ובעלי חיים (כולל חתולות במקרים מסויימים) שאם יגעו בהם ו/או בגוריהם בהתערבות לא נכונה, ייגרם נזק משמעותי (למשל נטישה של כל הצאצאים עקב ריח אדם עליהם).אני מקוה שאתה מבין את עצמך
אני ממש לא מבין מה אתה רוצה, אומר ומתכוון.
בכל מקרה החתולה (שמעמדה מעולם לא היה על הפרק לפינוי) בריאה ותוקפנית לפחות כמוך.
הגורים החיים חיים והמתים נעלמו...כנראה שהאמא שלהם פינת אותם.
אני בתור אוהב חיות, כל החיות מעולם לא גידלתי חתול ולכן פניתי לפורום זה.
איני מרבה לכתוב ברשת כדי לא להיתקל באנשים בורים ויהירים שכותבים ככל העולה על רוחם.
יום עצמאות שמח ואהבת לרעך כמוך.
זה, אכן, היה קו המחשבה שלי.המחשבה הראשונית היתה יותר בכיוון של יש פגר, הוא אצלך במרפסת מרקיב ומציב בעיה עבורך ונמצא ליד גורים חיים שעלולים להינזק מכך, וביצוע העניין לא בהכרח מסכן אותך בשום צורה
בבקשה לענות לשאלות בצורה עניינית עד כמה שניתן ובלי העלבות מיותרות.יש לך גוויה במרפסת, ביחד עם גורים בני יומם, ואתה שואל אם לפנות אותה?
תגיד, אתה אמיתי, או בינה מלאכותית בלתי מפותחת?
אכן לפנות.חתולה של שכן שלי המליטה אצלי במרפסת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.