מ.א מגידו ונטרודס 001*

adilevi

New member
מ.א מגידו ונטרודס 001*

היום נערך אימון משותף עם רוכבי מ.א מגידו בדרום הארץ הקבוצה הגיעה לשלושה ימי אימונים. קבוצת נטרודס הצטרפה ורכבנו היום רכיבה מדהימה לכיוון בית גוברין. תודה ליובל גולן רעיון הצירוף. מחר אנחנו יוצאים שוב לכיוון ניצנים הדרומיים והסביבה מוזמנים להצטרף יציאה מבאר-שבע השעה 08:00 מבית-יציב.

cobra_1

New member
שאפו על הביצוע../images/Emo45.gif

ראינו אותכם רוכבים דרומה וחולפים על פני התחנה של אלונית בפנייה ללהב נראיתם נהדר-בדיוק כמו שקבוצה צריכה להראות ותמיד יש פינה חמה בלב לצהוב הזה של מגידו , כל הכבוד

urias1

New member
תודה למעודדים

ואכן יומיים של הנאה בכבישי הדרום . היה חם וטוב רכבנו המון ובעיקר נהנינו. תודה למארחים מבאר שבע ולמארגנים. ו קובי אתה תמיד מוזמן לחדש ימיך ולרכב איתנו.

ותודה רבה מאד לכם על העזרה

לעדי ומיכל על כל העזרה הלוגיסטית ועל האירוח החם במיטב המסורת הבאר שבעית, לברטי ולב שהצטרפו, לאדי שעזר עם הצמיגים. היה מחנה אימון מצויין לנו, הצפוניים הלבנבנים שברחו מהקור והגשם לקיץ אמיתי באמצע פברואר בכבישי הדרום. יצאנו בתחושה של עוד וכבר מדברים על מחנה האימון הבא. ומילה חמה לאכסניית בית יציב בבאר שבע, למרות שלהערכתי, הם לא משוטטים בפורום הזה: כל הכבוד! פשוט מקום נהדר לרוכבי אופניים, אירוח מצויין ואכפתי בעלויות שוות לכל כיס, אוכל טוב ובכמויות, חדרים נקיים ומסודרים ובכלל, כל גחמה שלנו התקבלה בהבנה וברצון לתת לנו את השירות הטוב ביותר, ללא חשבון, החל מהשומר בכניסה ועד המבשלת הראשית במטבח. ולקבוצת נטרודס - עלו והצליחו, המשיכו להגדיל את קבוצתכם כי לדעתי, יש לכם פוטנציאל, שם בדרום, להגיע לקבוצה גדולה ומפוארת. וגם אתם, מוזמנים אלינו, לרכיבות משותפות בכבישי העמק, הגלבוע והכרמל.

אבל הכוכב האמיתי ברכיבה היה....

טל - שזו לו הרכיבה החמישית (!) בלבד על אופני כביש שאותם רכש אך לפני כחודש ימים בלבד. מה שלא הפריע לו לסיים קרוב למאה ושלושים ק"מ ברכיבה אחת (!!) בקצבים (לפחות בשני השלישים הראשונים של הרכיבה) של קבוצה תחרותית (!!!). שילוב קטלני של כושר גופני, כוח פיזי, נחישות וכוח רצון. אין מילים, פשוט מדהים.

../images/Emo41.gifהכוכב הוא האח שלי...../images/Emo24.gif

הוא אכן כוכב, וכבוד גדול להיות אחות שלו. תודה על הפירגון
ותודה על סופ"ש מצויין של רכיבות דרומיות
יש לכם קבוצה נהדרת, עם רוכבים אחד אחד, שכל אחד מהם איננו רק רוכב נהדר, אלא בעיקר אדם נהדר.

../images/Emo51.gifהיה כיף לרכב אתכם../images/Emo66.gif

בתור בטטת טלביזיה לשעבר אני אוהב כמעט כל דבר שאומר לזוז ואפניים וכביש במיוחד זאת הנאה(גם כשכואב) שיכולה להימשך שעות.היה אתגר וחוויה.יש לכם קבוצה מדהימה,מאורגנת ויפה לראות אתכם רוכבים.מתברר שיש לי קצת גנים פילוסופיים אחרי הכל...עם הזמן אני אעשה פחות בושות לכתה. אם כבר כתבתי משהו אני אנצל את הפרדס להביע הערכה לעדי לוי מארגן קבוצת נט רואדס לאדי המאמן ולאחותי האהובה שהדביקה אותי בחיידק והיא אור בכל אשר תלך.

למעלה