מת להשיג צילום שמטריף אותי

• פותח הנושא edly
  • פורסם בתאריך

edly

New member
מת להשיג צילום שמטריף אותי

יש לי ידידות, ואחת מהן בראש שלי. הראש שלי הוא משחקים בהם אני מתעד במצלמה עד כמה הפין שלי קטן מול פין של גבר אחר. ככל שהפין שלי נראה בצילום קטן יותר, כך זה מחרמן אותי יותר.
יש לי בחורה שבראש שלי, והיא ואני מצאנו את החבר שלה (שלא רוצה אותה, אבל אני דו מיני איתו כי אני נותן לו מין אוראלי). הבעיה שהפין שלי גדול יותר משלו (שלי עבה יותר וארוך יותר) וזה הורס לי את התכנון לעשות צילום וידאו ובו הפין שלי נראה קטן יותר משלו.
האם יש פטנט כלשהו, שברגע שהוא מצמיד את הפין שלו לפין שלי אז כשאנחנו מצלמים את עצמנו במצלמת וידאו (צילום שכולל את כל הגוף והפנים וגם קלוז אפ איטי לאיברי המין שיהיו במרחק קטן לצורך השוואת גודלם) אז אנחנו רוצים שהפין שלי ייראה דק יותר משלו וקצר יותר משלו (קטן יותר) ?
אני מת להשיג מצב שאוכל לראות בצילום וידאו כאילו הפין שלי בגודל חצי סנטימטרים ובעובי של עיפרון כשמולו פין במרחק נגיעה. אבל איך אוכל לגרום למצב כזה ?
גידלתי שיער מסביב לפין כדי שזה ייראה כאילו נרתיק כדי שנעשה צילום שבו פין של גבר גדול יותר וכאילו הפין שלי הוא דגדגן וכאילו הוא משפשף אותו בשלי וכאילו השיער מזכיר נרתיק. אבל בתכלס, למרות שגידלתי שיער, אין לי את הטריקים והרעיונות איך לעשות את זה. בפועל, כשניסינו לצלם את הפין שלי קטן יותר בהשוואה לשלו, אז זה כל כך גירה אותי ההבדל וכתוצאה מכך עמד לי וזה הרס את הכל.
איזה טריקים תוכלו להציע לי כדי להשיג צילום ובו כל הגוף שלי נראה עם הפנים שלי, כשרואים את הפין שלי במרחק נגיעה עם פין גדול יותר, וכאילו הפין שלי נראה באורך חצי סנטימטרים ובעובדי עיפרון ולעומתו הפין של הגבר שנצמד לפין שלי נראה נורמלי (נאמר 13 סנטימטרים) ?
חשוב לי שזה יייראה בוידאו, ואם בתוכנה פוטושופ, אשמח אם מישהו יעשה את זה באלפי תמונות, תמורת תשלום סימלי.

Palindrome

New member
ללא שמץ של ספק,

ואני בתפוז מ2003, אני חושב, ההודעה המוזרה ביותר שקראתי מעולם, וכן, קראתי את כולה.

Palindrome

New member
בכל מקרה, סחתיין על המקוריות

spaysi8

New member
חחחחח נכון!

וגם אני קראתי את כולה ואפילו הצלחתי לעצור את עצמי מלעשות פרצוף מזדעזע!

AnandamiDemian

New member
פעמיים.

אני מרגיש כמו בפעם הראשונה שראיתי את "פחד ותיעוב בלאס ווגאס" בכיף.

lee05

New member
אז ככה

כן יש אנשים כאלה ויש הודעות כאלה....

תגובתי לכותב..זה ממש לא הפורום לזה... תשאל בפורום סקס ופורום צילום

עזוב רגע את הקטע של הצילום ההזוי...

מדובר בטלנובלה רצינית!!!! יש לו ידידה בראש שלידידה יש חבר שאותו חבר דו מיני וההוא שכתב את ההודעה רוצה את החבר של הידידה שלו...

אני חושב שהכי טוב בשבילו זה להכיר איזה ד ואז גם ככה האיבר שלו יראה קטן לעומת הכושי ואז הוא יהייה מאושר

al19

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי הרגת אותי .....
חחחחחח

למעלה