מת פה *קצת*. X:

מת פה *קצת*. X:

תענו, אל תבאסו. ]: ישראלה, גם את, מצידי תעני רק על השאלות הראשונות - אבל תעני כבר!!111 תודה
. ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: המלצה לספר: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע:

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

ספר קצת על עצמך:חמוווד..חח
מחשבה שעוברת בראש:אממ סתם משהו על שיר שלי.. מה עשית היום?-טיילתי עם ידידה שלי... מה תעשה מחר?-אממ כמה סידורים קטנים וחמודים. חשק ל...:לישון מה המידה שלך בנעליים?43 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?-פה,נינט,רבלדה,שורטי,מירי מסיקה,קרן פלס ועוד כמה.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?-משהו בעולם הבידור והמוסיקה זה בטוח בע"ה. מה אתה הכי אוהב לאכול?-פיצה מה אתה הכי שונא לאכול?-בשר
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?-אממ לא יודע.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?-לא יודע מה הצבע האהוב עלייך?-שחור/לבן מה הצבע השנוא עלייך?-אין משהו ספציפי.. מה המקצוע האהוב עלייך?-ספרות מה המקצוע השנוא עלייך?-מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?-שנה נחמדה..לא יותר
עיר/ים אהובות:אשקלון
ת"א,רמת גן מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?-לא זכור לי משהו ממש מיוחד. איפה חגגת יומולדת אחרון?-במסעדה ולמחרת בבית עם חברים. איך אתה הכי אוהב לבלות?-במקומות שיש בהם מוסיקה,פאבים וכאלה ושכל החבר'ה נמצאים.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?-בימים של בית ספר זה נע בין השעה 12 בלילה ל-1 ככה ובימים של חופש זה לא ידוע
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?-8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?-לא בדיוק..רק להקפיד להגיע עם חולצה שיש עליה סמל. מה היה המבחן האחרון?-אזרחות נראה לי.. כמה קיבלת בו?-עוד לא קיבלנו.. יש לך חברים מחוץ לכיתה?-בטח ומחוץ לשכבה?-דה ומבית ספר אחר?-כן ומהעיר אחרת?-יאס אתה נוהג לדבר עם חפצים?-אממ לא.. היית פעם אצל פסיכולוג?-
ואצל פסיכיאטר?-
חשבת פעם על התאבדות?לאא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?-וואלה לא זוכר..זה סימן טוב
מדוע? לקחת סמים מתישהו?-לא אתה מעשן?-כן,סיגריות כאילו.. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?-לפני שלושה שבועות בערך
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?-לא מוריד בד"כ אז לא זכור לי משהו.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?-קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?-יש הרבה.. ולחבק?-לא חסר.. ולנשק?-מישהי מוסיימת
ולספר לו משהו מהלב?-לא יודע יש לך חברה?-לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?-כן את מי היית לוקח לאי בודד?-את נינט..אפשר? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?-נינט
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?-לא.. שם מיוחד לבן?-מיוחד לא יודע..אבל השם הכי יפה לבן זה רן לדעתי. שם מיוחד לבת?-אממ לא יודע..יש המון שמות היום. מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא:בשר דבר אחרון שאכלת:תפוח
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?-אין כאלה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?-קפוצ'ונים שיש לי.. אתה לומד ביום שישי?-כן מה הספר האחרון שקראת?-ללכת אחרי הלב. אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית?-בופור אהבת?-מאווד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?-אמא על מה דיברת איתו?-היא שאלה אם אני בא לאכול אז עניתי שכן
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?-עד לא מזמן זה היה "חבר טוב מאוד" שלי..אבל היום זה כמה ידידות שלי. על מי אתה יודע הכי הרבה?-אממ על הרבה אנשים
מה הדבר האחרון שקנית?-נעליים כמה הוא עלה?-200 ממי הsms האחרון שקיבלת?-מידידה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?-לידידה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?-לא יודע מה ממש בא לך לאכול עכשיו?-לא יודע יש לך עדשות/ משקפיים?-לא עשית ישור שיניים?-לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?-לא זוכר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?-לא זוכר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?-תל אביב למה הלכת לשם?-לטייל אולי אחכ' אני אמשיך..

TheIs258

New member
טוב נו../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

[באתי רק לחצי דקה לחבר את האינטרנט שנתקע, ואיכשהו הגעתי לפה
] כאילו שאתם קוראים את זה
ספר קצת על עצמך: אני לא מעניינת
מחשבה שעוברת בראש: המווווווווווווווווווווווווון שיעורים ועבודות ומבחנים ומתכונות ואני אמות
מה עשית היום? בינתיים מתמטיקה.. אחר כך נמשיך היסטוריה [כמעט גמרתי את העבודה
26 שאלות
] מה תעשה מחר? נמשיך לחרוש[?!] או שנתאבד
חשק ל...: גלידה^$%^&%#&%#&%#^#$& מה המידה שלך בנעליים? 39 נראה לי
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הרבה
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? על הירח [באמת
] מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד/גלידה[שלא אכלתי המון זמן]/שניצל/אבוקדו/יכול להיות עוד מה אתה הכי שונא לאכול? עגבניות
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? כלום
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? שאני עונה עכשיו על שאלון במקום ללמוד?!? מה הצבע האהוב עלייך? סגול-כחול מה הצבע השנוא עלייך? לא יודעת מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה/מחשבים מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות/ספורט איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היא עברה?
עיר/ים אהובות: לא יודעת>< מושבניקית
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כלום
איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי
איך אתה הכי אוהב לבלות? לא אוהבת
טוב נו
מחשב
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני עייפה
[יכול להיות ב-2 בלילה ויכול להיות ב-6 בערב...] מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רגיל ברבע ל-9 ואם יש שעת אפס בעשרים ל-8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן... למרות שהיא לא אחידה בגרוש
רציני כל אחד לובש מה שבא לו.. מה היה המבחן האחרון? אמממממממ.... |מנסהלהזכרמההאחרון| או לשון או כימיה.. לא זוכרת מה קודם>< כמה קיבלת בו? 100 בשניהם
יש לך חברים מחוץ לכיתה? קצת ומחוץ לשכבה? מהאינטרנט[?!] ומבית ספר אחר? כנ"ל ומהעיר אחרת? כנ"ל אתה נוהג לדבר עם חפצים? תלוי למה אתם קוראים חפץ
היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא [למרות שאולי צריך
ד"א חפצים
] חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? אאממממממ... מסובך לענות על זה
מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת>< לא בוכה הרבה מדוע? >< לקחת סמים מתישהו? לא
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? never
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני לא מורידה
רק שירים ששולחים לי
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני לא
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחותי%&$&*$*#%^$&%$&^%&^#*#%)*%#^&%#^%^$#& וזה **רוצה ולחבק? איככ קיצ'י מדי
ולנשק? איככ קיצ'י מדי
ולספר לו משהו מהלב? איככ קיצ'י מדי
יש לך חברה? יענו חבר?
לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את המחשב
ואת הדיסקים של אוונסנס [לא אכפת לי ששאלו מי
אנשים- אפחד
] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אפחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? לא יודעת>< [אני מכירה הרבה שמות מיוחדים, אין לי כוח לבחור] שם מיוחד לבת? לא יודעת>< [אני מכירה הרבה שמות מיוחדים, אין לי כוח לבחור] מאכל אהוב: לא עניתי על זה כבר?
מאכל שנוא:
? דבר אחרון שאכלת: דגני בוקר
LOL בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אממ.. יש אנשים אבל.. מה זה יעזור אם אני אכתוב שמות?!
איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? שונאת בגדים>< אתה לומד ביום שישי? לא.. כבר שנה רביעית שלא מה הספר האחרון שקראת? התחלתי את דיו חיוור אבל בקושי הספקתי משהו.. לפניו קראתי את אל תגלה [נכון ש-tell no one נשמע הרבה יותר טוב? אנגלית שפה כלכך הרבה יותר יפה..] אהבת? מאוד
מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת>< לא רואה הרבה סרטים.. אהבת? >< מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי שבאה לפני דקה לשאול אם האינטרנט התחבר
על מה דיברת איתו? ^^ מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני
[טוב נו, אפחד
] על מי אתה יודע הכי הרבה? עלי[?!] נו מה אתם רוצים

TheIs258

New member
המשך../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מה הדבר האחרון שקנית? |מתקשהלהזכר| *אחרי 5 דקות* אין לי מושג>< כמה הוא עלה? >< ממי הsms האחרון שקיבלת? נראה לי מיכל.. או מאמא
טוב הפלפון בחדר.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי כוח ללכת לבדוק.. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? גלידה
[אבל כבר עניתי על זה!!111 יופי צליל
] יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן.. כי השיניים למטה נסגרו יותר מקדימה מהשיניים למעלה.. אם הבנתם
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת>< מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן
כמה שנים.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אני לא גרה בעיר
נראה לי שנתניה.. או רעננה
בעצם נתניה למה הלכת לשם? נראה לי קניות עם אמא איך קוראים לאמא שלך?
יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא אתה אוהב ילדים קטנים? לא
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 0 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שוב?
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אפחד
[אין לי המון אופציות ככה
] בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בסדר לי ככה
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא ממש אכפת לי מאיך שאני נראית [לא, זה לא אומר שאני יפה כבר ככה] ובפנימיות? נראה לי להיות פחות עצבנית.. או פחות עצלנית.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? >< איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') לא אוהבת סרטים עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת>< למה? >< כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 23
[מה אתם רוצים ממני?
] מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מבחןבהיסטוריהומתכונתבמתמטיקה [בשבילי זה מילה אחת
איך רואים שאני מוכנה למתמטיקה
] מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? חיים
כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא [אפילו לא לזאת שהייתה בבית ספר שלי><] הפגנה נגד (או בעד) מה? >< מתי זה היה? >< מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מקווה שמשהו במחשבים.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת.. מה עושה לך טוב? מחשב מה מעצבן אותך? אנשים
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלפון [לא כי אני מדברת הרבה, ממש לא, פשוט כי אני אוהבת שהוא שם] איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אממ.. לדעת לשיר?
אולי קצת אבל לא ממש
מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת>< מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הרבה דברים
מה היית לוקח לאי בודד? כבר עניתי על זה
המלצה לסרט: לא יודעת>< טוב Dead Poet's Society נחמד.. המלצה לספר: יש הרבה
תוכנית טלוויזיה? >< מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? כלום
איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה
איפה היית רוצה לבקר בעולם? קנדה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? שום דבר טוב
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? לא יודעת>< האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 1 לצערי.. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא פגשתי.. אבל אני בקשר עם כמה אנשים דרך האינטרנט או בטלפון.. נפגשת איתו/ איתה? לא^^ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? יכול להיות.. כבר עניתי על זה
[צליל
] מהי אהבה בשבילך? >< את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? WTF.. טוב נמאס לי
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע:

באלי גם.

ספר קצת על עצמך: אני צליל. מחשבה שעוברת בראש: לא עוברת. מה עשית היום? ישנתי. מה תעשה מחר? אשן. חשק ל...: לישון. מה המידה שלך בנעליים? 39-40.
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? תחפשו טוב טוב ותמצאו. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? תחפשו טוב טוב ותמצאו. מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט. מה אתה הכי שונא לאכול? קישוא? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מי זוכר? מה הצבע האהוב עלייך? כחול. מה הצבע השנוא עלייך? ירוק זוהר. מה המקצוע האהוב עלייך? כרגע, כלום. מה המקצוע השנוא עלייך? השאר. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עברה. עיר/ים אהובות: הרצליה פיתוח
, סביון, נווה מונסון, ת"א והאיזור שם. D: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כסף. איפה חגגת יומולדת אחרון? חברים, בית. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים, בבית או בחוץ. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופש? 1-3. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:30. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן. מה היה המבחן האחרון? מממ אנסין. כמה קיבלת בו? 72. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. |: היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול. מדוע? כובע. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? נוור. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? הממ, לא זוכרת. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה!111 מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יש הרבה. D: ולחבק? יש הרבה. ולנשק? אין מישהו מיוחד. ולספר לו משהו מהלב? יש הרבה. :p יש לך חברה? יש לי הרבה חברות
. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ^^ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, שמות יעזרו? לא. שם מיוחד לבן? כל מיני. שם מיוחד לבת? כנ"ל. מאכל אהוב: שאלת כבר ]: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: אוי, קראתי "בן אדם אחרון שאכלת"
. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? :/ איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים למיניהם. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? המקלדת. >< אהבת? כן. מה הסרט האחרון שראית? כלה להשגה. אהבת? לא. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? שמות יעזרו? לא. על מה דיברת איתו? על הא ודא. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי. מה הדבר האחרון שקנית? אוכל. כמה הוא עלה? לא יודעת, אבא שילם. ממי הsms האחרון שקיבלת? ]: מי זוכר? הפלאפון מוחרם. ]: מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? כנ"ל. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום :L בא לי להקיא. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? עוד פחות מחצי חודש זה נגמר
. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חצי חודש :p מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני איזה... שלושה חודשים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חיפה. למה הלכת לשם? כדי לקנות מיטה. איך קוראים לאמא שלך? מה אכפת לכם? >< יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? עד שהם מגיעים לגיל 5 בערך. ומאז הם כבר לא חמודים :p כמה בני דודים יש לך מצד אמא? המון.
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין D: איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין העדפות, כולם. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16-18. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל. ובפנימיות? כלמיני. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לאדעת. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, מתח, קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם ארקדי גיאדמק. למה? כובע. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? איכס. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? איתי. כמה קומות יש לך בבית? 3. הלכת פעם להפגנה? כן. הפגנה נגד (או בעד) מה? למען השלום. [נו, הייתי קטנה, אז מה:p] מתי זה היה? 95.
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שחקנית/עו"ד, איי וויש. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? :L באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לאדעת. מה עושה לך טוב? אנשים. מה מעצבן אותך? אנשים. מה תמיד צריך להיות בכיס? אנשים. :L איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד. מה הפריט הכי יקר שיש לך? לאדעת. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל. מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה. המלצה לסרט: חלאס. נמאס לי
, מי שם את השאלון הדפוק הזה פה, מה זה?!
[D:]

daniel rubin

New member
עונה../images/Emo178.gif../images/Emo218.gif

ספר קצת על עצמך:אממ.. אני שרה? מחשבה שעוברת בראש:מה יש לעזאזל לספר על עצמי?
מה עשית היום?חברות וקניון.. מה תעשה מחר?ישן,חברות,קניון, אולי בריכה או ים? מי יודע.. חשק ל...:לישון. מה המידה שלך בנעליים?39-40 בערך.. באיזה פורום אפשר למצוא אותך?יש ויש... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?שרה\מנגנת\משחקת. מה אתה הכי אוהב לאכול?סלטט
מה אתה הכי שונא לאכול?שוקלד.. כי חצי דקה אחרי שאני יאכל אני יתחרט
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?יש הרבה. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?יש ה-ר-ב-ה. מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך?אין.. אולי צהוב? היה פעם ירוק.. עד שגיליתי שהעניים שלי ירוקות..
מה המקצוע האהוב עלייך?ממתי יש כזה? מה המקצוע השנוא עלייך?כולם
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הטובה בחיי
עיר/ים אהובות:רעננה
נוווו ותלאביב
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא זוכרת.. איפה חגגת יומולדת אחרון?מועדון פסק זמן... איך אתה הכי אוהב לבלות?עם חברים.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?אין שעה קבועה.. אם יש בצפר אז בערך ב1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 ועשרים יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן
מה היה המבחן האחרון?תנ"ך (וואווו חרשתי!) כמה קיבלת בו?90
יש לך חברים מחוץ לכיתה?רובם
ומחוץ לשכבה?יש המון.. ומבית ספר אחר?המווווווווון. ומהעיר אחרת?יש
אתה נוהג לדבר עם חפצים?נו תאמיד.. טוב נו.. רק עם הדובי שלי
היית פעם אצל פסיכולוג?כן. לא אשמתי, בגלל התאונת דרכים שלי. ואצל פסיכיאטר?לא. חשבת פעם על התאבדות? לא.. לא ממש.. אם כן - סיפרת למישהו?
מתי פעם אחרונה שבכית?אני בוכה המון. מדוע? כי אני בכיינית
לקחת סמים מתישהו?באאאאארורר.. שלא
אתה מעשן?באאאאררוווררר... שלא
מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אחריות-יוני בלוך. כן כן, אני קונה את הדיסק מחרותיים
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני קוננההה את הדייססקקקק מחרוותיייםםםם
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?מי שכתב את השאלון הזה
ולחבק?צלילעעעעעעעע
ולנשק?צלילעעע
ולספר לו משהו מהלב?צלילעעע?! יש לך חברה?צלילעעע
חח סתם. כן
ראית בחנוכה את הפסטיגל?כן
את מי היית לוקח לאי בודד?צלילעעעע (ויעלי,ושני,וג'וני
) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?שאלת כבר... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?צלילעעעעע שם מיוחד לבן?ג'וני.. שם מיוחד לבת?צליל
מאכל אהוב:שאלתם כבר.. מאכל שנוא:שאלתם כבר..
דבר אחרון שאכלת:סלט
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? סקיני ג'ינס מגריפ... אתה לומד ביום שישי?כן
מה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת.. אהבת?
מה הסרט האחרון שראית?בופור
אהבת?אהאאאא
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? שי
על מה דיברת איתו?על כמה בנים..
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?צלילעע.. ויעלוש.. ואיילוטן.. על מי אתה יודע הכי הרבה?לאדעת.. תשאל אותם.. לפעמים אנשים צבועים... מה הדבר האחרון שקנית?הייתי היום בקניון
שתי גופיות,חולצה,וסקיני מגריפ
כמה הוא עלה?ביחד? 470. ממי הsms האחרון שקיבלת? רותמוש
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?שני ברנס.. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"חח"
מה ממש בא לך לאכול עכשיו?סלטט יש לך עדשות/ משקפיים?משקפי קריאה עשית ישור שיניים?לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?חצי שנה? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני שבוע.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תלאביב-מקס ברנר
למה הלכת לשם?מקסס ברנררר איך קוראים לאמא שלך?עינת יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא.. אתה אוהב ילדים קטנים?מאוד
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?:-O לא שאלתם כבר? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? הכי קטן.. רומצ'וווקק... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?13 זה בסדר
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הכל. ובפנימיות?כמעט הכל... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהיא לא מכירה את הפתגם "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברך..." איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה רומנטית. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אממ.. צלילעעע
למה?כי היא מושי מושי מושי מושי מושי מושלמת
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?ג'וני
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?ג'וני
כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:ישייררר מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אין ספציפי.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"תשמעו.." מה עושה לך טוב?הרבה דברים..
מה מעצבן אותך?הרבה יותר מדי דברים
מה תמיד צריך להיות בכיס?פלא. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ריקוד.. מה הפריט הכי יקר שיש לך?לאדעת.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?עגבינה.. מה היית לוקח לאי בודד?עגבנייה
המלצה לסרט:בופור,הילדים שרים, קליק, וסטפ אפ... המלצה לספר:... תוכנית טלוויזיה?השיר שלנו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?יש הרבה איך את/ה מתגבר על באסה?שרה... איפה היית רוצה לבקר בעולם?הוואיי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?צועקים הכי חזק בשוק!! איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ... איזה חג אהוב עליך?פורים... האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים.. לא משו פוגע.. חיית מחמד:אין
כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? חוץ ממני ומצלילע?
לא.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?^^^^^^^^^^^^^^ נפגשת איתו/ איתה?כןן
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן. מהי אהבה בשבילך?... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מאוד.. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?יש הרבה
מה את/ה אוהב/ת לעשות?לשיר.. מקומות בילוי מועדפים:ים.. בריכה.. במה..
את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?מאוד
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?חצי חצי.. וותרנית או עקשנית שצריך.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?ממש לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת?רק קצת.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להג

daniel rubin

New member
אני לא מאמינה!!../images/Emo218.gif

אני עניתי עד הסוףף!! זה כנראה מחק כי לא היה מספיק מקום=\

TheIs258

New member
לא../images/Emo46.gif^$%&%$@*%&../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תפוזהב!!!1111

למעלה