מת מפחד בבקשה עזרה

רור1

New member
מת מפחד בבקשה עזרה

שלום דוקטור וסליחה על הפירוט והחפירה אך אני כבר שבוע לא אוכל ולא ישן מרוב פחד וחרדה בבקשה עזור לי :
לפני 35 יום קיימתי יחסי מין וגינליים עם שימוש בקונדום . אך היה נשיקות צרפתיות , היא ירדה לי לכמה דקות ואני ירדתי לה ל5 שניות רק .
אחרי 3 ימים מקיום היחסים יצאו לי בבית שחי בשני הצצדים - בכל צד 2 בלוטות ( כמעט שטחיות אך לא נראות לעין רק אם לוחצים מרגישים כמו כדור כואב מאוד ) , ואחרי 3-4 ימים נעלמו , אחרי שבוע שוב הופיעו עוד 2 ואחרי כמה ימים נעלמו . אני חששתי מאוד שזה לימפה אך חבר שלי אמר לי שזה זיהום - פוליקוליטיס ומאז אני לא מוטרד מאוד .
לא הייתה לי נזלת או כאב ראש או חום או צמרמורת או הזעות לילה ( היה קצת יובש באף למשך שבוע אולי ממזגן ) .
אחרי 3 ימים התקשרתי לבחורה כי הייתי מאוד מוטרד ובקשתי לבצע בדיקת אידס מהירה ( היא קיימה מין לטענתה מוגן לפני חודש ושבועיים ולא חלתה מאז - הלכנו ביחד ו תוצאת הבדיקה כפי שהיא אמרה שלילית - אך אני לא הייתי נוכח בעת מתן התשובה )
היום אחרי 35 ימים יש לי קצת נפיחות בגרון .

אני מאוד מוטרד ולא מתפקד רזיתי גםבבקשה עזור לי האם אלה סימנים למחלות ?

gustavo10000

New member
תשובה

אין לך ממה לדאוג , כל עוד האקט עצמו היה מוגן אין לך ממה לחשוש, לכן ע״פ מ שתיארת אין לך בכלל ממה לחשוש, אין לך מה לחשוב על זה, חזור לשגרת חייך.

רור1

New member
תגובה

תבורך דר׳ הרגעת אותי מאוד רק בקשר ללימפה זה לא היה לימפה נכון כי זה שטחי ולא עמוק וזה כאב וזה היה לכמה ימים בלבד נכון ?? ובקשר לירידה נגעתי רק בקצה הלשון למשך 5 שניות לא יותר זה לא אמור לסכן נכון ??
תווווווודה רבה

למעלה