מ אתה אומר?

chenny17

New member
מ אתה אומר?

חבר של אבי הוא אסטרולוג די מפורסם. נתתי לו שני תאריכים על מנת לדעת מה מידת ההתאמה ביניהם. רציתי לשאול עוד מספר אנשים. אני יודעת שבדרך כלל אתה לא עושה את זה, אבל בבקשה, אם תוכל לעזור לי, זה למטרה חשובה. 08.04.84 26.09.84 תודה מראש!

קדימה, פני לאסטרולוג המפורסם..

ובשביל מה באמת את צריכה אותי ? אני חושב שאי אפשר לראות את מידת ההתאמה בין שני תאריכים, ואי אפשר לדעת מה יבחרו. זו הסיבה שאני לא עושה את זה, אבל אני מריח פניקה באויר, וזה בדרך כלל המצב של פרידה מקשר או משהו כזה, שמישהו נכנס להסטריה ומתחיל לשאול כל אחד לגבי ההתאמה שלו עם בן או בת התאריך השני. אז.. אני נגד פניקה, ונגד לחפש תשובות קלות בכוכבים. א - כי הם לא יכולים לתת אותן, וב - כי כל מקום כזה הוא מקום שבו צריך לעשות עבודה עם עצמך, ולא להכניס את העולם סביבך לסחרור רק כי איבדת שליטה.. אבל כמובן שבמצב כזה מלים מהסוג שאני אומר לא משרתות אותך, אז קדימה, פני לאסטרולוג המפורסם ולכל האנשים שאת מכירה, ואני מקוה שזה באמת ישרת את המטרה שלך, שבאמת תראי שאתם מתאימים, ושבאמת זה ירגיע אותך לכמה ימים עד שתצטרכי לעשות משהו כזה או אחר, ואז האפקט הזה יעלם, ותצטרכי לשאול עוד כמה כדי שוב להרגיע את עצמך.. זו דוגמא למה לדעתי אסטרולוגיה לא צריכה להיות, אבל כמובן אני לוקח את האחריות על זה שאולי טעיתי לגמרי.. האמנם ? :)

chenny17

New member
טוב

לא צריך להיות כל כך תוקפני... אני אומנם מאמינה באסטרולוגיה, אבל אף אסטרולוג לא יקבע לי כמה אני כן או לא אוהבת את חבר שלי... שאלתי מבחינה של התעניינות לא כדי שאני אוכל לפעול לפי מה שתגידו, כי עם כל הכבוד, רק הלב שלי ישפיע... אז לא הבנתי למה ענית בצורה כל כך רגזנית... רק שאלתי... אבל... תודה בכל מקרה אני מניחה...

הבהרה קלילה

התגובה שלי ניתנה אולי בעקבות ההודעה שלך על הפנייה לאסטרולוג המפורסם ולעוד אנשים, מה שהראה לי על חיפוש שהוא בהחלט חיצוני ולא פנימי, והגבתי בהתאם. כמובן שלא היתה בזה תוקפנות - אולי קצת ציניות, על ההסטריה הזו של לדעת מה את מרגישה דרך אנשים אחרים, ואולי גם על חוסר האמון שלך ברגשותיך שלך. במקרים כאלה אני מנסה יותר לתת זוית אחרת של הסתכלות, ואולי גם לחבר יותר את האינטואיציה הטבעית שלנו לחיים עצמם, וקצת מצחיק אותי הצורך האינטנסיבי הזה לשאול כל כך הרבה אנשים (כולל ה`אסטרולוג המפורסם`) לגבי ההתאמה הזו : למה כל כך הרבה אנשים ? ולמה לא להקשיב לשניכם, במקום להם ? אבל רצונו של האדם כבודו, ואולי לא הצגתי את דרך החשיבה שלי בצורה נאותה, ועל כך אני מצטער. ובכל זאת, תפקידה של האסטרולוגיה לא להחליף את תפקיד האינטואיציה שלנו, אלא להתבונן בה. נ. ב. : מקוה שהאסטרולוג המפורסם אכן הצליח לומר לך, בסופו של דבר, אם אתם אכן מתאימים..

chenny17

New member
בקיצור

יאיר... אולי שנינו לא הבנו נכון כל מה שרציתי לדעת מאותו `אסטרולוג מפורסם` זה אותם דברים שאני מתעניינת בהם באסטרולוגיה ולראות אותם אצלי ואצל בן זוגי. אני בהחלט מסכימה שלא האסטרולוגיה היא זו שמשפיעה על ההחלטות שלי, ורק הרגש עצמו. כנראה השאלה שלי לא היתה ברורה מספיק, וגם לא הכוונות... האנשים האחרים היו כאלה שרק ביקשתי ללמוד מהם קצת יותר על אסטרולוגיה כך שאוכל לקרוא דברים מעניינים במפות שלי ושל מי שאני הכי אוהבת בעולם. והנה לא הייתי צריכה אסטרולוגיה כדי לדעת שאני הכי אוהבת אותו בעולם! :) מצטערת אם הטרדתי אותך, רק ניסיתי ללמוד דברים ולראות אם אכן הדרך שאני קוראת והדרך שאתה, כאחד שיותר מומחה ממני, קורא, מביאה לאותן התוצאות. לא התכוונתי לפגוע או משהו כזה... כנראה שדברים יצאו ההפך ממה שבכלל רציתי...

למעלה