מ-א-ה מ-א-ה מ-א-ה

Idan91

New member
מ-א-ה מ-א-ה מ-א-ה

לא לא, לא במתכונת בהסטוריה..
אבל מאה מצביעים בסקר!! אז הנה התוצאות: במקום ה-
שלגיה ושבעת הגמדים עם 21% (ו21 קולות...
) במקום ה-
סנדרלה עם 20% במקום ה-
החתול במגפיים ועמי ותמי עם 13% ואחריהם..: 4) רפונזל עם תשעה קולות. 5) כיפה אדומה והיפהפיה הנרדמת עם שמונה קולות. 6) הברווזון המכוער עם חמישה קולות. 7) פינוקיו עם שני קולות 8) ואחרון חביב עם קול אחד בלבד... אצבעוני. וכמובן... בדקות הקרובות יעלה סקר חדש, הצביעו והשפיעו.. "שלגיה שלגיה, סנדרלה סנדרלה, רפונזל רפונזל הכל במחיר סופר סופר סופר אטרקטיבי". אויש, לא.

Outlast

New member
ברור ששלגיה!

יופי, אנשים, אני גאה בכם! לאנשים בפורום הזה יש הבנה...

missundaztood

New member
שלגיה?../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif

מה פתאום אורסולה,המכשפה מבת-הים הקטנה היא הכי שווה! תמצאו לי יצור שווה יותר ממנה I dare you!

As I Am

New member
שלגיה?.. אר.. ../images/Emo103.gif

היא די... עלתה לי על העצבים בהתחלה... ^^; באגדה היא עוד איכשהו יצאה בסדר - אבל בסרט של דיסני (אני תמיד מושפעת מהם, תתחילו להתרגל ;) - אלוהים ישמור
היא יצאה מזעזעת... היא גם כל הזמן ברברה על נסיך החלומות הזה שלה וכל השטויות האלה על אהבה... ואני מתכוונת כל הזמן! התרגלנו - זה דיסני, בסדר, אבל כמה אפשר?! ובסופו של דבר היא גם סגרה לו את הוילון בפרצוף והלכה, גם כן אהבה!

Outlast

New member
האמת שכשחושבים על זה-

אין לי מושג, אבל מגיל אפס בערך שלגיה היא הדמות שלי, פשוט ככה... ובסקר החדש- לא חשבתי שלמישהו בכלל יהיו ספקות- ברור שקפטן הוק!

As I Am

New member
100 קולות? ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

*מתרשמת* לסקרים שלי עונים בקושי 40!
ולמה, אם יורשה לי לשאול, לא הופיעה "בת הים הקטנה"??
הא וואל, אני הצבעתי ליפיפיה הנרדמת במקום, רק שמונה קולות, אני לא מאמינה! >.< אבל בת הים הקטנה עדיפה ^-^ ובסקר החדש - בחרתי במכשפה של היפיפיה הנרדמת.. אני מושפעת מהסרט של דיסני, מה לעשות

HoNeY14

New member
אני הצבעתי ל...../images/Emo118.gif

בת הים הקטנה! איפה היא?! ושלגיה לא משהו(בלי להעליב אוסנת) אבל פשוט יש לי משהו לא ברור נגדה...

למעלה