מת לטוס..מת לטייל בעולם...השילוב

navig8tor

New member
מת לטוס..מת לטייל בעולם...השילוב

מי יודע איך מתקבלים לעבודת דייל באויר ומה דרישת מינימום,גיל השכלה נסיון קודם? אלעל ארקיע או ישראייר,שמעתי שיש גם דיילים בקונטינטל מישראל ,וגם באיר קנדה??

בבקשה...

כדי להיות דייל באל על,צריך להיות מעל 1.60,לדעת טוב אנגלית או אם בנוסף אתה יודע שפות אחרות,גם טוב.חובה לדעת לשחות,ולעבור מבחנים שנמשכים חצי יום. בהצלחה!

navig8tor

New member
אני לא יודע אם ענית לי ברצינות או

שאתה צוחק עלי,אבל אל מי פונים בדיוק באלעל

ronenec

New member
תשאל את גילה זלצר...

אני ממליץ לך לשאול את גילה זלצר שמשתתפת בפורום הזה כי היא סיפרה שהיא דיילת ואבא שלה טייס באל על אז בטח שהיא יכולה לעזור לך. בהצלחה !

itamar365

New member
תצטרך הרבה קומבינות...למרות ש...

לפעמים, גם יחידי סגולה עוברים את הקורס בהצלחה. אז הנה כמה דרישות שמציבה אל על בהצעות העבודה לדיילי אויר : מעל 160 ס"מ גובה. אזרחות ישראלית ותושבות ישראלית. תעודת בגרות מלאה. ניסיון של שנתיים לפחות בתחום שירות הלקוחות (שירות צבאי מלא ייחשב כשנה מתוכם). שירות צבאי/לאומי מלא או לחילופין בעלי תעודת פטור משירות בטחון. אנגלית ברמה גבוהה. (שפה זרה-יתרון). צריך להוסיף שהקורס, אורכו כשלושה חודשים בו מוכשרים הדיילים בכל הקשור לעבודה במטוס ובקרקע. בעיתות חירום, שירות לקוחות במהלך טיסה, הפעלת המכשירים במטוסים, נוהלי התעופה האזרחית ועוד...ועוד...ועוד...קורס מעניין ברובו. במהלך הקורס (שדרך אגב, לא משלמים לך על התקופה, פרט לנסיעות ולכלכלה) יש מבחנים. מי שעובר את המבחנים ממשיך הלאה ומי שלא עובר אותם "ישאיר את התיק וילך הביתה". צריך להבין שעבודה במטוס היא עבודה מאוד קשה ולא רק מלצרות באויר. צריך לדעת להתמודד עם נוסעים ישראלים, עם תלונות למיניהם וכו'. צריך להתרגל לעובדה שהלילה הופך ליום והיום הופך ללילה. נכון, זה נורא כיף להסתובב בעולם ולראות מקומות חדשים אבל תמיד צריך לזכור שהעבודה מחכה... השכר לא ממש בשמיים אבל גם לא הכי רע...גם על השהות שלך בקרקע מדינה זרה, אתה מקבל שכר (על אף שהוא עומד היום על כ-3 דולר לשעת קרקע)... לעוד שאלות...ניתן לפנות אלי באופן חופשי.

roy gabay

New member
נראה נחמד

אבל זה קריעת תחת בעיקר עם הלקוחות הישראלים אני בתור מתנדב במשטרה בשני מרחבים שונים נפלתי על המון יצורים

itamar365

New member
מה עניין שמיטה להר סיני

או בקיצור:מה קשור ? "צמצם, אתה בא לי לא טוב."

Aviation Addict

New member
נו מה רצית בדיוק?

להיתקל בקבוצה האזרחים האיכותית ביותר כשאתה בשירות המשטרה? אתה יותר נתקל עם עבריינים וסתם מציקנים.

roy gabay

New member
חחחחחח הכל תלוי האנשים

שמע היה לי אחד שחירבן לי בניידת(אחר כך פונה לאברבנל) אבל נתקלתי בהמון יצורים

למי שלא עשה צבא

למי שלא עשה צבא יכול להתקבל לאלעל? אם הוא עשה שירות לאומי והאם יש דיילים ישראלים בחברות זרות. דיילי אוויר

itamar365

New member
תשובה לאיסלנדי

גם מי שלא עשה צבא יכול לעבוד באלעל כמובן אם יש לו פטור משירות צבאי ואין לו פרופיל נפשי (ז"א שהקב"ן הצבאי לא שיחרר אותו בגלל בעיות נפשיות). יש דיילים ישראלים שעובדים בחברות תעופה זרות, אני לדוגמא עבדתי בקונטיננטל 2 וחצי שנים. כל דייל שעובד בחברת תעופה זרה שהיא לא ישראלית, חייב להחזיק בדרכון אמריקאי או אירופאי.

למעלה