מת פה

מת פה ../images/Emo122.gif../images/Emo101.gif

יאללה, אסוציאציות
דנה: פשוט להיות: עד הקצה: תוך כדי תנועה: יום יום: בלגאן: התמונע: יניב דדון: הופעות: עניין של זמן: פסטיגל: מטרופולין: בנות: שיהיה המשך שבוע טוב ובהצלחה לאלו שיש להם מבחנים..

A t z a

New member
יאללה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

דנה:ברגר
? פשוט להיות:פסיכולוגיה עד הקצה:תהום תוך כדי תנועה:אירובי יום יום:שיגרה בלגאן:שקט התמונע:אקוסטי יניב דדון:כלום
הופעות:גיטרה עניין של זמן:23 פסטיגל:פקאצות מטרופולין:אלקטרוני בנות:מחזור

מתנות

New member
בהצלחה רותמצ'י.

דנה: בננה. פשוט להיות: איזשהו שיר שלי. עד הקצה: חיים של פעם. תוך כדי תנועה: שגרה. יום יום: שינוי. בלגאן: קליפ מעצבן של רעש... לא יודעת למה. התמונע: תימנים חח יניב דדון: הופעות: היהודים. עניין של זמן: סער בדישי פסטיגל: יעל בר זוהר מטרופולין: כאבים ליליים. בנות: 12

with my love

New member
באמת מת פה...

דנה: פרפרים בבטן פשוט להיות: דמעות בעיניים עד הקצה: מכתב הזוי שכתבתי תוך כדי תנועה: שחור יום יום: האאאאאא. שוב דמעות בלגאן: רעשששש התמונע: דנה יניב דדון: מממ...נשיקה במלון אילתי. הופעות: אלכוהול עניין של זמן: ויצמן
פסטיגל: אפרת רייטן... מטרופולין: אוטובוס הביתה בנות: הסרט הצבאי ההוא..

מילי17

New member
איך ברגע כובשים ת'עולםםםםםםםםםםםם

דנה: ענין של זמן פשוט להיות: העטיפה של הדיסק עד הקצה: תכלת משום מה <גם בעטיפה> תוך כדי תנועה: הקליפ יום יום: חירותי בלגאן: השמלה שהיא לבשה בקליפ של "שלח לי שקט" התמונע: הופעות ביום שישי שאני לא יכולה ללכת. בקיצור כעס
יניב דדון: גיטרה הופעות: סיפוק עניין של זמן: דנה פסטיגל: איש הברקקקקקקקק מטרופולין: לישון בלי לחלום בנות: חיוך ענקי
היה נחמד

דנה ברגר מדהימה

דנה: מדהימה!!!!!!! אהובתי!!!! פשוט להיות: איזה כיף לשמוע אותו בחורף {ובכל השנה בכלל} עד הקצה: אלבום "זהב" {אפשר לומר פלטינה} תוך כדי תנועה: אלבום ממש טוב יום יום: האלבום הטוה ביותר שנעשה עלי אדמות בלגאן: אלבום מוזר אבל טוב התמונע: מקום קטן שבכל הופעה של דנה חייבים ללכת אליו יניב דדון: גיטריסט פגז הופעות: דבר שהוא יותר טוב מאלבומים עניין של זמן: סדרה נשכחת פסטיגל: מנסה עדיין להשיג את "ואני לא ידעתי" {את "ילדה טובה" יש לי} מטרופולין: פרויקט טוב במיוחד בשיר "לישון בלי לחלום" בנות: תוכנית שדנה משתתפת בה

למעלה