מת לפתוח עסק רק לא פה

מת לפתוח עסק רק לא פה

אני מת לפתוח עסק למחשבים בחו"ל לכל מי שמעוניין לגבי הנושא ויש לו מה להציע אודה בשמחה בלי כל קשר אני טכנאי מחשבים שיצא לי לעבוד במספר מקומות והיות ושוק העבודה דורש נסיון נסיון נסיון החלטתי לא לחכות לאף אחד שיקבל אותי לעבודה ולשבת בבית בשעמום ולפתוח בעצמי עסק עם עוד שותף על מנת לצבור את הנסיון המהולל ובכלל הלכנו להירשם במע"מ ובמס הכנסה בתור עוסק פטור \זעיר והתחלנו בהתחלה לא ציפינו לגל הטלפונים שנקבל היינו פשוט בהלם אנשים כל הזמן טילפנו לקנות מחשבים חדשים התחלנו ללכת ללקוחות לתקן תקלות וכל מיני דברים פשוט היה תענוג לנהל עסק במיוחד שהיה לנו יועץ מס שמטפל בקטע של הניירת אחרי מספר חודשים ראיתי שהשותף שלי לא יודע מה לעשות עם מחשבים מבחינה מקצועית לא יודע את העבודה מה שהוא כן היה טוב בו לדבר עם אנשים להציע דברים קצת למכור וכל מיני דברים אחרים שהוא ידע לעשות בכל אופן סגרתי את העסק בלב כבד ולמדתי שאי אפשר לפתוח פו עסק גם מבחינה כלכלית ובכלל בגלל זה החלטתי לנסות לפתוח עסק בחו"ל למחשבים תיקונים מכירה ולנסות את מזלי שמה לכל מי שמעוניין יצור איתי קשר דרך הפורום בייי

nirdagan

New member
../images/Emo35.gif

1. העסק הצליח אבל השותף לא מבין במחשבים. אז מה הבעיה? אולי הוא מבין במכירות ולכן היה חיוני לעסק. 2. אם השותף לא היה מוצלח, או שהעסק לא הצליח, למה אתה חושב שבחו"ל תצליח יותר?

לגבי תגובתך

דבר ראשון השותף שלי הכרתי אותו מאותו הקורס למחשבים שלמדתי בו הוא בכלל עוסק בלהתקין את החלונות על גבי מגדלים גבוהים (טפסנות וכו..) לא היה לו שום ניסיון גם לא את הגישה למחשבים בכלל כל מה שהיה לו זה אולי טיפה פולטיקה וקשרים עם אנשים שעזרו טיפה להזיז עניינים אבל זה לא מספיק שני האנשים צריכים לדעת את העבודה נגיד ואני לא הייתי מרגיש טוב מי היה מטפל בתקלות בלקוחות בעסק בכלל בגלל זה שניים צריכים ידע ונסיון בתחום הנ"ל ולעבוד קשה מה לעשות ??? ולא שאחד עובד והשני לומד על גבו דבר שני לגבי העסק יש עבודה ויש לקוחות מה שאין זה רווחים יש המון ביוקרטיה שתקבור את עצמך באדמה והמון עצבים מיותרים בגלל המדינה "שמעודדת עסקים קטנים" מה שבטוח אני יודע מה זה לפתוח פו עסק עברתי מספיק בשביל לראות אולי בחו"ל ילך יותר אני לא אומר שיפרסו לי את השטיח האדום אבל יש לי את כל המטיבציה לפתוח ולנסות מחדש ולהתחיל מחדש משהו שאני מאוד אוהב ורוצה להשקיע בו הנשמה לגבי השותף שבחו"ל מה שבטוח הוא יהיה מקומי שגר באזור שבו יהיה העסק

tevagil

New member
אז מה הבעיה ?

אז אני לא מבין מה הבעיה ? תסע לחו"ל, ותפתח עסק.

הבעיה

שאני צריך שם מישהו או איזשהו קשר עם איזהבן אדם שיראה לי את האזור יכיר לי את החוקים מישהו שיעזור לי אני לא נולדתי שמה אולי אתה כן מה דעתך

אתי.ו

New member
אבל כשפגשת

בחור כזה עם קשרים ומכרים פה בארץ - נפנפת אותו

מעוניין לפתוח איתך את העסק מחדש

שלום אני מעונין לפתוח איתך את העסק שלך מחדש. יש לי את כל הנסיון הדרוש מבחינת ניהול העסק ומבחינה מקצועית של לטפל בבעיות. הייתי רוצה לדבר איתך ולהבין מה בדיוק אתה יודע. מחכה לתגובה 03-6724986

למעלה